Recept: Kaneel kerstboom koekjes van bladerdeeg

kerstboom koekjeMaak met glutenvrij bladerdeeg deze heerlijke glutenvrije kerstboom koekjes. Door de kaneel en het suiker zijn ze heerlijk zoet en vallen ze bij iedereen in de smaak, zeker bij kinderen.

Nog even snel een leuk kersthapje in elkaar zetten? Maak dan deze kaneel kerstboomkoekjes. Binnen no time zet je een heerlijke zoete snack op tafel.

Ingrediënten (voor 10 koekjes)

  • Glutenvrij bladerdeeg (1 rol Millefoglie Schär)
  • 1 ei
  • 1 theelepel kaneel
  • 2 eetlepels kristal suiker

Extra nodig

  • Kerstboomvormpje

Werkwijze
Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat het bladerdeeg ontdooien. Steek met het vormpje 10 kerstbomen uit het bladerdeeg en leg deze op bakpapier op een ovenplaat. Prik met een vork gaatjes in het bladerdeeg. Klop het ei los en bestrijk de kerstboompjes met ei. Mix de kaneel en het suiker met elkaar en strooi dit over het bladerdeeg. Bak de koekjes zo’n 10 minuten.

IMG_7278 IMG_7279

IMG_7285

Ook leuk om te lezen

5 Comments

  1. Wat een schattige kerst hapjes, echt ontzettend leuk. Ik had laatst glutenvrij bladerdeeg van damhert en dat was nog lekkerder dan die van Schär vond ik persoonlijk :)

Geef een reactie