Ik ben jarig!

jarigVandaag ben ik jarig, hoera! Ik word 27 jaar, een hele mooie leeftijd vind ik zelf. Ik ben weer een jaar ouder en wijzer, maar nog steeds voel ik me heel jong :). 

Overdag komt wat visite en vanavond ga ik borrelen met vrienden. Mijn feestje geef ik later in januari. Oudjaarsdag is nou eenmaal niet zo’n handige dag om jarig te zijn.

En wat eet je dan vandaag?
Ik heb dit jaar geen zin zelf een taart te bakken, dat deed ik al met kerst (mislukte) dus ik houd het eenvoudig bij een glutentaart voor bezoek en een glutenvrije cheesecake van Almondy voor mijzelf en de rest die er zin in heeft, ook kreeg ik afgelopen dinsdag als verrassing nog een taart, dus die kunnen we mooi opeten. En heb ik glutenvrije soesjes van Hema besteld, ben benieuwd hoe ze proeven.

Qua hapjes: mini-augurkjes met honing (oh die zijn zó lekker), droge worst, gevulde eieren, cervelaat rolletjes gevuld met roomkaas, chips en nootjes. Als we dan nog niet genoeg gehad hebben, kan ik nog mini-knakworstjes opwarmen als snack. Een groepje eet mee en daarvoor maak ik Chinese tomatensoep met kroepoek en saté stokjes. Na het eten gaat iedereen weer naar huis en is het tijd om te borrelen!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling en tot in het nieuwe jaar!

Wat ga jij doen vanavond?

Ook leuk om te lezen

3 Comments

  1. Proficiat! Zevenentwintig, mooie leeftijd, net zo oud als mijn oudste. Ik wens je een fijne avond, een leuke jaarwisseling en een super 2016.

  2. Nog gefeliciteerd met je verjaardag!
    En een gelukkig nieuwjaar!
    Had de oliebollen geprobeerd te bakken maar helaas dreven ze helemaal uit elkaar. …

Geef een reactie