Eetdagboek: Februari 2016

eetdagboek februariBeter laat dan nooit… maar hier is mijn eetdagboek van februari. Ik ging een dagje naar Amsterdam waar ik glutenvrije pasta at. Ook vierde mijn moeder haar verjaardag. Ze maakte een heerlijke taart en serveerde lekkere glutenvrije hapjes. 

Ken je dat je een product heb gevonden en er maar geen genoeg van kan krijgen? Ik heb dat met de crackers (Lantknäcke) van Semper, sinds ik ze ontdekte, krijg ik er maar geen genoeg van. Ook at ik weer erg lekker op mijn werk. Hierbij de foto’s van februari.

IMG_8398
Ik at bij iemand waarvan haar dochter ook coeliakie heeft en kreeg deze heerlijke caesar salade.

IMG_8402
Het was nog winter, dus hutspot. Wat houd ik daarvan!

IMG_8432
Ik maakte weer een verse pizza, deze keer met salami en heel veel kaas.

IMG_8506 Ciabatta van Livwell met jonge bladsla, roombrie, honing en sesamzaadjes.

IMG_8534
Pasta eten op het werk.

IMG_8538
Voor Valentijnsdag maakte ik een Spakenburgs hart oftewel boterkoek hartjes.

IMG_8638
Heerlijk vis eten met aardappelgratin op het werk.

IMG_8660
Ik at bij mijn zusje maiskolf met tortillachips uit de oven.

IMG_8690
Eten bij mijn ouders. Vroeger was karbonade mijn lievelingsvlees, tegenwoordig boeit vlees me niet meer zo. Maar ik vind het nog steeds heerlijk als mijn stiefvader het voor mij klaarmaakt.

IMG_8696
Semper crackers, joehoe! Ik at ze met roomkaas en avocado, een heerlijke combi!

IMG_8705
Ik ging een dagje naar Amsterdam en at daar bij restaurant Peppino (bij Leidseplein) dit bord glutenvrije pasta met zalm.

IMG_8740

Ook hier kan ik maar geen genoeg van krijgen. Een ciabatta (Schär) met pesto, tomaat, mozzarella, rucola en pijnboompitjes.

IMG_8748
Eten op het werk. Dit viel een beetje tegen, ik hou niet zo van filetlapjes en de groente was te ver doorgegaard.

IMG_8761 Salade geitenkaas met noten en warme honing. Zo simpel, maar fantastisch!

IMG_8778
Diepvries leegeten oleeee! Nasi met een halve loempia van Consenza. Die laatste vind ik z’n geld niet waard, maar weggooien was ook zonde. Satésaus maakt ik van pindakaas met stukjes noot, sambal en ketjap.

IMG_8790
Mijn moeder maakte een glutenvrije bokkenpootjestaart. Het recept staat online op mijn site!

IMG_8786
De glutenvrije hapjes op de verjaardag van mijn moeder.

IMG_8788
Ook had ze een fritatta gemaakt.

IMG_8884
Ik maakte weer eens mijn favoriete granola met cranberry’s.

IMG_8890
Witlof met ham en kaas op het werk. Oh wat vind ik dat lekker.

glutenvrij pasen
En dat was ‘m weer voor deze maand. Ik wens jullie hele fijne Paasdagen toe. Als je nog inspiratie nodig hebt voor lekkere glutenvrije recepten, klik dan op de foto hierboven.

Wil je altijd als eerste mijn food foto’s zien en vind je het ook leuk een kijkje te nemen in mijn persoonlijke leven? Volg mij dan op Instagram @missglutenvrij.

Ook leuk om te lezen

1 Comment

Geef een reactie