Miss Glutenvrij bestaat 4 jaar

miss glutenvrij bestaat 4 jaar
Miss Glutenvrij bestaat 4  jaar! Mijn site wordt beter bezocht dan ooit en daar ben ik heel dankbaar voor. Dus DANK JE WEL!

Vandaag 14 april 2016 bestaat Miss Glutenvrij vier jaar. En daarom wil ik jullie bedanken voor het bezoeken van mijn site. Vorig jaar blikte ik uitgebreid terug en als ik dat zo teruglees, is er veel hetzelfde gebleven. Ik deel nog steeds mijn recepten, reisverslagen, persoonlijke beleving over coeliakie, tips, eetdagboeken, reviews, winacties en glutenvrij nieuws. Maar er zijn ook een aantal leuke elementen bijgekomen. De lieve en inspirerende Marike deelt sinds vorig jaar haar recepten op mijn site, Coeliakiemaand is in het leven geroepen en ik stond afgelopen jaar op diverse beurzen waar ik jullie ontmoette en dat vond ik super!

Jullie ontmoeten
Mijn site is vrijwel altijd eenrichtingsverkeer. Jullie zien een deel van mijn leven, maar ik weet bijna niks van jullie en daarom vind ik zo’n real life meeting super leuk. Aankomende zaterdag hoop ik naar de glutenvrije markt in Vianen te gaan, ik sta niet bij een stand maar loop gewoon rond. Zie je me spreek me dan vooral aan. Ook hoop ik dit jaar het glutenvrije festival Frank en Vrij te bezoeken waar ik jullie hopelijk ook mag ontmoeten.

Nog steeds inspiratie
Inmiddels staan er 600 artikelen op mijn site en ik heb nog steeds inspiratie voor nieuwe blogs. Door wat ik mee maak in het dagelijks leven, de vele glutenvrije ontwikkelingen, maar vaak zijn jullie de aanzet tot een artikel. Een vraag, opmerking of gedachte die jullie met mij delen brengt mij weer op een nieuw idee. Dank je wel daarvoor.

Mail me vooral als je een lekker recept hebt gemaakt waarvan je wilt dat anderen het kunnen maken. Ook ben ik altijd op zoek naar bijzondere verhalen over coeliakie, ik ben heel benieuwd hoe jij te weten bent gekomen dat je glutenvrij moet eten (mijn verhaal lees je hier). Ik kan niet op alle berichtjes reageren, maar ik lees ze altijd en doe mijn best een reactie te geven.

Social media
Ik weet dat heel veel van jullie mijn social media kanalen al hebben geliked (thanks!), maar heb je dit nog niet gedaan dan zou ik het heel leuk vinden als je dat vanaf nu wel gaat doen.

facebook.com/missglutenvrij
Op Facebook kondig ik alle artikelen aan die ik op mijn website plaats. Ook deel ik interessante artikelen van kranten/sites met als thema glutenvrij. En als ik een leuke tip/grappig stukje vind dat ik direct wil delen, plaats ik die ook op mijn Facebookpagina.

harmke wollieinstagram.com/missglutenvrij
Mijn Instagram account staat bomvol met foto’s van alles wat ik eet. Ook deel ik kiekjes van mijn hondje Wollie (een shih tzu/boomer van bijna twee jaar). Kortom ik geef je kijkje in mijn Bourgondische (glutenvrije) leven.

Op naar de 5 jaar!

Liefs Harmke

Ook leuk om te lezen

2 Comments

Geef een reactie