Recept: Tonijn omelet 

tonijn omeletLunchen met brood doe ik lang niet elke dag. Ik eet net zo lief iets anders zoals deze glutenvrije tonijn omelet. 

Vriendin Daphne maakte een heerlijke omelet met tonijn voor me. Graag deel ik dit makkelijk te maken recept met jullie.

Ingrediënten (voor 2 personen)

  • 3 eieren
  • Grote scheut melk
  • Klein theelepel gedroogde basilicum
  • Zout en peper
  • 1 blikje tonijn (water of olie)
  • 1 el mayonaise
  • 2 tl roeryoghurt
  • Handje kappertjes

Werkwijze
Kluts de eieren met melk en kruiden. Bak de omelet in een beetje roomboter. Doe de tonijn zonder water/olie in een kommetje en doe hierbij de mayonaise, yoghurt, kappertjes en zout en peper. Leg de omelet op een bord en schep op elke omelet twee bolletjes tonijnsalade.

Ook leuk om te lezen

Geef een reactie