gluut! de glutenvrije verzamelsite

_DSC8034 (800x450)

www.gluut.nl

Vorige week gaf ik al een tipje van de sluier, maar nu is ie dan eindelijke live, gluut.nl. gluut! de glutenvrije verzamelsite is de nieuwe site waar ik de afgelopen maanden samen met Karlijn Oudijk hard aan heb gewerkt! Afgelopen zondag was de lancering tijdens Frank en Vrij hét foodfestival zonder gluten.

We hadden een super toffe stand met ballonnen, een fotowand en ‘tips en wensen waslijn’. Ook waren de reacties van bezoekers over gluut! zo warm en enthousiast. Ik ben trots en zou het super leuk vinden als jullie gluut! gaan bezoeken.

gluut flyer

De flyer die we uitdeelden.

Over gluut!
gluut! verzamelt alle glutenvrije websites op een overzichtelijke plek. Dit scheelt iedereen die op zoek is naar informatie over glutenvrij leven veel tijd en moeite. Op gluut.nl vind je onder andere: recepten, tips & trends, alle glutenvrije blogs, merken, winkels en webshops, reviews, restaurants, alles voor glutenvrije kids, kortingen, winacties, gluut! forum.

_DSC7993 (800x450)
Verslag lancering gluut!
Over de lancering afgelopen zondag schreef ik een verslag:

Ballonnen, petjes, flyers en een waslijn. gluut! trok het allemaal uit de kast om zichzelf te promoten. gluut.nl de glutenvrije verzamelsite is sinds zondag 29 mei officeel online. De lancering vond plaats tijdens Frank en Vrij festival hét foodfestival zonder gluten.

gluut.nl is de nieuwe glutenvrije verzamelsite. Alle glutenvrije websites worden op gluut! verzameld

Na maanden van voorbereiding was op 29 mei 2016 in Amsterdam eindelijk het moment: de lancering van gluut! de glutenvrije verzamelsite. Karlijn en Harmke de oprichters van gluut! kozen bewust voor het Frank en Vrij festival als plek voor het promoten van hun nieuwe site. ‘Frank en Vrij is nieuw en dat is gluut! ook, een perfecte gelegenheid om de glutenvrije bez…’
De rest van het verslag lees je op gluut.nl.

Volg gluut! ook via facebook.com/gluutnl

Ook leuk om te lezen

3 Comments

  1. Wat super leuk Harmke, én Karlijn natuurlijk! Handig zo alle bij elkaar, ik vind het erg mooi geworden :) En dank je wel voor een plekje voor mijn blog, lief! XXX

  2. Pingback: Eetdagboek: mei 2016 - MissGlutenvrij.nl

Geef een reactie