Recept: Vezelrijk warm glutenvrij broodje geitenkaas

broodje geitenkaas glutenvrij
Met Ciabatta Rustica van Schär en geitenkaas maakte ik een heerlijk warm broodje om mee te lunchen.

Een warm broodje vind ik toch wel een van de lekkerste lunches. Dit broodje maakte ik de afgelopen tijd regelmatig. Dit is hoe ik dat doe.

Ingrediënten (2 broodjes)

  • 2 Ciabatta Rustica Schär
  • 3 rondjes geitenkaas
  • 8 stukjes walnoot
  • 2 el honing
  • Handje veldsla

Werkwijze
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij beide broodjes open. Verdeel de drie rondjes geitenkaas in stukjes over de twee broodjes. Giet hierover de honing en leg de walnootstukjes op de geitenkaas. Bak de broodjes in zo’n 7 minuten af. Leg tussen elk broodje wat veldsla. Besprenkel de geitenkaas eventueel met wat extra honing.

Hoe lunch jij op dit moment het liefst?

Ook leuk om te lezen

1 Comment

  1. Ingrid Nehmelman

    Hai, weet je dat Schar veel schadelijke e-nummers gebruikt?
    Groetjes
    Ingrid

Geef een reactie