Frisse glutenvrije aardappelsalade met Griekse yoghurt

Voor bij de barbecue maakte ik een heerlijke frisse glutenvrije salade met aardappels, Griekse yoghurt, bieslook en bosui.

Het is weer bbq-weer en daarom maakte ik deze frisse glutenvrije aardappelsalade met Griekse yoghurt. Je maakt ‘m heel makkelijk zelf met slechts een paar ingrediënten. Ook kan je de salade prima een dag van tevoren maken, zo komen de smaken nog beter tot z’n recht.

Ingrediënten (6 personen)

  • 600 gram vastkokende aardappels
  • 10 lepels Griekse yoghurt
  • 3 flinke eetlepels fritessaus (Gouda’s Glorie groene fles)
  • Citroensap
  • Flinke hand verse bieslook
  • 3 bosuitjes
  • Zout & Peper

Werkwijze
Schil de aardappels en snij in schijfjes. Kook deze met wat zout 10 minuten tot ze beetgaar zijn. Doe in vergiet en spoel na met koud water, laat goed afkoelen. Doe bij de aardappels: de Griekse yoghurt, fritessaus en citroensap. Knip/snij de bieslook en bosuitjes fijn en doe dit ook erbij. Roer alles goed door elkaar en maak op smaak met zout en peper.

aardappelsalade glutenvrij

Ook leuk om te lezen

1 Comment

  1. Pingback: Eetdagboek: Juli 2016 - MissGlutenvrij.nl

Geef een reactie