Glutenvrije sandwich met kipfilet, komkommer en kerriemayonaise

Met het Meisterbäckers Vital brood van Schär maakte ik deze heerlijke sandwich met kipfilet, komkommer en huisgemaakte kerriemayonaise.

Wanneer ik brood eet, maak ik er het liefst ook een feestje van. Deze sandwich smaakt fantastisch en is heerlijk voedzaam.

Ingrediënten voor 2 sandwiches

  • 6 sneeën Meisterbäckers Vital brood (Schär)
  • 4 plakjes kipfilet
  • Halve komkommer
  • 3 eetlepels fritessaus/mayonaise
  • 3 theelepels honing
  • 1 theelepel kerrie
  • Zout &peper
  • 2 handjes veldsla

Werkwijze glutenvrije sandwich met kipfilet, komkommer en kerriemayonaise

Doe in een kommetje de fritessaus, honing, kerrie en zout en peper en roer dit door elkaar. Proef of de dressing op smaak is. Besmeer vier sneeën met de kerrie mayonaise en leg hierop een plakje kipfilet. Snij de komkommer in plakjes en deze weer door de helft en leg ze op de kipfilet . Doe hierop wat veldsla. Leg de sneeën brood op elkaar zodat je drie boterhammen op elkaar hebt. Snij de broodjes schuin doormidden en doe in elke deel een prikker.

Ook leuk om te lezen

1 Comment

  1. Als beginnend glutenvrije eter, vind ik het erg fijn om informatie te vergaren. Wat een fijne website! Dit recept ziet er lekker uit, maar vooral viel het me op dat het brood er zoveel beter en smakelijker uitziet dan wat ik tot nu toe van supermarkt en biologische winkel heb gehaald. Bedankt voor de inspiratie, ik lees nog even ‘lekker’ verder.

Geef een reactie