Win 2×2 kaarten Miss Glutenvrij & Oh My Pie bakworkshop De Tasty

Zaterdag 12 november geven Marike en ik op De Tasty in Jaarbeurs onze glutenvrije bakworkshop ‘Glutenvrij feestje op z’n Frans’. Aan jullie mogen we hiervoor 2×2 kaarten weggeven.

Marike van ohmypie.nl en ik hebben allebei coeliakie waardoor wij glutenvrij moeten eten. Dit weerhoudt ons er niet van om van ieder eetmoment een feestje te maken. Op zaterdag 12 november slaan wij de handen ineen en geven we een glutenvrije en lactosevrije bakworkshop op De Tasty in Jaarbeurs Utrecht.

De Tasty

De Tasty is het culinaire lifestyle evenement in Jaarbeurs Utrecht, voor iedereen met passie voor koken, lekker eten en drinken. De beurs wordt gehouden op vrijdag 11 en zaterdag 12 november. En zoals het hoort is er ook aandacht voor glutenvrij!

Workshop ‘Glutenvrij feestje op z’n Frans’

Marike en ik geven zaterdag 12 november in de Bak Beleving om 10.30 uur tot 11.45 uur onze workshop met de naam ‘Glutenvrij feestje op z’n Frans’. Met veel creativiteit en positiviteit gaan wij jou leren eenvoudig een heerlijke glutenvrije- en lactosevrije galette (Frans gebakje) te maken. Uiteraard zijn alle ingrediënten glutenvrij en lactosevrij en zijn alle materialen grondig schoongemaakt zodat er geen kans is op kruisbesmetting. We willen dat iedereen met een blij gevoel en gezond weer naar huis gaat.

Sponsors

Onze workshop wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsors. Dank daarvoor!

body-en-fitshop

De glutenvrije melen die we gebruiken tijdens de workshop komen van Body & Fit.
bodyenfitshop.nl

notenshop

De Notenshop sponsort de noten die we gaan gebruiken voor het recept.
denotenshop.nl

logo_greengypsy

Kruiden worden gesponsord door Kim van GreenGypsy.
greengypsy.nl

logo_rosti-mepal_cmyk-780x197

Om je galette heel mee naar huis te nemen sponsort Rosti Mepal Shop Volumia bewaardozen in vier verschillende retro kleuren.
rostimepalshop.nl

Win 2×2 kaarten De Tasy + bakworkshop

Marike en ik mogen allebei twee toegangskaarten weggeven tot De Tasty + onze bakworkshop.

Voorwaarden winactie

 • Wij kiezen allebei via onze eigen site twee winnaars die een toegangsbewijs  krijgen voor De Tasty + bakworkshop. Dus in totaal vier winnaars;
 • Vertel in een reactie onder dit artikel waarom en met wie jij naar onze bakworkshop wil komen;
 • Het is belangrijk dat je zaterdag 12 november om 10.30 uur in Jaarbeurs Utrecht kunt zijn. Lukt dit niet, doe dan niet mee;
 • Vergeet niet je juiste emailadres in te vullen (alleen zichtbaar voor mij), zodat wij jou kunnen laten weten dat je hebt gewonnen en je mailadres kunnen doorsturen naar De Tasty. Je krijgt dan e-ticktets toegestuurd en komt op de gastenlijst voor de bakworkshop. (Mijn mail kan in je spambox terecht komen, houd daar rekening mee);
 • De winactie loopt tot dinsdag 8 november 2016.

Tot op De Tasty

Marike en ik kijken uit naar de bakworkshop en het allerleukste vinden wij natuurlijk om samen te bakken met onze bezoekers en volgers. Mocht je niet mee (willen) doen aan de winactie of de bakworkshop, maar vind je het wel leuk om ons te ontmoeten, kom ons dan opzoeken bij De Bakbeleving. Kaarten voor De Tasty zijn nog te koop via de website detasty.nl.

Ook leuk om te lezen

16 Comments

 1. Kristel Eberson

  Hoi hoi Harmke,

  Ik zou onwijs graag deze prijs willen winnen en meedoen met de bak workshop!!!
  Graag zou ik een vriendin van mij willen meenemen waarvan haar zoontje van 7 jaar pas eergisteren te horen heeft gekregen dat hij coeliakie heeft. Daarintegen weet ik zelf al bijna 8,5 jaar dat ik coeliakie heb, maar af en toe heb ik nog steeds moeite met het accepteren en verwerken ervan… Mijn darmen zijn zo erg aangetast dat ik dus al dik 9 jaar diarree heb en het met ups en downs gaat. Het zelf glutenvrij koken en bakken vind ik wel steeds leuker gelukkig!!!! Nu probeer ik ook van iedere maaltijd een feestje te maken, hoe moeilijk dat ook is… Iedere tip en workshop die mij daarbij kan helpen, die pak ik met beide handen aan!!! 😃
  Ik hoop dat ik jullie zie zaterdag 12 november! 😇

  Liefs Kristel

 2. Esther gort

  Bakken vind ik erg leuk en mijn 5 jarige dochter met coeliakie proeft alles. Ze vindt het leuk om samen te bakken, maar het leukst is de bak uitlokken bij cake!

  Leuke nieuwe dingen leren vind ik leuk, dus lijkt het mij top om 12-11 naar de beurs te gaan en bij jullie langs te komen 😃

 3. Wat zou ik ook graag willen komen met mijn zoon van 15 .Wij hebben allebei coeliakie en dit weten we nu 2 jaar .Onze zoon heeft zich erg verzet is klein ,drinkt nu flesjes en gaat nu groeien het is lastig voor hem om dieet te houden .Ook op school wordt er weinig rekening meegeholpen .Mee naar Berlin met school gaat niet ook vanwege zijn dieet .Tja het is niet de bedoeling om een zielig verhaal te schrijven .Maar het zou wel erg leuk zijn

 4. Femke Cornelissen

  Hoi hoi, ik weet sinds kort dat ik coeliakie heb en weet nog niet helemaal wat ik wel en niet mag. De basis is bekend maar taartjes maken sla ik al snel over omdat ik het echt niet weet of durf. Wel heb ik twee vriendinnen die heeeeeeel graag bakken. Ze hebben afgelopen september mijn bruidstaart gemaakt (voor hun de eerste keer glutenvrij bakken). Het was fantastisch. Ik zou graag een keer zelf iets willen maken en daarbij één van m’n vriendinnen willen meenemen (@bakjuffen). Er komt zoveel lekkers voorbij op je website… een beetje extra hulp kan ik wel gebruiken.

  Mvg Femke

 5. Dat is super ik zou graag een keer meedoen weet het nog niet zo lang
  dat ik coeliaki patiënt ben, het is nog steeds zoeken naar goede producten en vooral wat kan ik zelf maken.

 6. Hoi!
  Wat een leuke actie!
  Het zou mij heel erg leuk lijken om aan jullie workshop mee te doen. Ik weet nu anderhalf jaar dat ik allergisch ben voor gluten. Toen ik het net hoorde was ik bang dat ik bijna niets meer kon eten, maar al snel kwam ik er achter dat dit best mee valt. Je kunt in de supermarkt steeds meer glutenvrije producten kopen en ik kijk regelmatig op deze website voor glutenvrije tips.
  Sinds een tijdje zijn mijn moeder en ik zelf ook steeds meer aan het bakken en proberen we zelf lekkere taart, koekjes of brood te maken. Het lijkt me heel erg leuk om samen met haar aan jullie workshop mee te doen om een nieuw recept te leren en inspiratie op te doen.
  Veel succes met deze actie en hopelijk tot volgende week!

 7. Gerjanne Smit

  Ik zou het super vinden en de kookworkshop samen met mijn vriendin bezoeken! We leven allebei een glutenvrij leven en ik ben sinds kort compleet zuivelvrij ipv lactosevrij, En dat is met bakken van taarten even wennen, dus tips zijn meer dan welkom!

 8. Rozemarijn Lahpor

  Hoi Harmke. Ik zou super graag bij de workshop willen zijn. Ik woon in de buurt en ben beschikbaar op dat moment. Ik heb al 13 jaar coeliakie en intussen ook twee kids met coeliakie. Ik organiseer als vrijwilliger al 13 jaag het glutenvrije kamp van Utrecht, Flevoland en Noord Holland. Ik bak enorm graag en leer graag elke keer iets nieuws. Zo’n workshop is dus een enorme kans voor mij om inspiratie op te doen, voor thuis en mogelijk ook voor op het kamp!
  Groeten, Rozemarijn

 9. Isabeau Schillings

  Dag dames, mijn dochtertje van zes met coeliakie kan wel een moeder met wat meer bakkunstjes gebruiken 😃!
  Met veel plezier lees ik ieder recept en iedere tip (en geniet van jullie enthousiasme), maar tot bakken komt het maar niet. Beloof mezelf steeds (tevergeefs) het weekend te gaan bakken. Zou het bakavontuur dan de 12e echt gaan beginnen?? Duimen maar, ik kijk er naar uit!!
  Groetjes Isabeau

 10. mirjam dijkhorst

  Hallo meiden,
  Mijn dochter van 23 is sinds een paar weken glutenvrij aan het eten en vindt het nog wel lastig om lekkere recepten te vinden voor gebak en koek. Want bakken is iets wat ze graag doet en ze maakte altijd heerlijke dingen. Ik zou het leuk voor haar vinden als ze de workshop bij jullie kan volgen. Dan krijgt ze er misschien weer wat plezier in!

 11. Bakken is mijn grootste hobby, maar sinds twee maanden heb ik het idee dat ik opnieuw moet leren bakken omdat ik sinds kort weet dat ik gluten sensitivitief ben.
  Glutenvrij bakken is echt nog wel een uitdaging, dus komt deze workshop op het juiste moment!
  Uiteraard hoop ik de kaarten te winnen. Dan kom ik gezellig met Rianne, haar dochter heeft heeft een gluten intolerantie en ze mag ook graag bakken.

 12. Deborah Meilink

  Goedemorgen,

  Mijn dochter van 10 is altijd een lastige eter geweest. Altijd buik- en andere pijnen.
  Sinds afgelopen september weten we dat zij een gluten intolerantie heeft. Dit verklaard zo ontzettend veel. Zelf weet ik sinds mei dat ik ook intolerant voor gluten ben.

  Het leuke is is dat sinds mijn dochter dit van haar zelf weet zij al een aantal recepten van de site gebakken en geprobeerd heeft.

  Daarom lijkt het mij leuk om bij jullie workshop aanwezig te zijn.
  Als zij niet te jong is dan neem ik haar graag met me mee. Anders een goede vriendin.

 13. Evelyn Hanssen

  Hoi dames, het lijkt me zo leuk om kaarten te winnen. Mijn dochter heeft coeliakie en ik wil ‘bewijzen’ dat je dan minstens net zo lekker gebak kan eten als anderen met gluten. De bakworkshop geeft me handvaten en zelfvertrouwen. Het lijkt me heel leerzaam en een eer om jullie te leren kennen!
  Evelyn

 14. Heel leuk dat jullie deze bakworkshop organiseren! Ik moet sinds een paar jaar gluten en lactosevrij eten en dit gaat niet altijd over rozen. Hoewel ik regelmatig bak, mislukt er vaak wat of is de smaak toch niet helemaal waar ik op had gehoopt. Ik zou graag door deze workshop meer willen leren over gluten en lactosevrij bakken, zodat ik en ook mijn familie mijn baksels met genoegen willen opeten.

 15. Pingback: Glutenvrije en lactosevrije galette - MissGlutenvrij.nl

Geef een reactie