#Decemberglutenvrij 2016

Samen met een groep glutenvrije bloggers openenen we iedere dag van de maand december een luikje van onze online adventkalender. Meer info over #decemberglutenvrij en wie er meedoen lees je in deze blog.

Deze maand schrijft iedere dag een andere glutenvrije blogger een artikel met als thema ‘december glutenvrij’. Welke blogger wanneer aan de beurt is, is nog een verrassing. Zo hoort het ook bij een adventskalender he ;). Mijn blog zal je ergens deze maand lezen op mijn site. Elke dag zullen we op social media en onze blogs bekend maken wie er de blogger van de dag is. We gebruiken als hashtag #decemberglutenvrij. Op 1 december startte de estafette op glutenvrijkind.nl. Onderaan die blogpost staat wie het stokje over neemt. En zo gaat het door tot en met 31 december.

Wie doen er mee?

In alfabetische volgorde:

Ontwerp logo: Bakers and Fakers

Ook leuk om te lezen

1 Comment

  1. Pingback: Is het kerstdiner wel glutenvrij? - MissGlutenvrij.nl

Comments are closed.