Happy Belly – Glutenvrije Italiaanse producten + winactie

Happy-Belly.nl is een webshop die glutenvrije Italiaanse kwaliteitsproducten verkoopt. Eigenaar Dirk verdraagt zelf geen gluten, lactose en ei. Vrijwel alle producten in zijn assortiment bevatten deze allergenen dus ook niet. In dit artikel alles over Happy Belly + een winactie.


Dirk en Laurien zijn de eigenaren van Happy Belly, een startende onderneming die heerlijke Italiaanse glutenvrije producten verkoopt. In november zijn ze gestart met de webshop www.happy-belly.nl en het verkopen van de producten op de markt in Kelfskensbos, Nijmegen. Hun klanten zijn erg enthousiast en voor 2017 hebben Dirk en Laurien als doel hun onderneming flink te laten groeien.

Dit is Happy Belly

In februari 2016 kreeg Dirk te horen dat hij intolerant is voor ei, lactose en gluten. Verschillende familieleden van Dirk waren al bekend met diverse intoleranties en allergieën ‘maar als je zelf ineens je eetpatroon moet gaan aanpassen, is dat toch even wennen’.

Vooral het aanbod aan glutenvrije producten was wennen voor Dirk en Laurien. ‘Commercieel wordt er flink ingespeeld op de glutenvrije markt, maar er is naar ons idee weinig aandacht voor de kwaliteit van producten. De producten die wij probeerden, waren vaak vlak qua smaak, droog en hadden een brokkelige structuur.’ Afgelopen zomervakantie kwamen Dirk en Laurien in aanraking met heerlijke Italiaanse glutenvrije producten, veel beter dan het glutenvrije eten dat zij in Nederland hadden geproefd. Het bracht hen op het idee deze heerlijke producten in Nederland te gaan verkopen.

Diverse doelgroep
‘Toen we eenmaal op de markt stonden dachten we dat we een hele selectieve doelgroep zouden aantrekken (mensen met een intolerantie of allergie), maar na een paar zaterdagen kwamen we erachter dat onze producten een veel grotere doelgroep aanspreken. Zo helpen we ook mensen die veganistisch of vegetarisch leven, of die glutenvrij gaan eten om zich gezonder te voelen.

Happy Belly hecht veel waarde aan de mening van haar klanten. Dirk en Laurien proberen al hun producten zelf uit zodat ze weten wat ze verkopen. ‘Op de markt besteden we veel tijd aan persoonlijke gesprekken met de klanten en luisteren we naar hun behoeftes.  Hier kunnen we dan bij onze volgende bestelling rekening mee houden.’

Top 5 producten van Happy Belly

Dirk en Laurien hebben als doel om in 2017 Happy Belly in heel Nederland te introduceren. En daarom vroegen ze aan mij een artikel te schrijven over hun onderneming en producten. Ik vroeg hen hun top 5 van producten naar mij op te sturen zodat ik die kon proeven en jullie erover kan vertellen.

Persoonlijke benadering
Happy Belly houdt van een persoonlijke benadering, wat ik erg leuk vindt. Je ziet dat er aandacht besteed is aan de bestelling. Bij vrijwel elk product dat je bestelt, ontvang je advies over hoe je het product het beste kunt gebruiken en bereiden. Ook vertellen Dirk en Laurien waarom zij het product zo lekker vinden.

Canestrelli

Glutenvrije traditionele Italiaanse zachte en lichte koekjes met poedersuiker
Dirk waarschuwde me al: ‘Als je aan deze koekjes begint, kan je niet meer stoppen.’ De Canestrelli’s zijn vrij prijzig, maar dit is zo’n product dat je jezelf af en toe moet gunnen. De poedersuiker doet de Canestrelli’s heerlijk zoet smaken en ze crunchen zo lekker in je mond. Een heerlijk koekje voor bij de koffie of thee. Van mij mogen ze in de horeca voortaan dit koekje serveren, want de Canestrelli’s vind denk ik bijna iedereen wel lekker en zo kunnen ook de mensen met een voedselallergie van dat koekje bij de koffie genieten.

Allergeen informatie:

 • Glutenvrij
 • Lactosevrij

Ingrediënten:
Maïszetmeel, aardappelzetmeel, rijstmeel, zonnebloemolie, sucrose, eieren, soja-eiwit, emulgator: E 322, E 471, dextrose, zout, verdikkingsmiddel: E 415, natuurlijke smaakstoffen.

Inhoud: 165 gram
Prijs: € 4,49

Sfilatino

Glutenvrije afbakbroodjes uit de Italiaanse keuken
Qua uiterlijk ziet de Sfilatino er mooi stevig uit, bij het openen van de verpakking ruik ik een heerlijke geur die mij doet denken aan de pizzeria’s in Italië. Het broodje kan zo worden gegeten, maar dan vind ik ‘m vrij droog. Veel beter komt ie tot zijn recht na vijf minuten in de oven. (Zoals ik gewend ben besprenkel ik ook dit broodje even met wat water voor ik ‘m in de oven schuif.)

De Sfilatino is heel makkelijk te snijden en kruimelt niet. Als ik de binnenkant zie word ik heel blij: wit, heel zacht, luchtig en flexibel. Ik neem een hap en het broodje deukt perfect in, geen kruimels en de korst is lekker zacht. De smaak van het broodje is een beetje zoals ie ruikt, ik krijg meteen dat heerlijke Italiaanse gevoel. Omdat het broodje zo mooi rond is, lijkt ie me ook heel geschikt als hotdog broodje. Ook wil ik graag crostini’s maken met de Sfilatino. Dit broodje wil ik zeker vaker eten.

Allergeen informatie:

 • Glutenvrij
 • Eivrij
 • Kan sporen van melk bevatten.

Ingrediënten:
Water, maïszetmeel, rijstmeel, niet-gehydrogeneerde plantaardige margarine (geraffineerde palm, olie, water), gist, suiker,
verdikkingsmiddelen: guarpitmeel – hydroxypropylmethylcellulose, psylium vezel, meel teff (2%), lupine eiwit, gejodeerd zout , smaakstoffen, zuurteregelaar: wijnsteenzuur.

Inhoud: 3 stuks (apart verpakt)
Prijs: € 3,62

Spaghetti

Biologische glutenvrije spaghetti uit de Italiaanse keuken
‘Deze spaghetti is bijna identiek aan glutenvolle spaghetti. Hij plakt niet, heeft een goede textuur en is lekker van smaak’, beloofde Happy Belly me. En ja ze hebben gelijk. Ik maakte een heerlijke spaghetti carbonara (recept komt binnenkort op mijn site). De spaghetti is heel makkelijk om mee te werken. Hij plakt niet en is na de 10 minuten die als aanwijzing op de verpakking staan, precies goed. Afspoelen met koud water is echt niet nodig. De spaghetti heeft een lekkere bite en is qua smaak zoals spaghetti hoort te zijn, niet zo mais-achtig zoals sommige andere glutenvrije varianten. Ik was blij verrast en er zit dus geen gluten, lactose en ei in, heel fijn.

Allergeen informatie:

 • Glutenvrij
 • Eivrij
 • Lactosevrij
 • Kan sporen van lupine en soja bevatten.

Ingrediënten:
Maïsmeel * (60%), rijstmeel * (35%), boekweitmeel * (5%). *Vanaf de biologische landbouw.

Inhoud: 400 gram
Prijs: € 2,98

Base per Pizza

Traditionele Italiaanse glutenvrije pizzabodem klaar om te beleggen
Kant-en-klare pizza’s zijn niet altijd naar mijn smaak, ik beleg ze toch vaak liever zelf. Zo kan ik zelf bepalen wat ik op mijn pizza doe. Verwacht geen enorme bodem, deze pizzabodem is klein maar fijn. Als tip kreeg ik van Happy Belly de bodem eerst in te smeren met olijfolie. Dit heb ik gedaan. Ik koos ervoor één bodem vegetarisch te beleggen met spinazie en geitenkaas en de anderen met salami en flink veel kaas. Als rode saus koos ik voor de glutenvrije basilicumsaus (ook te koop in hun webshop). Tip twee is om in de oven een bakje water te zetten, zo wordt de bodem nog knapperiger. Dit heb ik braaf gedaan en ik was heel benieuwd. Qua smaak, ja wat kan ik zeggen: een hele lekkere pizza met een goede bite, de structuur is prima en de pizza is lekker crunchy.

Allergeen informatie:

 • Glutenvrij
 • Eivrij
 • Lactosevrij

Ingrediënten:
Water, maïszetmeel, rijstmeel, aardappelzetmeel, olijfolie 7%, gemalen peulvruchten (erwten), plantaardige vezels, gierstmeel, gemodificeerd zetmeel, meel lijnzaad, dextrose, rijstzetmeel, gist, verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, zout, natuurlijke aroma, rijsmiddel preparaat (rijsmiddelen: dinatriumdifosfaat natriumwaterstofcarbonaat, maïszetmeel), conserveermiddel kaliumsorbaat.

Inhoud: 300 gram (2 stuks)
Prijs: € 5,51

Piadina

Typisch Italiaans glutenvrij flatbread
De piadina moet je even verwarmen in een pan voor je ‘m kan beleggen. Hierdoor kan je ‘m makkelijker oprollen mocht je dit willen. Ik belegde mijn piadina me roomkaas, spinazieblaadjes, zalm en dille, een heerlijke lunch waar ik echt genoeg aan had. De piadina is vrij hard en ook wat dikker dan bijvoorbeeld een wrap. Het is meer een plat stevig brood. De smaak is vrij basic waardoor ie heerlijk te beleggen is.

Allergeen informatie:

 • Glutenvrij
 • Eivrij
 • Lactosevrij

Ingrediënten:
Water, rijstmeel, maïszetmeel, extra vergine olijfolie 5%, aardappelzetmeel, plantaardige vezels, dextrose, boekweitmeel, zout, emulgator: E 471; rijsmiddel: (dinatriumdifosfaat natriumwaterstofcarbonaat, maïszetmeel), tapiocazetmeel, verdikkingsmiddel: E 466; rijstazijn, zonnebloem lecithine, gierstmeel, conserveermiddelen: kaliumsorbaat; wit maïsmeel, guargom, zuurteregelaar: wijnsteenzuur; smaakstoffen.

Inhoud: 200 gram (2 stuks)
Prijs: € 4,35

Conclusie

Ik word heel enthousiast van Happy Belly. Hun persoonlijke benadering, uitleg en behulpzaamheid ervaar ik als prettig. De producten hebben mij blij verrast. Ik had ze nog nooit gezien of geproefd, maar ze vallen zeker in de smaak. Vooral van de spaghetti en het afbakbroodje werd ik heel enthousiast. Goed van smaak, perfecte structuur. Glutenvrij hoeft niet droger te zijn of moeilijker te bereiden. Ook vind ik het gaaf dat ze in de webshop producten als cannelloni’s verkopen. Zo’n product glutenvrij, daar kon ik jaren terug alleen maar van dromen.

Win €25,- shoptegoed bij Happy Belly

Voorwaarden winactie

 • Ik kies één winnaar die voor €25,- mag shoppen in de webshop van Happy Belly;
 • Vertel mij in een reactie onder dit artikel naar welk product van Happy Belly jij benieuwd bent (mag alles uit de webshop zijn);
 • Like de Facebookpagina van Happy Belly: www.facebook.com/HappyBellyNL (delen van het bericht wordt op prijs gesteld)
 • Vergeet niet je juiste emailadres in te vullen (alleen zichtbaar voor mij), zodat ik jou kan mailen als je hebt gewonnen. (Mijn mail kan in je spambox terecht komen, houd daar rekening mee).
 • De winactie loopt tot zondag 26 februari 2017. Ik zal je mailen als je hebt gewonnen, na reactie van jou stuur ik je mailadres door naar Happy Belly zodat zij contact met je kunnen opnemen over welke producten jij wilt ontvangen.

www.happy-belly.nl 

Dit is een gesponsord artikel.

Ook leuk om te lezen

53 Comments

 1. Ik ben heel erg benieuwd naar de Piadina. ik weet zelf ook pas sinds maart 2016 dat ik een gluten intolerantie heb en ben nog steeds elke dag nieuwe dingen aan het ontdekken dus ook heel nieuwsgierig naar deze producten van Happy Belly.

 2. Goedemorgen,
  Mijn zoontje van 5 eet al heel zijn leven glutenvrij. Het is een moeilijke eter en vindt niet veel lekker. Best lastig vooral voor hem.
  Ik ben heel benieuwd of hij net zo kan genieten als beschreven in het artikel hierboven.
  Groet Léonie

 3. Graag doe ik mee aan de winactie van de Happy Belly producten. Mocht ik de gelukkige zijn, zou ik graag de Piadina willen proeven. Dank je wel om deze site ook bekendheid te geven.

 4. Cora Kieboom

  Ik ben echt benieuwd naar de smaak van het Italiaanse stokbroodje. Hij ziet er heerlijk uit en hopelijk verraad dat ook de smaak!

 5. Anneke van der Velden

  Hallo wat een leuke actie van Happy Belly.Ik zou graag de saus Il Nutrimento aubergine uit willen proberen. Ik maak altijd mijn sauzen zelf maar deze lijkt me echt de moeite waard Veel succes met de actie groetjes Anneke vd Velden

 6. Frederique

  Nagevraagd bij dochterlief, ze wil heel graag de piadina uitproberen. Kan ze deze meenemen en op school opeten naast alle klasgenoten met wraps uit de kantine.

 7. Suzan Bruininx

  Als ik shoptegoed zou winnen dan zou ik de volgende producten willen uitproberen: Canestrellikoekjes, Dessert Rice Cocao, Sfilatino en de Michettes. Sinds een week weet ik dat ik tarwe- en lactose intolerantie heb en sindsdien eet ik voor mijn gevoel veel hetzelfde. Glutenvrijbrood eten is even wennen en ik mis het luchtige van ‘gewoon’ brood dus ik ben heel erg benieuwd naar deze afbakbroodjes. Daarnaast eet ik nu vooral rijstwafels omdat ik nog niet goed weet wat ik wel en niet mag hebben. De Canestrelli’s lijkten me heerlijk! En omdat ik ontzettend van chocola houdt wil ik de Dessert Rice Cocao graag eens testen!

 8. Jacqueline

  De pizza!

  Na het halsreikend uitkijken van dé pizza bij #….. valt deze qua formaat en prijs gigantisch tegen.

  Om mijn lieffie toch te verrassen met een perfecte pizza, zou dit een leuke binnenkomer zijn #vriezervolpizza

  We kennen happy belle idd van de markt. Stom toeval, omdat ze vlak voor oud en nieuw een dame te gast hadden die glutenvrije oliebollen had. Érg lekker overigens, klein jaartje wachten ;)

 9. Sieneke de Vries

  Alle 5 de producten lijken me heerlijk om te proberen.
  maar als eerste keus de Sfilatino, omdat ik lekker brood nog niet gevonden heb.
  Maar ook de pizza bodem en de koekjes lijken me heerlijk om eens te testen.

 10. Mmm lastig kiezen echter de koekjes canestrelli kijken me verleidelijk aan. Kop thee erbij (drink zelden koffie) en een klein verwenmoment als ik Miss glutenvrij goed begrijp ????

 11. Marloes Wessels

  Wauw klinkt goed allemaal! Eigenlijk ben ik benieuwd naar allen artikelen, maar om er eentje te kiezen en ik koekjes ook graag eet, ben ik extra benieuwd geworden naar de Canestrellie koekjes! ????

 12. Cindy Freriks

  Michette, het afbakbroodje dat per stuk verpakt zit. Op zondagochtend eten we altijd broodjes. Het is ideaal dat het een kleine portie is. Want alleen ons zoontje moet glutenvrij eten. Hij is gek op broodjes met chocopasta. Die zag ik trouwens ook voorbij komen op de site. Voor Travis de ideale combinatie. :)

 13. Er is genoeg te kiezen maar ik zou in 1e instantie toch kiezen voor de Frollini sugar free.

  Ik ben tarwe en fructose intolerant, hierdoor vallen zoals bij velen onder ons een heleboel producten af. Zelf maak en bak ik zeer regelmatig om te kunnen variëren, maar vaak zit er toch een heleboel suiker doorheen. Een goede suikervervanger (zonder fructose) is lastig dus daarom zou ik graag wat meer suikervrije producten proberen.

 14. Ik zou heel graag de pizzabodem uitproberen. Ik kan mij niet herinneren wanneer ik voor het laatst pizza heb gegeten……… Het lijkt mij weer eens tijd worden ????

 15. Ilse Salamat

  Wat ziet het er lekker uit allemaal. En wat handig dat de broodjes apart verpakt zijn. Ik ben benieuwd naar de pizza bodem. ik heb de perfecte nog niet gevonden.

 16. Goedemorgen. Ik ben pas 9 maanden bezig met mijn glutenvrij dieet. Het is en was een hele zoektocht wat ik wel en niet mocht en wat wel en niet lekker was. Nog steeds ontdek ik nieuwe dingen. Zo zou ik ook graag dit willen proberen. En dan met name de wraps. Daar ben ik gek op en zou graag deze eens uittesten. Ik duim…….

 17. Ik zou gaan voor de bakproducten. Ik eet nu een jaar tarwe- en lactosevrij en sinds september ook volledig glutenvrij. Helaas is er in het dorp waar ik woon erg weinig te krijgen. Ook mag ik geen ui en knoflook wat het erg lastig maakt. Ik bak dus veel zelf, wat ik gelukkig ook leuk vind.

 18. Miranda ten haken

  Ik zou graag het brood en de pladina uit willen proberen .brood dat niet kruimeld en een wrak die op te rollen is zonder te scheuren perfect dus heel nieuwsgierig na.

 19. Petra van Es

  Ben heel enthousiast geworden na het lezen van dit artikel. De producten die beschreven worden zijn de favorieten van onze zoon. Ik ga zeker verder kijken op de site van Happy Belly. We maken best veel zelf maar een pizza zo een keer kunnen eten, gewoon omdat het kan en heerlijk een keer een wrap of afbakbroodje is toch wel lekker . Onze zoon is de enige in ons gezin van zes die glutenvrij moet eten dus een verwennerij op zijn tijd is altijd lekker.

 20. Ik zou heel graag her brood willen proberen. Ik heb al van alles geproefd maar t meeste smaakt naar gist of zo. Donker brood van Yam is te eten maar een lekker wit broodje zou ik zo graag eens proeven!

 21. Oh ik kan niet kiezen! Vooral super fijn dat ook bijna alles zonder melk is, dat is nog wel eens een probleem. Ik zou het liefst de pizzabodem proberen. De huidige merken vind ik niet lekker, en zelf maken mislukt.. ;-(

 22. De Canestrelli’s natuurlijk!! Ik ben meteen verliefd????. Oh wat ben ik blij hiermee! Wat hou ik van Italië en het eten❣️Geweldig dit, heel erg dankbaar!

 23. Ideaal voor mijn vriendin met een heftige lactose allergie! Zelf heb ik een lichte lactose en gluten intolerantie. Dus al deze producten klinken super. Ben erg benieuwd naar de Base per pizza en de Piandina. Daar kunnen we eindeloos mee variëren.

 24. Stephanie heurterre

  Zeer benieuwd naar piadina en pizzabasis want nog geen goede alternatieven voor gevonden! ????

 25. Helene Huggers

  Italie het glutenvrije paradijs voor onze dochter en de produkten die we kennen, zijn allemaal goed. Benieuwd naar deze produkten. De piadini zou ze graag proberen, maar brood blijft ook altijd een dingetje, nog steeds op zoek naar het beste. Dus wie weet… We gaan zeker bestellen maar winnen is natuurlijk helemaal super.

 26. De piadina (en de pasta’s ????)

  Ik ben gek op de Italiaanse keuken. Een echt lekkere glutenvrije wrap heb ik nog niet gevonden. De piadina wil ik daarom graag uitproberen. Zeker omdat een flatbread is en dat is toch net even iets lekkerder.
  Als ik de bon zou winnen, zou ikbook de pasta’s willen proberen. Ik ben gek op pasta gerechten. Alleen vanwege geldkwestie eet ik dat nu maar zelden.

 27. Super aktie .. zo fijn dat dit steeds meer bekendheid krijgt door jullie. Ik zou sowieso de pizza bestellen. Mijn moeder is er gek op. Maar aangezien ze geen keukenprinses is .. maakt ze ze nooit zelf. Altijd wachten tot de lidl weer een glutenvrij aktie heeft.

 28. Malu Thijssen

  Ben ONWIJS benieuwd naar de Sfilatino, het broodje!
  Sinds ik geen gluten meer eet baal ik er zo van dat elke keer als ik mij verheug op iets met brood, het gewoon niet smaakt! Altijd te droog etc.
  Deze review deed mij al watertanden dus zou het heeeeel graag eens zelf proberen!

 29. Ik ben suuuper benieuwd naar de rice cacao toetjes! Op stage at ik altijd een alpro toetje in de middag, terwijl de rest koekjes zat te eten. Oh oh EN ik kwam croissantjes tegen!? Die ga ik sowieso eens uitproberen. Ik eet al een jaar volgens het fodmap dieet, en dit heb ik tot kort in mijn eentje moeten ontdekken. Al die buikpijn en (voor mijn gevoel) maar niks mogen eten, was wel even zwaar. Nu begin ik steeds meer te zien dat dit helemaal niet waar is, en er wel degelijk lekkere dingen zijn die ik ook kan eten! Ik heb ook veel op deze site zitten lezen over vanalles wat, en dat heeft zeker geholpen naar een positiever beeld! Ik ben er nog niet helemaal, maar die croissantjes zullen zeker helpen :p

 30. Wat fijn een nieuwe glutenvrije Italiaanse webshop en heerlijke nieuwe producten de broodjes die zo lekker ruiken als de verpakking open gaat eigenlijk wil ik alles wel proberen.

 31. Het valt mij inderdaad op dat de koekjes in Nederland over het algemeen niet heerlijk zijn. Mijn dochtertje eet bij opa en oma koekjes uit Spanje en die gaan in rap tempo naar binnen. Kun je van de Nederlandse koekjes niet zeggen ben dus heel benieuwd naar De dame al cacao en de ijshoorntjes zodat ik in de zomer tenminste ijsjes kan gaan halen als mijn kinderen mee zijn. Zou toch vervelend zijn als dat niet meer kan.

 32. Het ziet er allemaal heerlijk uit, maar als ik dan moet kiezen ga ik voor het slifotino brood. Ik ben echt een brood eter en als er dan ook maar iets nieuws weer is uitgevonden, wil ik dat meteen proberen. Mijn man, die geen coeliakie heeft, is daar ook altijd benieuwd naar dus ja ik ga voor dit product ^^

 33. Interessante nieuwe productlijn! Ik maak thuis liefst onze maaltijden glutenvrij, melkvrij, eivrij en notenvrij, zodat iedereen hetzelfde kan eten. Daarom ben ik wel benieuwd naar de piadina’s, vegan taartjes en vegan koekjes.

 34. Cheyenne Melissant

  Ik ben zelf heel benieuwd naar alle producten! Ik ben namelijk gek op Italiaans eten, maar vind het vaak toch wel lastig om LEKKER en glutenvrij Italiaans te eten, daarom wil ik graag dr Happy Belly producten uitproberen. Het meest benieuwd ben ik naar de Piadina. Ik heb dit zelf nog nooit gegeten en ben er erg nieuwsgierig naar.

 35. Mijn dochter van 7 wilt dolgraag de koekjes met poedersuiker. Binnenkort heeft ze een spreekbeurt over coeliakie. Ze kan dan trakteren op glutenvrije koekjes,zodat alle klasgenootjes een keer kunnen proeven wat zij kan eten.

 36. Doret Balk

  Ik ben verslaafd aan de Italiaanse maaltijden maar nu ik geen gluten mag eten vind ik het moeilijk een lekkere pasta te vinden. Als ik zou winnen kies ik voor de pasta’s maar dat afbakbrood ziet er ook heerlijk uit.

 37. De Crostatine (bessentaartje) ziet er heerlijk uit en zou een super verassingsgebakje zijn voor mijn dochter voor haar verjaardag 15 maart!

 38. Hanneke Ruijgers

  Ik ben benieuwd naar de ‘Universal Flour’. Die geef ik dan aan mijn moeder zodat zij er wat lekkers van kan bakken tijdens haar bakworkshops voor de Nederlandse Coeliakie Vereniging.

 39. Ik zou graag die koekjes, de Canestrelli, willen uitproberen. Als jij er zo enthousiast over bent…
  En daarnaast ben ik erg benieuwd naar de kant-en-klaar Prontissimi Basil. Handig voor een dagje weg of als ik eens op mijn werk moet eten.
  En tenslotte de Savoiardi. Om een heerlijke Tiramisu te maken. Die heb ik gemist afgelopen kerst…

 40. Lynn de Velde

  Hay! Ik zou graag winnen omdat ik pas een maand weet coeliakie te hebben en het soms nog best lastig vind lekkere producten te vinden! En ben dus erg benieuwd naar die koekjes hihi:)

  Liefs Lynn :)

 41. Ik vind het altijd zo leuk om nieuwe (online) winkels te ontdekken met hele andere producten. Ik hou van de typische italiaanse desserts zoals panna cotte en ben dan ook heel benieuwd naar de Budino Al Caramel toetjes.
  Liefs

 42. Wat een leuke winactie! Ik heb de Facebookpagina geliket en de webshop bekeken. Wat fijn dat er weer er nieuwe webshop bij is om glutenvrije producten te kunnen kopen! Ik zou erg graag de Hot Dog afbakbroodjes proberen.

 43. De couscous, kikkererwtenmeel en spaghetti lijken me erg lekker, die wil ik wel proberen!

 44. Tonnie Stark

  Ik zou graag mijn vriendin willen verrassen met de Michette afbakbroodjes. We ontbijten elk weekend met een afbakbroodje en een gekookt eitje maar sinds een paar weken kan dat niet omdat ze een tarwe intolerantie heeft. Ze heeft nog niet dé broodjes gevonden die ze erg lekker vind en dus zou ik deze voor haar graag willen. Daarnaast is ze echt een toetjesmens dus de Dessert Rice Cocao zou ook een aangename verrassing zijn voor haar.

 45. De sfilatino! Sinds ik achter de diagnose ben gekomen dat ik een glutenallergie heb, mis ik een lekker broodje nog het meeste van allemaal. Ik zal dit Italiaanse broodje graag eens op mijn eigen bord willen hebben om te proeven!

 46. Astrid van Gessel

  Ik denk dat ik aan 25,- niet genoeg heb ????
  Wat een heerlijke producten op de site! Als ik dit niet win voor onze zoontjes en mijzelf dan ga ik er sowieso een bestelling plaatsen.

 47. Ik zou alles wel willen proberen, maar het liefste toch wel de Piadina. Heerlijk als avondeten of als kleine stukjes voor op een verjaardag of bij een zelfgemaakte high tea. Heb er nu al zin in!

 48. Wendy Lankster

  Oh leuk dit zou ik graag winnen voor de beste vriendin van mijn dochter.Zij is 15 jaar en heeft Coeliakie.Het is zo’n heerlijke meid, ze zeurt er nooit over terwijl ik heel goed snap dat het soms best vervelend is als je als puber daar altijd maar rekening mee moet houden.Echt respect voor haar!Ze gaan ook met ons gezellig mee op vakantie, misschien kan ze zo alvast wat producten uitproberen en mee nemen!

 49. Eline Visser

  Beste Harmke!

  Graag doe ik mee aan de winactie. Vroeger toen ik in Duitsland woonde met mijn ouders ging ik altijd canneloni’s halen bij de pizzeria tegenover ons, ik was er helemaal weg van. Sinds ik weet dat ik coeliakie heb is dat een van de dingen die ik heel erg mis, daarom ben ik ook super benieuwd naar de canneloni’s van happy belly, zodat ik dat weer kan herbeleven!
  Tevens ben ik ook al 5 keer in Rome geweest, mede doordat ik de Italiaanse keuken enorm lekker vind en omdat de trevifontein de mooiste plek op aarde is.

  Groetjes Eline

 50. Laila Luyt

  De Vegan Ciock heeft mij erg nieuwsgierig gemaakt. Sinds 2 weken heb ik te horen gekregen dat ik zowel voor gluten als lactose een intolerantie heb. Omdat het allemaal nog zo vers is, is het voor mij enorm zoeken en omschakelen naar alternatieven. Vooral broodbeleg vind ik erg lastig. Chocolade is daarbij hetgeen wat ik NU AL het meeste mis. Dit shoptegoed van €25 kan mij een handje helpen om producten te proberen die ik WEL mag!

 51. Binnenkort start ik met een glutenvrij dieet (i.v.m. PDS) dus ik ben druk op zoek naar producten en recepten. Jouw website/social media heb ik sinds kort ontdekt en daar heb ik al veel leuks gevonden (dankje!). Ik ben gek op pasta’s en pizza dus doe dan ook graag mee met deze actie! De pizzabodem ziet er erg goed uit. Dat is het product waar ik het meest nieuwsgierig naar ben. (Ik heb Happy Belly op Facebook geliked). Groet Katie

Geef een reactie