Oh My Pie! heeft haar eigen boek

OH MY PIE! heeft haar eigen boek. Een bundeling van Marike’s lekkerste glutenvrije (en lactosevrije) recepten, begeleid door persoonlijke verhalen zoals je van OH MY PIE! gewend bent. Van ‘ontbijtfeestjes’, tot hartige recepten en taarten met exotische namen ‘Autumn Sunrise’ of ‘Cheesecake Mauricio’, je vindt het allemaal in dit prachtige boek. 

Wauw wat ben ik trots op Marike Bol. Ze heeft haar eigen boek: ‘OH MY PIE! Van glutenvrije last naar glutenvrij feestje’. En een feestje is het. Een boek boordevol glutenvrije recepten met daarbij de gezellige persoonlijke verhaaltjes van Marike. Marike leert je hoe je zelf zo’n prachtige OH MY PIE! taart kunt maken. De bekende onbijttaarten komen voorbij, maar ook voedzame tussendoortjes, hartige recepten en de die-hard ‘oh wat mooooooi’ taarten. Alles is glutenvrij, lactosevrij en zelfs vegan te maken.

Prachtige foto’s

De foto’s in het boek zijn prachtig en doen mij het water in de mond lopen. Een lijstje met recepten die ik wil maken, ligt klaar. De vormgeving is speels, maar wel heel duidelijk. Met Marike’s tips, zet ook jij zo’n prachtige taart op tafel.

Taartenkoningin

Kijk hoe leuk, er staat een stukje tekst van mij op de achterkant. Alle woorden meen ik 100%. Marike is een inspirator en ik ben dol op haar baksels.


Een van mijn favoriete OH MY PIE! recepten staat in het boek. Deze móet je echt een keer maken, zo heerlijk.

Hartig


En hier word ik ook heel blij van, er staan ook hartige recepten in het boek. Naast zoet weet Marike je ook te verleiden met haar hartige recepten.


Vooral deze Kaas-en Uienkanjer lijkt mij heel erg lekker!

Oordeel

Dit receptenboek maakt mij heel blij en enthousiast. Ik raak erdoor geïnspireerd en krijg zin om de recepten een voor een allemaal te maken. Marike heeft net als ik coeliakie en is niet bij de pakken neer gaan zitten. Ze ziet haar beperking als een uitdaging en creëert met haar baksels iedere keer weer een glimlachmomentje (zoals zij dat altijd zo mooi zegt). En dat gunt zij jou ook. Dit boek gaat daar zeker voor zorgen.

Waar te koop

Het boek kost €22,95 (incl. BTW) en is te bestellen via de website www.ohmypie.nl 

Ook leuk om te lezen

40 Comments

 1. Pingback: Eetdagboek: Februari 2017 - MissGlutenvrij.nl

 2. Mirella

  Wil m graaaaaag winnen!!! Kan mijn man voor mij aan de bak????????????????

 3. Loes van Os

  Ik doe ook mee! Kan ik heel veel mensen laten proeven dat glutenvrije taarten zeker niet minder lekker zijn! Kom maar op met die glimlachmomentjes!

 4. Yvonne

  Ik wil dit boek heel graag winnen! Heb ik weer een hoop nieuwe recepten om te gaan bakken.

 5. Stefanie Goud

  Ik zou hem heel graag winnen voor mijn dochter om samen met haar lekkere dingen te maken, of zij alleen. Heb het op Facebook gezien en vind het een super leuke actie.

 6. Maartje

  Ik wil hem graag winnen voor mijzelf en mijn dochter. ????

 7. Jessica baptist- wissink

  Ja! Eindelijk weer een leuk glutenvrij kookboek! Natuurlijk doe ik mee zodat ik lekkere dingen kan gaan maken voor mijn man. Leuk samen met onze oudste aan de bak met baksels die papa ook mag opeten!

 8. Sharon

  Oohhh wat zou ik deze graag willen winnen ????❤

 9. ‘t lijkt me een fantastisch kookboek..

 10. Astrid van Gessel

  Ik wil m heel graag winnen, niet alleen voor mijzelf maar vooral voor onze 2 zoontjes! Het boek staat al op mijn verlanglijstje, maar je kunt niet alles tegelijk helaas…
  Ik heb al meerdere recepten van haar site gemaakt: zo fijn!
  ????????????????

 11. Lisette van Weenen

  Ik doe ontzettend graag mee????

 12. Sharon van den Hurk

  Wat een mooi boek! Zou hem graag winnen om samen met mijn coeliaakje van 6 te gaan bakken. Voor de diagnose deden we dat regelmatig, sindsdien heb ik de slag van het goede glutenvrij bakken helaas nog niet te pakken gekregen. Dit zou een super aanleiding zijn om de mixer weer op te pakken!

 13. Mandy Thewessem

  Wauw wat gaaf dat ze een eigen boek heeft! Gefeliciteerd! Oh my pie taarten zijn altijd zo prachtig, zo anders en zien er zooo lekker uit. En dan ook nog eens glutenvrij.. een droom! Sinds ik glutenvrij moet eten schiet mijn grootste hobby, bakken, er heel erg bij in omdat ik m’n draai nog niet heb gevonden qua glutenvrije ingrediënten en hoe die met elkaar reageren. Dus bak ik zoals ik gewend ben maar eet dan zelf niet mee. Ook leuk hoor, m’n lieve man en kids laten genieten! Maar.. Ik weet zeker dat ik met dit boek weer heerlijk zal kunnen genieten van bakken én van het daarna opeten van mijn baksels! Ik duim :)

 14. Mooi boek voor mijn dochter van 9. Kunnen we samen weer dingen maken. Voor haar is het niet altijd leuk om glutenvrij te moeten eten. Dus zoveel tips zullen zeker helpen!
  Groet, Mirella

 15. Annemarie Armbrust

  Mijn dochtertje en ik zijn altijd gek op bakken geweest tot ze onverklaarbare buikpijn en hoofdpijn kreeg, die maar niet wegging. Uiteindelijk bleek coeliakie de oorzaak. Nu bakken we eigenlijk niet meer, want het is so lastig om leuke en lekkere recepten te vinden. Met ‘Oh my pie’ kunnen we weer gezellig aan de bak!

 16. A Tien

  I need this!!!! Aangezien ik geen melk, ei en gluten mag is dit echt een uitkomst! ????????

 17. Danielle de Jong

  Ik wil het boek graag winnen. Zelf ben ik nog maar 2 maanden bezig met glutenvrij eten. En dit boek zal mij zeker helpen.

 18. Joyce van Emmerik

  Ja die zou ik graag willen winnen! Gaat me zo enorm helpen in dit moeilijke begin van gluten- en lactosevrij moeten eten.

 19. Janneke Huinink

  Wauw, ik wil graag hem ook winnen.Mijn coeliakie is niet de enige beperking. Ernstig doofheid heb ik ook! Best een struikelblok.
  En met een Duitse achtergrond wil ik graag mijn best doen met de taarten.

 20. Katrien

  Onze 13 jarige dochter gaat net naar de bakkersschool, zij wil zo graag haar papa verwennen met haar zelfgemaakt gebak. Op school leren ze echter pas binnen enkele jaartjes glutenvrij bakken. Hier zou ze zelf super lekkere dingetjes voor haar papa kunnen uit klaar maken. Zou echt top zijn!

 21. Esther

  Beste Harmke, ik zou hem gewoon heel erg graag willen. En ik geef hem dan door aan mijn vriendin A. Zij heeft de afgelopen twee jaar zo veel (laat ik het noemen) ‘uitdagingen’ op haar bordje gekregen (waaronder de coeliaki van haar zoon). Met dit boek kan de dat gedeelte op haar bordje wat leuker (en lekkerder) maken.

 22. Christien Reuselaars

  Dit lijkt me nou echt een leuk boek om te winnen! Heerlijk eten mooie foto’s en bom vol inspiratie en nwe ideeën. En wat kan ik dat goed gebruiken! Nogal inspiratieloos op het moment. ….haha. …

 23. Esther Hill

  Deze zou ik heel graag willen winnen voor mijn zoon met coeliakie!

 24. Ingeborg Stad

  Ik volg Oh My Pie al heel lang op Instagram. Elke creatie die voorbij komt is om te watertanden. Dus ja, zou het boek graag winnen.

 25. Marlies

  Lijkt mij super gaaf om te winnen!! Nieuwe inspiratie voor het bakken????

 26. Ik doe heel graag mee! Voor mijn vriend zodat ik hem in kan laten zien dat een glutenallergie echt geen probleem hoeft te zijn.

 27. Esmeralda Klijn

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje met de winactie!

 28. Marijn Bierhorst

  Zou geweldig zijn om dit boek te winnen voor mijn 2 dochters (14 &16 jaar) allebei hebben ze coeliakie al vanaf jongs af aan. Ik ben waanzinnig trots op hen hoe zij omgaan met glutenvrij moeten leven; kanjers zijn het????????, dit boek zou een superleuke verassing zijn.

 29. Caroline D.

  Ik doe graag mee aan de winactie. Glutenvrij is ineens WEL lekker :-)

 30. Janny Boersma

  Wil hem graag winnen voor onze dochter Renske van 10. Een echte lekkerbek, maar nu echt nog zoekende naar de dingen die wel kunnen ipv alleen de dingen te zien die sinds januari niet meer mogen.

 31. Al de tweede druk en ik heb h’m nog steeds niet gekocht. Shame on me ????.
  Ik zou het boek erg graag winnen! Al die heerlijke taartjes van Marike die ik op haar website tegenkom in boekvorm. Wat moet dat een feest zijn!

 32. Ik wil hem ongeloofelijk graag winnen omdat ik dan eindelijk terug kan mee genieten van een stukje taart bij een verjaardag xD

 33. Wat een leuke actie! Ik wil dit boek heek graag winnen!

 34. Sharon

  Ik zou heel graag mee willen doen met de winactie! Ik volg beide websites al heel lang en vind het zo bijzonder hoe taarten gezond én glutenvrij gemaakt kunnen worden! Ik zou heel graag dit ook zelf willen maken. Hoe kan ik daar beter mee beginnen dan met het nieuwe boek van Oh My Pie!? Dit jaar vier ik zelf mijn ‘glutenvrije verjaardag’ Ik weet namelijk dit jaar 10 jaar dat ik coeiliake heb. Dit moet natuurlijk gevierd worden met… taart!

 35. Dit boek lijkt mij toch zo leuk! Super gave actie, ik doe heel graag mee! ☺️

 36. Verina Peeters

  Wauw, ik doe ook gráág mee aan deze winaktie! Ik ben altijd op zoek naar glutenvrije recepten die gewoon echt lekker zijn, zodat ik niet apart voor mezelf hoef te koken of bakken

 37. Saskia

  Ik doe ook graag mee! Ik heb hem nog niet en wil hem zooooo graag hebben! Een pareltje, zoals Marike het zelf zou zeggen… :)

Comments are closed.