Video: Glutenvrije hapjes maken (recept) + kant-en-klare snacks zonder gluten

Voor YouTube maakte ik een video waarin ik laat zien welke glutenvrije hapjes ik maakte voor mijn verjaardagsfeest. Ook laat ik zien welke kant-en-klare hapjes ik kocht en wat er op ons glutenvrije kaasplankje lag. Klik verder voor het bekijken van de video.

De hapjes die ik maak

  • Caprese sticks met salami
  • Rauwe ham rolletjes met roomkaas
  • Peer brie hapje met pistache

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om de video te bekijken. Hopelijk heb ik je kunnen inspireren voor het maken van een lekker glutenvrij hapje of weet je nu welke kant-en-klare lekkere dingen je kunt kopen.

Dit is mijn YouTube account. Ik zou het super leuk vinden als jullie mij (gaan) volgen.

www.youtube.com/user/missglutenvrij

Bedankt voor het kijken!

Ook leuk om te lezen

1 Comment

  1. Pingback: Eetdagboek: Februari 2017 - MissGlutenvrij.nl

Geef een reactie