4x inspiratie voor een glutenvrije sandwich

Sandwiches ik ben er dol op! In dit artikel geef ik je inspiratie voor vier heerlijke glutenvrije sandwiches. Lekker met tonijn, zalm, salami of kip. Er zit er vast één tussen die jij lekker vindt. 

Het Meisterbäcker brood van Schär vind ik het ideale brood voor een glutenvrije sandwich. In de afgelopen jaren plaatste ik vier recepten voor een heerlijke glutenvrije sandwich met dit brood. Graag deel ik deze artikelen nogmaals met jullie, want wie is er niet dol op lijstjes?

Glutenvrije sandwich met tonijnsalade

Tonijn, ik krijg er maar geen genoeg van. Met deze vissoort maakte ik een lekkere salade voor op brood. Dit deed ik op het de Mehrkron sneetjes, vervolgens belegde ik het met nog wat sla en tada je hebt een heerlijke sandwich met tonijnsalade. Het recept vind je hier.

Glutenvrije zalm sandwich

Gerookte zalm, ook zo’n heerlijk stukje vis voor op een sandwich.Deze keer koos is wederom voor het Mehrkron brood. Op de zalm goot ik wat mosterd dille dressing, een heerlijke combinatie. Nog een blaadje sla erbij en je hebt een heerlijke sandwich met zalm. Het recept vind je hier.

Glutenvrije sandwich salami, kaas, komkommer

Deze sandwich met salami, kaas en komkommer valt sowieso in de smaak bij de kids. Ik maakte ‘m met (verrassend) mijn favoriete Mehrkron brood, maar voor iedereen die niet van pitjes en zaadjes houdt: hij kan ook heel goed met de Meisterbäckers Classic variant. Het recept vind je hier.

Glutenvrije sandwich met kipfilet, komkommer en kerriemayonaise

Liever een sandwich met donker brood? Probeer dan deze met het Meisterbäckers Vital brood. Ik belegde de sandwich met kipfilet, komkommer en een heerlijke zelfgemaakte kerriemayonaise. Het recept vind je hier.

Ik hoop dat ik jullie wat inspiratie heb kunnen geven voor vier heerlijke glutenvrij sandwiches. Uiteraard kan je deze sandwiches ook prima maken met ander glutenvrij brood.

Welke lijkt jou het lekkerste?

Ook leuk om te lezen