Mijn glutenvrije feel good moment + winactie

Glutenvrij en je goed voelen, that’s me! Op verzoek van Schär deel ik één van mijn favoriete ‘feel good momenten’. Doe jij dit ook met #FeelGoodwithSchaer dan kun je een pakket winnen bomvol heerlijke Schär producten waarmee je nog veel meer fijne glutenvrije momenten kunt creëren. 

Zoals jullie weten heb ik coeliakie, een auto-immuunziekte waardoor ik geen gluten kan verdragen. Gluten maakt mijn darmen kapot en ik voel me mega beroerd als een gluut mijn lijf binnendringt. Coeliakie is vooral een sociale ziekte, want bij vrijwel alles wat we doen, wordt gegeten. En ja, dan meldt coeliakie zich ook altijd… Want even mijn ‘ziekte uitzetten’ is er niet bij, ik moet altijd glutenvrij eten.

Be creative and feel food

Gelukkig weet ik als één van de besten hoe je glutenvrij kunt genieten. Ik zie coeliakie als een uitdaging die mij creatief maakt. Het heeft mijn passie voor koken en bakken aangewakkerd en ik geniet heel bewust van eten. Ondanks dat ik glutenvrij leef, voel ik me goed en gelukkig. De afgelopen jaren is dit geluksgevoel nog sterker geworden, want het aanbod aan glutenvrije producten is enorm gestegen. Ook zijn ze veel lekkerder geworden en beter verkrijgbaar.

Zo geniet ik nu niet meer alleen van glutenvrije producten, maar doe ik dit gezellig samen met mijn vriend, familie en vrienden. ‘Goh je proeft bijna geen verschil’ of ‘dit glutenvrije product is nog lekkerder dan de variant met gluten’, hoor ik steeds meer. Mijn dierbaren halen nu gewoon bij de supermarkt om de hoek glutenvrije producten en eten dit gezellig met mij mee.

Feel Good with Schär

Schär is een campagne gestart ‘Feel Good with Schär’. Het doel van de campagne is om te laten zien dat je ondanks dat jij (of iemand in je omgeving) glutenvrij eet, samen kunt genieten en gelukkig kunt zijn. Ze vroegen mij één van mijn ‘Feel Good momenten’ met jullie te delen.

Bijna iedere week spreek ik een avond af met mijn vriendinnen om de week door te nemen en elkaar bij te praten. We drinken samen liters thee en eten daarbij veel glutenvrije koekjes en chocola. De koekjes van Schär zijn in vrijwel elke supermarkt verkrijgbaar en door de gele verpakking ook goed te herkennen. Makkelijk voor mijn vriendinnen als zij inkopen doen voor ons wekelijks theeavondje. En ook handig voor mij, ik haal al mijn boodschappen tegelijk in de supermarkt.

Eten staat bij mij gelijk aan gezelligheid. Ik maak graag van ieder eetmoment een feestje. Mooi op een bord of in een schaal gepresenteerd, is eten nóg leuker.

Heerlijke glutenvrije koeken voor bij de thee

Digestive Choc
Digestive Choc van Schär is een knapperig glutenvrij biscuit omhuld met chocola, perfect voor bij de thee. Digestive Choc is sinds afgelopen maart verkrijgbaar bij Albert Heijn. Ik maakte er eerder dubbeldekkers mee met een pinda karamel vulling. Het recept vind je hier.

Crisp Bar
Nog zo’n heerlijke koek met chocolade is Crisp Bar van Schär. Helemaal glutenvrij en knapperig door gepofte rijst en hazelnoten. Vooral op dat laatste ingrediënt ben ik ook echt verzot. Crisp Bar is een fijne reep om mee te nemen voor onderweg, maar ook erg lekker bij een kopje thee op de bank. Het fijne aan deze bars is dat ze per stuk verpakt zijn, zo kunnen mijn vriendinnen de koek makkelijk bewaren voor een volgende keer dat ik kom.

Butterkeks
En ja hoe kan ie ook ontbreken bij de thee, het biscuitje. Schär’s Butterkeks is een glutenvrije biscuit met een heerlijke botersmaak. Per vijf stuks verpakt dus ook makkelijk voor onderweg. En ze zijn de ideale basis voor taart gemaakt met een koekjesbodem.

Even snel wat snoepen voor ik de lekkernijen voor mijn vriendinnen en mij op tafel zet.


Genoeg te snaaien!


Theetje erbij.


Wat ziet zo’n tafel met koekjes en chocolade er gezellig uit hé. En alles uiteraard glutenvrij!

Deel jouw ‘Feel Good with Schär’ moment en WIN

Maak een foto van jouw ‘feel good moment’ met daarop één of meerdere producten van Schär. Laat net als ik zien dat jij ondanks dat je glutenvrij eet je goed voelt en (samen met anderen) geniet. Deel deze foto op social media met #FeelGoodwithSchaer en maak kans op een van de drie pakketten vol met Schär producten.

Voorwaarden winactie

 • Ik kies drie winnaars die een pakket ontvangen van Schär;
 • Deel (openbaar) een foto van jouw ‘feel good moment’ met de hashtag #FeelGoodwithSchaer;
 • Deel bij de comments onder dit artikel de link naar jouw feel good moment, zo weet ik dat je meedoet;
 • Vergeet niet je juiste emailadres in te vullen (alleen zichtbaar voor mij), zodat ik jou kan mailen als je hebt gewonnen. (Mijn mail kan in je spambox terecht komen, houd daar rekening mee);
 • De winactie loopt tot zondag 18 juni 2017. Ik zal je mailen als je hebt gewonnen en vragen om je adres, deze stuur ik door naar Schär zodat zij het pakket naar je kunnen opsturen.

facebook.com/schaer.nl

Volg Schär op Facebook voor glutenvrije recepten, video’s en informatie over de nieuwste acties en producten.

www.schaer.com

Welk feel good moment ga jij delen?

Dit is een gesponsord artikel.

Ook leuk om te lezen

11 Comments

  • Miss Glutenvrij

   Je kunt bij Facebook op het tijdstip (aantal minuten) klikken dan opent ie enkel de foto en dan bovenin je browser zie je de link. Die kan je delen.

 1. Hia Miss glutenvrij ik zou graag de link van mij feelgoodmetschar hier delen maar het lukt mij niet kan je mij vertrellen hoe het wel gaat
  Gr Kimmy

  • Miss Glutenvrij

   Je kunt bij Facebook op het tijdstip (aantal minuten) klikken dan opent ie enkel de foto en dan bovenin je browser zie je de link. Die kan je delen.

Comments are closed.