Cinnamon Hoops – glutenvrije lactosevrije ontbijtgranen + winactie

Fox Cinnamon Hoops zijn Rosies’ nieuwste ontbijtgranen voor kids. Glutenvrije, lactosevrije en vegan hoops op smaak gebracht met kaneel en vanille. Verpakt in een doos die je kan omtoveren tot een heuse vos. Ik proefde de hoops en mag drie dozen aan jullie weggeven!

Maak kennis met het jongste lid van de Rosies familie : Viggo de Vos! Na het grote succes van neefje Adri de Aap (Bio Chocopops) en neefje Uri de Uil (Frosties) is de vos ook een kijkje komen nemen in het Rosies woud. De doos van Viggo is net als zijn neefjes uitklapbaar en bevat heerlijke glutenvrije ontbijtgranen: Cinnamon Hoops. De hoops zijn op smaak gebracht met kaneel en vanille, een lekkere smaakmaker om de dag mee te beginnen.

Heerlijk glutenvrij ontbijten met Rosies

Alweer ruim 3,5 jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met Rosies. Ik mocht toen hun producten proeven en schreef hier een artikel over, waarin ik uitgebreid vertelde wat ik van de glutenvrije granen vond. Vooral de crunchy muesli viel bij mij in de smaak, met stipt op één de apple cinnamon variant. Nog steeds start ik regelmatig mijn dag met glutenvrije ontbijtgranen van Rosies.

Meet Viggo de Vos – de jongste Little Rosies telg

Ook was ik in mijn review uit 2013 enthousiast over Little Rosies. Glutenvrije ontbijtgranen voor kids in een verpakking die je kan omtoveren tot een schattig aapje en een uil. Toen Rosies me laatst mailde dat ze een nieuw lid hebben toegevoegd aan de Rosies dierenfamilie, was ik erg benieuwd. Fox Cinnamon Hoops is hun nieuwste creatie. Glutenvrije hoops op smaak gebracht met kaneel en vanille. Om de ontbijtgranen zit een doos die je om kan toveren tot een vosje met de naam Viggo. Ontbijten met je kind wordt hierdoor direct een feestje.

 

Met yoghurt, melk, vla of zo uit het vuistje

Ik ben dol op Griekse yoghurt en creëerde samen met de Cinnamon Hoops een lekker glutenvrij ontbijt. Ik voegde nog wat verse appelstukjes en kaneel toe en genoot zo van een voedzaam ontbijt met een crunchy bite. De Cinnamon Hoops zijn luchtig en erg knapperig, je proeft duidelijk kaneel en een lekker zoetje.

Uiteraard kan je naar hartenlust variëren met de hoops. Met een schaaltje melk als ontbijt of zo uit het vuistje als snack. Ook bij een bakje vla zullen de hoops het goed doen.

Glutenvrij, lactosevrij en vegan ontbijtgranen

Cinnamon Hoops zijn glutenvrij, lactosevrij en vegan, de ontbijtgranen bestaan uit gepofte mais en rijst met kaneel en vanille. De hoops zijn gecertificeerd glutenvrij.  Dit zijn de ingrediënten:

maismeel 59%, rijstmeel 16%, suiker, kaneel 1,4%, glucosestroop, zout, vanille, aroma 0,5%.
Bevat mogelijk sporen van soja en noten.

Waar is Rosies te koop?

Cinnamon Hoops en de andere producten van Rosies vind je in glutenvrije speciaalzaken en online glutenvrije webshops.

Win Fox Cinnamon Hoops

Ik mag drie pakketjes weggeven met daarin de Fox Cinnamon Hoops. Laat een reactie achter waarom jij de Hoops wilt winnen en wie weet win jij dit leuke vosje.

Voorwaarden winactie

 • Ik kies drie winnaars die een pakketje ontvangen met daarin de Fox Cinnamon Hoops;
 • Vergeet niet je juiste mailadres in te vullen (alleen zichtbaar voor mij), zodat ik jou kan mailen als je hebt gewonnen. (Mijn mail kan in je spambox terecht komen, houd daar rekening mee);
 • De winactie loopt tot woensdag 26 juli 2017. Ik zal je mailen als je hebt gewonnen en vragen om je adres, deze stuur ik door naar Rosies zodat zij het pakketje naar je kunnen opsturen.

www.rosiesfood.com

Dit is een gesponsord artikel.

Ook leuk om te lezen

29 Comments

 1. Wauw. Wat een lieve vos. Zou mn dochtertje ook helemaal geweldig vinden.

 2. Jaa ik wil hem heel graag winnen! Ik houd van ontbijtgranen en heb de juiste glutenvrije nog niet kunnen vinden. Vaak met chocolade en daar houdt ik niet zo van. Deze lijken me perfect.

  Wat moet ik bij website invullen? Ik heb mn Facebook account maar gedaan. Als dit verkeerd js hoor ik het wel.

 3. We zitten volop in de molen van onderzoeken om te kijken of de (darm) problemen bij mijn dochtertje veroorzaakt worden door gluten of toch iets anders zelf weet ik er nog niet heel veel van maar ben druk aan t inlezen wat het allemaal inhoud en wat er allemaal bij komt kijken. Een goed en verantwoord ontbijt wat ook nog eens lekker zal smaken vind ik een belangrijk begin vd dag.

 4. Mijn zoontje van 5 vraagt al een hele tijd dat mama ook voor hem eens wieltjes wil kopen. (Mama eet vaak loops) maar tot op heden had ik het nog nergens gevonden. Toen ik juist de foto aan hem liet kijken riep hij heel enthousiast: joooeeeppppiii.
  Hij is reuze blij dat er nu voor hem ook wieltjes zijn. En moest hij nu nog een doosje winnen dan is het helemaal feest.
  Groetjes Laura

 5. woaw wat een leuk artikel en winactie weer
  ik ben dol op onbijtgranen van rosies
  en ben dus ook heel erg benieuwd naar de nieuwkomer canimom hoops
  ik hou van kaneel en vanille en met een combinatie van alpro soya kwark
  en een appeltjes maak ik van mij ontbijt een feestje
  ????????????????

 6. Hoi Harmke, leuk! Ik zou deze graag willen laten proeven aan onze dochter Lucy van 5 met coeliakie, lijkt me een vrolijk ontbijtje voor haar :) Ze vroeg toevallig een paar weken geleden naar cruesli voor haar, omdat haar zus dat soms eet maar ik heb nog niets lekkers gevonden!
  Fijne dag!
  Sarah

 7. JOKE VAN zanten

  Mijn dochter moet na jaren onderzoeken, glutenvrij, lactozevrij en kruiden kan ze ook niet verdragen . Vind het best moeilijk om iets lekkers voor haar te maken .

 8. Oh wat tof! Rosies heeft steeds weer fijne nieuwe ontbijt (of lunch, of snack, of dinner) producten die mij doen denken aan de ontbijttafel van mijn kindertijd :). Waar ik zelfs als student nu vaak aan terug denk. Mijn favoriet was by far honeyloops, hier heb ik helaas nog geen alternatief voor gevonden. En omdat ik ontzettend van kaneel hou lijken mij de cinnamon hoops een perfecte aanvulling op mijn ontbijt assortiment :D.

 9. Wil wel eens nieuwe smaak proeven…Deze lijkt lekker!

 10. Monique de Bondt

  Wij ontbijten graag met pap of yoghurt met extra’s (fruit en vezels) erin. Super dat dit gluten EN lactosevrij is zodat mijn dochter en ik er allebei van mogen genieten.

 11. Wat een super leuk product van Rosies! Ik ben al een tijdje opzoek naar een nieuw soort ontbijtgranen die mij voldoende voed en heerlijk smaakt. Ik hoop in dit product mijn heil te hebben gevonden. Daarnaast hou ik gewoon van vosjes????

 12. Als je net kennis moet maken (coeliaki) met glutenvrije producten werd ik niet heel vrolijk. Het is lastig en zoeken! Jou website heeft ons enorm geholpen.

  En het zien van dit pakje maakte mij gelijk vrolijk! Zo benieuwd hiernaar!

 13. Joke Vos

  Wat een leuk vosje, zou ik zeker willen winnen

 14. Ik ben zeer benieuwd, ik ben de andere smaken ook nog niet eerder tegen gekomen. Mijn dochter is de gene die glutenvrij moet eten dus ik zou ze graag voor haar “winnen”. Zij ontbijt elke ochtend met yoghurt en fruit dus dit zou een welkome afwisseling zijn.

 15. Mijn zoon eet al jaren Schär Rustico als ontbijt, nooit een ander merk en.. nooit ander beleg dan kaas.
  Iets anders vind hij niet lekker.
  Zou het niet fijn zijn als hij dit graanontbijt eens mocht proberen? Zeg nooit “nooit”, wie weet is nu de tijd rijp voor iets anders?!
  Wees niet bang dat, mocht hij ook dit niet prefereren, dat de vos het hazenpad moet kiezen, want aangezien ik zelf intolerant bent voor gluten, lijkt het mij in elk geval heerlijk!

 16. Sinds kort bekend dat ik moet leven met een gluten allergie. ik vind het erg lastig wat ik allemaal mag eten, vooral in de ochtend. De normale cornflakes en maiswafels komen mijn neus uit. Deze super cute vos wil ik dan graag proberen en is meer dan welkom!

 17. Yes, leuke actie.
  Alleen van de verpakking word ik al blij :)
  Ben echt super benieuwd of ze ook lekker zijn?

 18. Owen sevriens

  Ohh, daar is mijn zoon van 16!!!! dol op. Maar sinds de diagnose 2 jaar geleden niet meer kunnen eten. Hoop dat deze net zo lekker zijn!????

 19. Super leuk voor mijn zoontje Daniël van 5. Hij eet al glutenvrij vanaf dat hij 1 jaar is. Maar hij begint nu te realiseren dat hij coeliakie heeft en nooit “normaal” mee kan eten. Vooral lastig als er uitgedeeld wordt op school :-(. Maar goed, er zijn gelukkig super leuke en lekkere glutenvrije producten zoals dit leuke vosje! Dit zou hij geweldig vinden. Ik ga duimen. Liefs Leonie

 20. Voor mijn zoontje Travis van 5. Die zou dit heel lekker vinden. Nu driekwart jaar glutenvrij, en een totaal ander kind dan een jaar geleden. Over naar groep 2 met een goed rapport. Groeit weer, ontwikkelt zich en is sociaal sterker. Maakte ons gisteren bekend wat hij later wil doen: in het ziekenhuis werken om mensen beter te maken. Liefst op de gipskamer, want dan mag hij met een zaagje werken. :)

 21. Mijn nichtje Feline wordt binnenkort drie jaar en moet nu al ruim een jaar glutenvrij eten. Dit snapt ze goed, maar is niet altijd leuk. Hoe leuk zou het zijn om haar te verrassen met een nieuw product waardoor ze weer iets anders kan ontbijten! Ik weet zeker dat Viggo de Vos enorm in de smaak zal vallen (letterlijk!).

 22. Daniëlle Puts

  Graag voor mijn dochter Mila, die sinds 3,5 jaar glutenvrij moet eten en waar ik zo supertrots op ben omdat ze dit “gewoon” doet.
  Het is altijd weer leuk om iets nieuws te proberen. Groetjes Daniëlle

 23. Hoi ik ken ze nog niet maar lijken mij super voor mijn meiden om te proberen. Dus ik doe graag mee????

 24. Anoeska Stavleu

  Lijkt me heerlijk voor mijn dochter die eet graag dit soort producten.

 25. Radijsia

  Wat leuk! Ik zou deze ontbijtgranen graag mijn lieve broertje laten proeven. Hij weet sinds kort dat hij allergisch is voor pinda’s, gluten en lactose en dus is het steeds een hele zoektocht voor hem en mijn moeder om dingen te vinden die hij lekker vindt en mag eten!

 26. Helemaal top, kan mijn kleinzoon Vigo bij mij ( allebei Couliakie), de Fox Cinnamon Hoops proeven & daarna natuurlijk’t vosje knutselen , zijn naamgenoot Viggo????????

 27. Heel graag wil ik dit winnen voor mijn dochter!!!!!
  Dan kan ze nog meer variatie verkrijgen in haar glutenvrij eten!!!

 28. Wat een gave actie…er zijn hier genoeg afnemers (4)

 29. Frank Hazewinkel

  Net een week geleden te horen gekregen dat onze zoon van 3 jaar Gluten, lactose niet kan verdragen. Ook Soja is een probleem……:( Toen kwam ik bij deze site terecht, Volgens mij is dit de uitkomst voor het ontbijt. De doos spreekt hem vast aan en ik ben blij dat dit product bestaat. Laat maar komen die Vos!

Comments are closed.