Meet & Greet Miss Glutenvrij op de Vrij Van Veggie Food Fair + winactie

Ontmoet mij op de Vrij Van Veggie Food Fair op 7 oktober in de Jaarbeurs. Van 13.00 – 14.00 heb ik mijn eigen Meet & Greet. Ook mag ik 3 x 2 kaarten weggeven voor de beurs. Komen jullie ook?

Van de organisatoren van de Vrij Van Veggie Food Fair ontving ik een bijzonder mailtje. Onder de geïnteresseerden voor de beurs is een enquête gehouden en daarin werd opvallend vaak mijn naam genoemd. Dus de vraag van de organisatie: ‘Je bent een inspiratie voor vele mensen met coeliakie. Zou je het misschien leuk vinden een Meet and Greet te houden van 1 uurtje zodat de bezoekers het gezicht achter Miss Glutenvrij kunnen ontmoeten?’ 

Yes! Let’s do it. Want ik wil jullie, mijn lezers ook heel graag ontmoeten. Jullie reacties, berichtjes, mailtjes vind ik ontzettend leuk, maar vaak is mijn blog vooral eenrichtingsverkeer. Hoe leuk is het om elkaar eens in het echt te zien, te spreken en tips, trucs en lekkere recepten uit te wisselen? En als jullie het leuk vinden, ga ik ook graag met iedereen die wil op de foto.

Meet Miss Glutenvrij op zaterdag 7 oktober van 13.00 – 14.00 uur

Vanaf 13.00 – 14.00 uur zal ik op een vaste plek staan zodat jullie mij kunnen ontmoeten. Waar precies op de beurs, weet ik nu nog niet, maar ik hou jullie uiteraard op de hoogte. De datum en tijd staan in ieder geval vast.

Vrij Van Veggie Food Fair

Van 6 tot en met 8 oktober is de Vrij Van Veggie Food Fair in Jaarbeurs Utrecht. Een foodbeurs voor iedereen die meer wil weten over vegetarisch, vegan, glutenvrij, lactosevrij en suikervrij. Je vindt er heel veel kramen met lekker ‘vrij van’ eten, ook zullen er workshops en presentaties zijn. Meer info over de beurs vind je hier:

www.glutenvrijveggie.nl

Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Datum: vrijdag 6 tot zondag 8 oktober 2017
Openingstijden: 10:00 – 17:00 uur

Win 3 x 2 kaarten voor de Vrij Van Veggie Food Fair

Ik mag dus 3 x 2 kaarten voor de beurs weggeven. Mee doen kan door een reactie achter te laten onder dit artikel met wie en waarom je naar de beurs wilt komen.

Voorwaarden winactie

 • Ik kies drie winnaars die twee kaarten krijgen voor de Vrij van Veggie Food Fair.
 • Vergeet niet je juiste mailadres in te vullen (alleen zichtbaar voor mij), zodat ik jou kan mailen als je hebt gewonnen. (Mijn mail kan in je spambox terecht komen, houd daar rekening mee);
 • De winactie loopt tot zaterdag 30 september. Ik zal je mailen als je hebt gewonnen, je mailadres zet ik door naar de organisatie zodat zij de tickets kunnen toesturen.

Hopelijk tot 7 oktober! 

Ook leuk om te lezen

11 Comments

 1. Deborah Meilink

  Hoi Harmke,

  Wederom weer een leuke acties. Graag zou ik met mijn vriendinnetje Joke Magielse-Mulder naar de veggie food fair willen gaan. Zij is gluten sensitief. Mijn dochter en ik hebben een gluten intolerantie. Mijn dochter blijft lastig in eten. Voor haar zou ik graag ideeën op doen.

  Groetjes,
  Deborah

 2. Ja, heel graag! 4 maanden geleden de diagnose gekregen en ben toch nog wel vaak aan het zoeken hoe en wat. Zou me vriend meenemen (als de zeeman op tijd terug is van zee) en anders m’n moeder! Lijkt me een leuke beurs voor inspiratie en zou je graag willen ontmoeten! ????

 3. Mijn beste vriend heeft coeliaki en na een lange tijd het eindelijk allemaal een beetje onder controle. Ik vind dat dat gevierd moet worden en het lijkt me daarom super leuk om hem met deze kaartjes/ dit uitje te verrassen!

 4. Ilse en Laura Zumbrink

  Graag kom ik met onze tweelingdochters van 13 inspiratie bij jou en bij de beurs opdoen! Een van de twee heeft echt weinig energie ondanks het volgen van een glutenvrij dieet

 5. Hoi Harmke, wat een leuke win-actie weer. Het lijkt me een leuke beurs om eens naar toe te gaan en om jou eens te ontmoeten. :) De beurs is compleet nieuw voor me, en aangezien ik chronisch ziek ben, is het ook een uitdaging om te ervaren hoe het is om weer eens een uitje te hebben. Het lijkt me een erg leuk uitje, waar ik hopelijk voldoende ervaring op kan doen en nieuwe glutenvrije merken kan gaan ontdekken. Ik zou mijn lieve vriend mee nemen naar de beurs, zodat we samen kunnen genieten. :)

 6. Mijn dochter Myrthe (11) en ik hebben allebei Coeliakie. Dat is thuis geen probleem maar zij moet vaak bedanken voor lekkere traktaties en op feestjes haar eigen eten meenemen. Dat doet wel eens pijn. We zijn dus altijd op zoek naar inspiratie, zeker ook omdat zij volgend jaar naar de middelbare school gaat en de verleidingen moeilijk te weerstaan zijn. Met enige regelmaat maken wij samen receptjes van jouw site en het lijkt ons leuk je te ontmoeten. Hartelijke groet, Ilse

 7. Met mijn vriendin Deborah zou ik wel heel graag een gezellige glutenvrije dag willen beleven! Kunnen we allebei weer heerlijke lekkernijen ontdekken en genieten van de leuke sfeer die daar is!

 8. Graag zou ik naar de beurs willen om veel inspiratie op te kunnen doen voor onze zoon van 3. Sinds kort bekend dat hij Coeliakie heeft… ook hebben wij het momenteel niet breed dus we zijn flink aan het zoeken waar wij ‘goedkoop’ glutenvrij eten kunnen kopen voor onze man en ervoor zorgen dat hij niet te vaak meer ziek wordt.

 9. Omdat ik een gluten en lactose intolerantie heb en geen dierlijke producten wil eten is het altijd lastig om buiten de deur te eten. Vaak moet ik noodgedwongen iets eten wat ik zelf meegenomen heb en dat ie niet altijd even leuk. Deze beurs is dan een uitkomst omdat het juist vrij van is en ik de producten wel kan eten! Ik hoop op de beurs meer inspiratie op te kunnen voor nieuwe producten en daarnaast door interessante lezingen meer kennis op te doen over voeding. Ik zou met mijn moeder naar de beurs komen omdat zij na een lange revalidatie periode toe is aan een dagje uit!

 10. Graag doe ik mee! Echt een beurs waar ik veel aan kan hebben. Al langer bekend met diverse intoleranties en allergieën, maar sinds kort ook glutenvrij. Zou dus heel graag op de beurs allerlei producten willen ontdekken die ik wel kan eten. Samen met een collega die sinds kort vegan eet, dus zij kan daar meer inspiratie over opdoen

Geef een reactie