Glutenvrije pasta met paddenstoelen en truffel

Ben je geen keukenheld of heb je geen zin uren in de keuken te staan? Deze glutenvrije pasta met truffel en paddenstoelen zet je binnen 10 minuten op tafel. Een perfect snel glutenvrij, maar bijzonder feestmaal! 

De feestdagen komen eraan en daar horen bijzondere maaltijden bij. Met deze maaltijd steel je zeker de show. De smaken zijn heerlijk verfijnd en exclusief, toch ben je binnen no-time klaar.

Garofalo Glutenvrij

Eerder al schreef ik over de glutenvrije pasta’s van Garofalo. Qua smaak niet te onderscheiden van glutenvolle pasta, vezelrijk dankzij quinoa en met een heerlijke stevige bite. Sinds kort is de pasta naast Albert Heijn ook te koop bij Jumbo en uiteraard online bij beide supermarkten. Alle informatie over deze premium glutenvrije pasta lees je hier.

Voor deze maaltijd is de glutenvrije linguine van Garofalo de perfecte basis. Door de bijzondere smaak van truffel toe te voegen wordt de pasta nog smaakvoller.

Ingrediënten (voor 2 personen)

  • 200 gram linguine Garofalo
  • 200 gram paddenstoelenmix voor pasta
  • Carpaccio van zwarte truffel*
  • 10 ml truffelolie*
  • Handje verse bieslook
  • Zwarte peper (versgemalen)
  • Zout
  • Grof geraspte Parmezaanse kaas (naar smaak) ik gebruikte Grano Padano
  • Scheutje olijfolie

* Carpaccio van zwarte truffel en truffelolie kocht ik bij Eko Plaza.

Werkwijze

  1. Kook de linguine volgens de verpakking gaar;
  2. Bak ondertussen de paddenstoelenmix in een scheutje olijfolie en bestrooi met wat zout;
  3. Giet de linguine af en meng met de truffelolie, fijngesneden bieslook en voeg royaal zwarte peper toe;
  4. Leg de linguine op een (voorverwarmd) bord;
  5. Verdeel de paddenstoelen;
  6. Leg op elk bord wat pakjes truffel;
  7. Garneer Parmezaanse kaas naar smaak.

Win €20,- aan Garofalo Glutenvrij producten

Je kunt nog tot 4 december 2017 meedoen met de Garofalo winactie. Hoe je mee kan doen, lees je hier.

Dit is een gesponsord artikel.

Ook leuk om te lezen

Geef een reactie