Win 3x glutenvrije poster van Bakers and Fakers

Van bakersandfakers.nl mag ik drie keer deze hele gave poster weggeven! Een eyecatcher voor in jouw glutenvrije keuken. Lees snel verder hoe je kan winnen.

Kennen jullie Emmelou van www.bakersandfakers.nl? Deze dame is ontzettend goed in mooie beelden creëren. Van foto’s tot posters ik hou van haar stijl. Op haar blog vind je heerlijke glutenvrije recepten die vaak ook lactosevrij en zelfs vegan zijn. Emmelou heeft net als ik coeliakie en houdt van bakken, koken en lekker eten. Dat zie je terug op haar blog. Heerlijke homemade recepten waarvan ze dan weer prachtige foto’s schiet.

Win die gave poster

Ik mag van Emmelou drie van deze toffe posters weggeven. Bij mij shined ie al twee jaar in mijn keuken en dat kan ie nu dus ook bij jou.

THIS KITCHEN IS GLUTEN FREE LOVE IT OR LEAVE IT


Op de plank in mijn keuken.

Mooi glutenvrij bakboek

Emmelou werkt momenteel hard aan haar eerste kookboek. Een heel mooi boek met heerlijke glutenvrije recepten en prachtige beelden zoals we van haar gewend zijn. Tot die tijd raad ik je aan vooral haar blog en social kanalen in de gaten te houden. Haar recepten zijn een lust voor de maag, maar ook zeker voor het oog.

Voorwaarden winactie

 • Ik kies drie winnaars die een poster (zonder lijst) krijgen van bakersandfakers.nl;
 • Vertel me in een reactie onder dit artikel dat je meedoet en like @bakersandfakers op Facebook en Instagram;
 • Vergeet niet je juiste mailadres in te vullen (alleen zichtbaar voor mij), zodat ik jou kan mailen als je hebt gewonnen. (Mijn mail kan in je spambox terecht komen, houd daar rekening mee);
 • De winactie loopt tot vrijdag 9 maart 2018. Ik zal je mailen als je hebt gewonnen en je in contact brengen met Emmelou.

www.bakersandfakers.nl

Ook leuk om te lezen

77 Comments

 1. Chantal Prosman

  Ik doe graag mee met de winactie voor de poster van bakers and fakers.

 2. Maartje Wehrmeijer

  Ik zou heel graag de poster willen winnen! Ik heb de FB en Intagram pagina geliked en het zou een super zijn als straks in onze keuken iedereen kan zien dat wij vanwege mijn zoontje met Coeliakie glutenvrij koken & eten.

 3. Het lijkt me top, zo een poster in de keuken, zeker omdat het “onbesproken” onderwerp opeens wel al besproken is zonder moeite. Heerlijk genieten zonder ziek te worden, zeker bij je thuis.

 4. Wat een mooie poster die zou echt prachtig staan en schitteren in mij nieuwe keuken
  Zo weet iedereen dat ik glutenvrij eet

 5. Nele Bols

  Deze poster zou in ons nieuw keukentje passen. Zodat iedereen weet dat mijn dochtertje van 3 glutenvrij moet eten. Ze zal dan zeker uitleggen wat dat wil zeggen…Ze is nog maar 3 maar ze beseft goed wat mag en niet. Top poster !

 6. Anita van Doorn-Swemle

  Wow, superleuk! Die poster zou echt super staan in mijn keuken. Love to win it!!!
  Geliked op Facebook & Insta! Dank voor de tip ook :)

 7. Nieuw huis, nieuwe keuken en voor het eerst samen wonen! Deze zou prachtig staan in onze huis! Daarom doe ik graag mee aan de actie van Bakers And Fakers actie!

 8. Wilma kok-groenheide

  Zou heel leuk zijn om op te hangen en mijn dochter van 9 mee te verrassen!

 9. Marjolein

  *TE*GEK* Ik doe graag mee met deze actie. Ik heb geen Instagram maar ik zal haar Facebook zeker liken!

 10. Nieuw huis, nieuwe keuken en voor het eerst samen wonen! Deze zou heel gaaf staan in onze keuken! Daarom doe ik graag mee aan de actie van bakers And fakers!

 11. Magda Mulder

  Ik doe mee als verrassing voor mijn zusje. Ze heeft het soms heel moeilijk met haar Coeliakie (zeker nu ze aan het daten is met een niet-glutenvrije jongen) en dit zou voor haar wel een hartverwarmertje zijn denk ik. Super leuk voor in haar keukentje!

 12. Inge Bouwmeester

  Jaaa! Ik doe ook mee!
  Nu met de verbouwing van het huis en alle hulp in huis zou het helemaal fantastisch zijn. De hulptroepen vergeten wel eens dat ik ook tijdens een verbouwing glutenvrij moet blijven eten.

 13. Ik zou deze poster heel graag in onze keuken hangen. Voor mijn dochter van 10 met coeliakie die zelf graag kookt en bakt.

 14. Fantastische poster! Doe graag mee aan de winactie!

 15. Ik zou deze heel graag willen winnen!! Mijn vriend en ik hebben samenwoon plannen, dus hoe mooi zou hij dan in ons eigen huisje passen?! Mijn vriend hoeft niet gluten-&lactosevrij te eten, maar zo lief als hij is doet hij dit vrijwel altijd met mij!

 16. Kayleigh

  Super tof die poster! Ik wil graag winnen omdat ik 9 april het ouderlijk huis zal verlaten en ga samenwonen met mijn lieve vriendje! Ik vind het allemaal erg spannend. We hebben een heel mooi appartement gevonden in Zwolle en ik zou de poster in onze nieuwe keuken willen zetten om het appartement vast iets op te leuken :) liefs Kayleigh

 17. Bianca de Wolf

  Ik gun mijn zusje heel erg deze poster. Ze weet sinds 4 jaar pas dat ze glutenallergie heeft en nu ze opnieuw begint in een nieuw huisje en een nieuwe keuken kan die poster er echt niet in ontbreken. Dus zou super gaaf zijn!!!!

 18. Ilona van Zanten

  Pas een halfjaartje moet er 1 van ons glutenvrij eten. Dat was best een aanpassing en in het begin wennen hoe dit te combineren met 4 die wel gluten mogen. 1 ding is duidelijk: onze keuken is glutenvrij! Zo’n poster zou tof zijn om die ene in ons gezin een hart inder de riem te steken en het niet alleen haar ding te laten zijn maar dat van ons alle 5!

 19. Ja ik doe graag mee met deze actie! Als ik win krijgt de poster een mooi plekje in mijn nieuwe glutenvrije keuken ?

 20. Christina Mast

  Ik doe heel graag mee om de mooie poster op te kunnen hangen. Mijn dochter van bijna drie heeft coeliakie en helpt steeds vaker mee in de keuken. Ik heb geen Instagram maar zal haar op Facebook liken.

 21. Manuela Soeters

  ohh heel leuk! woon pas samen bij me vriend ingetrokken en ben nu alles een beetje met sfeer aan t inrichten..kaarsjes.fotos.lijstjes .kussens. dit zou nog perfect zijn voor in de keuken?

 22. Hier eten we allemaal glutenvrij en lactosevrij waar ik binnenkort verder iets mee wil gaan doen. Hou ontzettend van koken, we gaan eerdaags verhuizen en heb ik eindelijk een mooie ruime keuken waar deze poster fantastisch zou staan.

 23. Ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn zusje! Wij hebben allebei een glutenvrij dieet! Mijn zusje heeft net een nieuw huis gekocht en deze poster zou daar tegek staan.

 24. Pas verhuisd en hoe leuk zou t zijn als ons zoontje, met coeliakie, zijn eigen hoekje id nieuwe keuken zou hebben inclusief gave poster!

 25. Ik doe graag mee! Ik heb net een nieuwe keuken waar hij mooi kan shinen… daarnaast zou het een leuk cadeautje zijn voor mijn verjaardag 4 maart!

 26. Deze poster is echt heel leuk!! ♥️ wij gaan verhuizen, en deze poster zal een hele mooie plaats krijgen in onze nieuwe keuken.

 27. Ik doe graag mee! Deze past goed in onze gloedje nieuwe keuken die inderdaad helemaal glutenvrij is….en blijft! Op de oven van manlief na ;)

 28. Wat een super leuke poster!! Ik zou hem super graag willen winnnen. Ik weet sinds een tijdje dat ik coeliakie heb en dus glutenvrij moet eten. Het was even wennen maar ik heb m’n draai nu wel redelijk gevonden. Mijn vriend en ik eten nu thuis gewoon volledig glutenvrij dus deze leuke poster zou voor iedereen die bij ons komt direct duidelijk maken dat alles bij ons glutenvrij is en het verboden terrein is voor producten met gluten ?. Hopelijk worden ze zich er dan ook bewust van dat het echt noodzaak is en geen onzin of aandachttrekkerij.

 29. Jaaaa! Leuk leuk leuk! Ik doe graag mee. Voor mijn moppie van 12. Zij heeft coeliakie en is ook nog eens dol op posters met quotes. Deze is zo leuk voor haar in onze glutenvrije keuken. Perfecte match ?♥️

 30. Maren Bom

  Jaaaa ik doe graag mee voor mijn dochter Maren. Als ze in September op zichzelf gaat wonen zou dit top zijn voor in haar keuken! Ze is nu zo’n 4 maanden bezig met haar coeliakiedieet en ben trots op haar dat ze het zo goed doet!!??

 31. Jaaa, zooo tof! Ik win hem graag! Ik weet sinds mei vorig jaar dat ik niet tegen gluten kan. Ik vind het flinke zoektocht en ga nog weleens onbewust de fout in met alle gevolgen van dien. Deze poster zou een perfecte reminder kunnen zijn! ;-p

 32. Angelique

  Geweldige poster die ik graag zou willen winnen. Ik eet glutenvrij maar kook voor mijn gezin dagelijks glutenvrij. Ook kook ik voor familie en vrienden die mee blijven eten, uiteraard glutenvrij. Iedereen eet altijd met smaak op wat ik kook !

 33. Wat een gave poster deze zal in mijn huisje straks pronken in de keuken.

 34. Ik kook al jaren glutenvrij voor mijn kids. Ik zou graag de poster een plekje in de keuken willen geven.

 35. Lijda van brummelen

  Mijn dochter studeert en gaat vanaf 1 april op zichzelf wonen. Deze gave poster zal prachtig staan in haar keukentje, een echte eyecatcher wanneer je bij haar binnen komt.

 36. Annet vastenhout

  Ik heb nog een mooi plekje in mijn glutenvrije keuken om deze gave poster op te hangen.

  Ik waag dus een gokje :)

 37. Melanie buitendijk

  Ik doe super graag mee, we wonen net samen en mijn vriend vergeet nog wel eens de broodkruimels en dergelijke op teruimen, dit lijlt me een super leuke reminder

 38. Deze poster krijgt een mooie plek in mijn nieuwe keuken. Meteen duidelijk voor iedereen dat ik een glutenvrije keuken heb:-)

 39. Op een leuke manier aandacht geven aan Glutenvrij koken doe je zo !!!!!

 40. Deze poster verdient een heel mooi plekje in mijn keukentje! Vanaf augustus krijg ik mijn eigen plekje en deze poster hoort daar zeker thuis!
  Ik doe heel graag mee met deze winactie :)

 41. Annemieke

  Ik doe graag mee met de poster actie.
  Zou een mooie poster zijn voor de keuken van m’n Mam!

 42. Deze stoere gave poster Voor mijn 2 glutenvrije kanjers (man en zoon van 9) in onze net nieuwe keuken waar we samen verscheidene glutenvrije recepten proberen. Helaas heb ik geen Instagram maar wel gelijkt via Facebook. En nu maar duimen

 43. Evelien van Emmerik

  Ik doe graag mee met deze actie, zou super leuk zijn om mijn man mee te verrassen. Hij heeft sinds 8 jaar coeliakie en weet zeker dat dit hem goed zal doen. Ook zal deze poster super staan in onze keuken. Spannend!!

  Heb helaas geen instagram, maar wel op Facebook geliked.

 44. Janneke Kiekens

  Jahhh die zal ook zeker in mijn keuken passen waar ik heerlijke glutenvrije baksels maak.
  Ik bak met passie voor degene die ook eens heerlijk glutenvrij willen genieten en hoop binnenkort mijn eigen ontbijt- en lunchcafe te kunnen openen. Ook daar zal deze poster absoluut prima passen?

 45. Ik doe graag mee:) Glutenvrij is best een zoektocht en nog altijd vind ik het lastig, (nu ca. 1jaar glutenvrij) zo’n mooie poster geeft een glutenvrij keuken een positieve boost!

 46. Wat een gave poster!! ? Die zal supertof in onze nieuwe keuken staan straks! Duimen maar ???

 47. Wat gaaf om een keer geen “tekst” en uitleg te hoeven geven en te kunnen verwijzen naar het bord! Supergaaf❤️

 48. Super leuk! Ik doe mee, het zou een leuk cadeautje voor mijn moeder zijn, aangezien ze vaak lekkere glutenvrije dingen maakt. Nu maar hopen :-)

 49. Wat een superactie! Ik doe graag mee :) groetjes melanie

 50. Super leuk ik wil graag meedoen voor mijn moeder zal ze denk ik super leuk vinden

 51. Suzanne van Duivenvoorde

  Ik zou deze poster heel graag willen voor mijn 12-jarige dochter Hanna van Duivenvoorde die sinds een haar weet dat ze coeliakie heeft. Zij is heel dapper en volgt sinds diagnose trouw haar glutenvrije dieet. Ben trots op haar.

 52. Ik zou graag meedoen met de winactie. Gr jessica

 53. Wat een gave winactie! hier doe ik graag aan mee, mijn vriend zou dit ook heel tof vinden. De keuken is echt een favoriet domein voor ons, dit zou zo goed passen. Kunnen wr samen in stijl nog meer lekkere gerechten gaan koken. Jeej

 54. Ik doe ook graag mee. Ik ben er sinds kort achter gekomen dat ik Coeliakie heb en ik kan wel een positieve boost van een boost in de keuken gebruiken!

 55. Nele Bellens

  ik doe mee; een super leuke poster, die ga leuk staan in de keuken als ik ga samen wonen met mijn vriend; samen met de glutenvrije kookboeken #glutevrijeactie

 56. Ik doe heel erg graag mee! Een ware eyecatcher in onze glutenvrije keuken! Graag!!

  Groetjes Marlous

 57. Irma Wouters

  Superleuke poster, daar heb ik nog wel plaats voor in mijn keuken. Ik doe dus geel graag mee ??

 58. Fleur Wierts

  Ik doe heel graag mee met deze actie! Past heel mooi in de keuken van mijn nieuwe huisje! En een positief puntje aan deze asociale ziekte is altijd mooi meegenomen!

 59. Ik doe echt heel graag mee om te winnen, want had er 1 gekocht en helaas onderweg naar huis van Amsterdam naar Den Bosch is hij besmeurd geraakt met watermeloen water. Daardoor was hij helemaal verpest!!!

 60. Vet leuk! Wij zijn thuis met z’n 3-en glutenvrij!! Mijn man heeft in huis een heel zielig klein kastje met glutenvolle producten, de rest is van ons!! Dit zou dus erg leuk staan in de keuken, dus we doen graag mee!

 61. Willeke markus

  Super leuk! Voor mijn dochter die coeliakie heeft, en een eigen plekkie op het aanrecht schoon houd om haar brood klaar te maken dan kan iedereen het zien dat het daar glutenvrij moet blijven.

 62. Marjolein

  Sinds een paar dagen weet ik dat ik glutenvrij ‘moet’ eten dus ik ben enorm aan het experimenteren in de keuken op dit moment dus die poster zou ontzettend welkom zijn!

Comments are closed.