Adverteren

Samenwerken met Miss Glutenvrij

Miss Glutenvrij is een zogenoemde niche site, ik (Harmke Schippers) schrijf over één onderwerp: de glutenvrije levensstijl. Dit houdt in dat ik één specifieke doelgroep aanspreek. Voor uw bedrijf is een samenwerking met mij een mooi en effectief instrument om direct de juiste groep mensen aan te spreken. Samenwerken met Miss Glutenvrij kan uw bedrijf een flinke boost geven en (blijvend) meer klanten opleveren.

Sinds het officiële begin van MissGlutenvrij.nl in april 2012 is mijn site enorm gegroeid en bereik ik een steeds groter publiek. Miss Glutenvrij ontvangt iedere maand minimaal 35.000 unieke bezoekers en is met haar ruim 650 artikelen een goed bezochte online glutenvrije bibliotheek geworden. Via de zoekmachines, maar ook via de zoekfunctie op mijn site worden oude artikelen nog iedere dag gretig gelezen.

Een aantal voorbeelden van adverteermogelijkheden:

  • Banners (verschillende mogelijkheden)
  • Product reviews
  • Redactioneel stuk (advertorial – sponsored post – gastartikel)
  • Winactie
  • Product placement
  • Social media vermelding
  • Persevenementen of -trips

Door mijn journalistieke achtergrond weet ik hoe ik een aantrekkelijk artikel moet schrijven die mijn en uw doelgroep aanspreekt.

Producten opsturen

Vrijblijvend producten opsturen mag altijd. Neem hiervoor contact met mij op zodat ik mee kan denken over de mogelijkheden. Het opsturen van producten biedt geen garantie dat ik er iets over schrijf.

Voor het verkrijgen van actuele statistieken en een tarieflijst kunt u contact opnemen: info@missglutenvrij.nl

Miss Glutenvrij op Social Media

femme_fab_banner

Femmefab
Miss Glutenvrij staat in het portfolio van mediabureau Femmefab. Voor advertentiemogelijkheden zoals display advertising, advertorials, winacties enz. kunt u contact opnemen met:

Femmefab
De Hallen – Hannie Dankbaarpassage 14
1053 RT Amsterdam
info@femmefab.nl