Contact

Heb je een vraag, opmerking, tip, idee of wil je om een andere redenen in contact met mij komen? Mijn emailadres is: info@missglutenvrij.nl

Kijk voordat je me een vraag mailt eerst bij: Veelgestelde vragen.

Bepaalde vragen zal ik niet per mail beantwoorden, hieronder leg ik uit waarom.

Ik ben geen arts/ diëtiste
Regelmatig krijg ik (vrij specifieke en persoonlijke) vragen over coeliakie/ het glutenvrije dieet, deze zal ik niet beantwoorden. Ik wil benadrukken dat ik geen arts ben en wil je aanraden medische vragen te stellen aan je (huis)arts. Mocht je het gevoel hebben dat je huisarts je niet serieus neemt en/of hij te weinig verstand heeft van coeliakie? Dan kun je vragen om een bloedtest (ttg-antistoffen, ook wel bekend als coeliakie of glutenallergie test) en/of een verwijzing naar een maag-darm-lever arts/ internist.

Vragen over het glutenvrije dieet kun je het beste stellen aan een diëtiste. De Nederlandse Coeliakie Vereniging kan je in contact brengen met een diëtiste. Klik hier voor meer informatie.

Zoekfunctie
Het lukt mij niet om op alle e-mails en vragen via social media te reageren. Ik krijg vaak vragen die ik al behandeld heb in een artikel, die kun je dus terug vinden op mijn site. Je kunt veel informatie vinden door de zoekfunctie te gebruiken. Typ een trefwoord in als ‘vakantie’, en je vindt alle artikelen die over dit onderwerp gaan. Een specifieke vraag als: ‘Ik ga op vakantie naar Zuid-Limburg, weet jij een leuk restaurant in de buurt van Maastricht?’, ga ik niet (meer) beantwoorden. Het spijt me, maar dit is te tijdrovend voor me. Overigens staan de meeste tips al op mijn site en die vind je dus weer terug door de zoekfunctie te gebruiken.

Forum
Op internet zijn verschillende glutenvrije fora. Mijn ervaring is dat als je een vraag stelt je vrij snel een passend antwoord krijgt. Heb je dus een vraag als: ‘Ik ga op vakantie naar Zuid-Limburg, weet iemand een leuk restaurant in de buurt van Maastricht?’, stel deze dan via zo’n forum. Een daarvan is deze: www.coeliakieforum.nl, ook zijn er verschillende groepen op Facebook met als onderwerp coeliakie/ glutenvrij. Typ in het zoekveld op Facebook ‘glutenvrij’, of ‘coeliakie’ in. Je kunt je vervolgens aanmelden en je vraag stellen en tips en ervaringen delen.