Ik ben dol op tosti’s en dan niet alleen de standaard variant: ham & kaas. Op een tosti kun je eigenlijk van alles doen. Maak kennis met de glutenvrije tosti mosterd kipfilet.
Een tosti is ideaal om je oude glutenvrij brood toch te kunnen eten. Heb je dus nog een paar droge sneeën in huis, maak dan eens deze tosti.
Ingrediënten
- Vier (oude) sneetjes glutenvrij wit brood
- Mosterd (ik gebruik Franse vanwege de zachte romige smaak, maar een andere soort kan ook)
- Twee plakjes kipfilet
- Gesnipperd uitje
- Plakjes kaas
Smeer op twee van de vier sneetjes een laag (Franse) mosterd en strooi daar een deel van het gesnipperde uitje overheen.
Leg daar overheen de kipfilet.
En dan de kaas. Doe de andere twee sneetjes bovenop de net belegde broodjes en leg ze in het opgewarmde tosti-apparaat.
Haal de tosti’s na zo’n vier a vijf minuten als ie goudbruin is en het kaas gesmolten is uit het ijzer.
ziet er heel goed uit. eet smakelijk
Ha Harmke,
Ik heb jouw site pas 2 dagen geleden ontdekt. En vandaag deze tosti gemaakt. Jeetje wat heb ik zitten smullen. Deze is voor herhaling vatbaar! Dank je wel dat je deze wilde delen.
Groetjes, Astrid
[…] van mijn favoriete tosti’s: die met mosterd en kipfilet. Klik hier voor het […]