Lunch inspiratie: broodjes

PicMonkey Collage

Wil je voor de zoveelste keer je boterham saai met pindakaas besmeren? In dit artikel deel ik inspiratie en recepten voor een lekkere glutenvrije gevarieerde lunch.

In het afgelopen half jaar heb ik de meest lekkere broodjes gemaakt. Het leek mij leuk en handig om deze recepten in één artikel te zetten zodat je als het ware een menukaart hebt waaruit je kunt kiezen. Je bent meteen geïnspireerd om eens wat anders te maken dan die standaard boterham met pindakaas. Klik op de naam van het gerecht onder de foto en je wordt doorgelinkt naar het artikel waarin ik uitleg hoe je dit broodje maakt. Alle broodjes heb ik natuurlijk glutenvrij gemaakt, maar niet-glutenvrij zijn ze ook érg lekker.

Tosti Mosterd Kipilet


Tosti Hawaï

Tosti mozzarella pesto

Variatie Panini

Broodje gezond

Broodje roombrie met honing

Broodje zalm met roomkaas en mosterd-dille dressing

Broodje Filet American met ei

IMG_0049Broodje carpaccio met roomkaas

Broodje tonijn (ik link naar de salade, maar het tonijnprutje kun je dus ook op een broodje doen)

Wentelteefjes (even naar beneden scrollen in het artikel)

Mm, watertanden jullie ook na het zien van al die lekkere broodjes?

Ik hoop dat jullie begrijpen dat ik wat minder uitgebreide artikelen schrijf omdat ik midden in een verbouwing zit. Het koken en bakken schiet er namelijk flink bij in door alle drukte en stress. Toch probeer ik elke keer weer een artikel voor jullie online te zetten. Ik hoop dat jullie door dit overzicht van lekkere broodjes geïnspireerd raken om zelf aan de slag te gaan. Want glutenvrij lunchen kan ook héél lekker zijn! Eet smakelijk!

Mocht je zelf een heel lekker broodje weten dat ik moet proeven, mail me dan op missglutenvrij@gmail.com. Dan ga ik ‘m maken. Kom maar op met die lekkere recepten :).

Ook leuk om te lezen