Eindelijk glutenvrij broodje bij de Mac

Hoera! Onze glutenvrije gebeden zijn verhoord. McDonald’s komt met een glutenvrij broodje. Het fastfoodrestaurant start dit jaar nog met een pilot.

Ein-de-lijk is het dan zover, McDonald’s komt met een glutenvrij broodje. Wellicht eerst nog als pilot, maar hopelijk snel als definitief product op de menulijst. In Zweden en Spanje kennen ze de ‘Mac glutenvrij’ al langer en Nederland sluit daar nu (eerst weliswaar nog met een pilot, maar hopelijk snel definitief) bij aan. Ik meld me alvast aan om het broodje zodra ie er is te proeven!

Dit zei McDonald’s algemeen directeur Jo Sempels gisteren in een persbericht: “Onlangs is uit een onderzoek naar voren gekomen dat er ook veel vraag is naar een glutenvrij broodje. Dat gaan wij dit jaar in een pilot uitproberen.”

Lees hier (klik) het hele artikel waar dit leuke nieuws in staat.

Ik ben super enthousiast! Jullie ook? Nu nog hopen dat het broodje een beetje smaakt.

Ook leuk om te lezen

7 Comments

 1. Goed nieuws! Ik was enthousiast, tot ik me bedacht dat ik er alsnog niks mee zou kunnen als ze geen glutenvrije vegaburgers introduceren.

 2. Marjon (Uitgelezen)

  Yeah! Wat een goed nieuws zeg! Nu allemaal gaan bestellen daar, dan nemen ze het onbeperkt op in het assortiment!

 3. Jaaaaaaaaaa! Afgelopen jaar in Spanje heell veel glutenvrije hamburgers gegeten!
  De broodjes zijn wel wat droog, maar toch heel goed te eten!
  Ik ben zo blij :-)

 4. Dat is goed nieuws. Mijn dochter van 8 neemt nu altijd een hamburger ‘zonder broodje’, maar dit zou ze helemaal geweldig vinden. Ik ga dit weekend in Nieuwegein vragen of ze met de pilot mee doen!

 5. Pingback: McDonald’s: het fotoverslag | Miss Glutenvrij

Comments are closed.