Ik sta op de voorpagina van het Noordhollands Dagblad!

Bij de uitreiking van het glutenvrije broodje van McDonald’s was ook het Noordhollands Dagblad aanwezig. Ik wist dat ik in de krant zou komen, maar niet op de voorpagina! Wat een verrassing toen ik dat zag. Klik verder om het krantenartikel te lezen.

Woensdagavond kreeg ik opeens een mail dat ik op de voorpagina van het Noordhollands Dagblad (verspreid onder meerdere titels) sta met het glutenvrije broodje van McDonald’s. Echt super gaaf dat glutenvrij nu zoveel aandacht krijgt. Klik op de foto’s hieronder om de tekst te vergroten en te kunnen lezen.

noord hollands dagblad

noord hollands dagblad 2

Het fotoverslag van de officiële uitreiking van het glutenvrije broodje bij McDonald’s lees je hier (KLIK).

Ook leuk om te lezen

11 Comments

 1. heel leuk voor je!
  Je wordt echt bekend zo!

  Is er al iets bekend of mc. donald’s een paar van die vier restaurants die glutenvrij verkopen over de rest van nederland gaan verspreiden.

  Ik ga er in ieder geval niet voor omrijden.

 2. Jammer dat Gerda niet hiervoor gevraagd is. Dankzij haar is er een glutenvrij broodje bij deze zaak.
  Ik vind het eigenlijk dat je pronkt met de veren van iemand anders.

 3. Ik vind het een beetje jammer dat er op elk bericht dat er geplaatst wordt van jou mbt de mac, mensen zich weer negatief moeten uitlaten en ter sprake moeten brengen dat Gerda gepasseerd is. Ik weet dat Gerda zich hier enorm voor heeft ingezet, vind het ook oprecht jammer voor haar, maar wordt een beetje vervelend om jou daar steeds op aan te vallen. Marketingtechnisch is iemand met eigen weblog en een jong persoon interessanter. Voor zo’n grote organisatie telt dat nu eenmaal, wat ik heel begrijpelijk vind vanuit macdonalds gezien. Dus lieve mensen geniet van het feit dat je nu naar de mac kunt en glutenvrij steeds bekender wordt en hou op met continue Harmke aanvallen hierover!!!
  Sorry moest dit even kwijt na op al 10 verschillende plekken dezelfde aanval tegen te komen.

 4. Anoeska Stavleu

  Hoi Harmke leuk zeg hoe meer aandacht ervoor hoe beter

 5. Harmke,

  Aangezien jij gesproken hebt met Mac Donalds heb ik een vraag. Is het ook mogelijk om het broodje via een bepaalde weg te kopen. Zodat we ook thuis ervan kunnen genieten? Het is natuurlijk fantastisch om op de weg het te kunnen eten. Maar als het zo lekker is wil ik dit thuis ook wel eten.

  Gr,

  Marco

  • Goede vraag Marco! Ik heb geen idee. Ik weet wel dat de broodjes bevroren in de koeling liggen bij de Mac en in Finland worden gemaakt. Mail de Mac anders eens.

   • Ik heb gelijk maar even gebeld en ze gaven aan niet aan doorverkoop te doen. Dit is opzich wel logisch maar wel erg jammer. Een lekker betaalbaar broodje mis ik nog altijd.

 6. Lieve Harmke,
  Ik ben trots op jou! Je bent gewoon benaderd voor het glutenvrije broodje hamburger!!
  Kan ook niet anders, jij bent Miss GLUTENVRIJ!!!
  liefs,
  Daphne Véronique Blom

Comments are closed.