Filmpje: Unboxing producten ‘Peak’s free from’

‘Peak’s free from’ is een nieuwe merk dat zich richt op iedereen met een voedseluitdaging. Ik ontving een doos met producten die ik in dit filmpje stuk voor stuk laat zien. Van jullie wil ik graag weten over welke producten je meer wilt weten.

De volgende producten liet ik in het filmpje zien:

 • Universele bakmix
 • Lasagne
 • Almond rice snacks
 • Pannenkoekenmix
 • Crispy Pillows
 • Crunchy Honey & Nuts
 • Ontbijtpap
 • Citroencakemix
 • Bruin brood mix
 • Tagiatella
 • Pastasaus

De website van Peak’s free from: www.peaks-freefrom.com.
Leden van de Nederlandse Coeliakie Vereniging (NCV) krijgen korting op producten van Peak’s Free From, je leest er meer over op hun site.

Ik lees graag bij de comments naar welke producten jullie benieuwd zijn. Na het maken van dit filmpje, kreeg ik het idee om een artikel over de ontbijtproducten te maken, die komt er dus sowieso.

In het filmpje zeg ik ‘sinds vorige week’, dit klopt niet (meer) omdat ik het filmpje eind oktober al opnam.

Ook leuk om te lezen

20 Comments

 1. Jammer geen jumbo of c1000 in de buurt. Zou het ook bij postorderbedrijven te koop zijn. (ik koop vaak online in, veel keuze/veel merken).

 2. Hoi Harmke,
  Ik heb de cake mix geprobeerd en deze vond iedereen lekker. ik had er zelf wat appel, kaneel en vanillesuiker ingedaan. Ik weet alleen niet of het citroen mix was ….volgens mij gewone mix.
  groetjes,
  Jesse

 3. Hoi Harmke,

  Leuk zeg, zo’n hele doos vol nieuwe producten. En uitproberen is altijd super natuurlijk!
  Ik ben vooral ontzettend benieuwd naar de almond rice snacks en de cake melen.

  Groetjes,

 4. Hoi Harmke, toevallig heb ik van de week in de broodbakmachine brood gebakken met meel van dit merk. Mijn zoon Matthijs was echt razend enthousiast, dus wij gaan zeker ook de andere producten proberen.

  Groetjes,
  Claudia

 5. Ik ben ontzettend benieuwd naar de broodmix(bruin). Ik ben namelijk nog geen lekker bruin brood tegen gekomen wat net zo lekker is als ‘normaal’ bruin brood…

 6. Hoi,

  Ook ik ben erg benieuwd naar de broodmix voor m’n dochtertje Zoë.

  Groetjes Inge

 7. Hoi Harmke,

  In het filmpje heb je het ook over het brood van Semper dat jij zelf altijd bakt, ik heb gezocht op je blog maar ik kan zo snel niet vinden hoe je dit dan precies maakt, staat het recept wat jij gebruikt toevallig ook ergens? Verder ben ik ook erg benieuwd naar het brood van de mix van FreeOf!

 8. Pingback: Mijn eerste lasagne | Miss Glutenvrij

 9. Ik ben heel benieuwd naar de bakmix. Ik ben geen keuken prinses, het meot voor mij dus niet al te ingewikkeld zijn. ;-)

 10. Ik ben heel benieuwd naar de lasagnebladen, dat heb ik ook al héél erg lang niet meer op! En dat bruinbrood ziet er op het plaatje ook erg goed uit!
  Ben ook erg benieuwd naar ingredienten van de producten die je gekregen hebt, vooral omdat het (héél fijn!) zo weinig allergenen bevat! Ben heel benieuwd!

 11. Sinds ik Peak’s free from heb ontdekt (Jumbo- hier niet alles in assortiment, tot 3 december as 10% korting op alle glutenvrije producten als ik mag tippen. C1000’s hier 0,0 van Peak’s en Glutenvrijemarkt.nl zegt ze te gaan krijgen in assortiment. Op Peak’s Free From website staan alle verkooppunten) ben ik gek op de producten en al zelf aan het experimenteren. Citroen- en vanillecake al gemaakt (lukt keer op keer goed en lijkt glutenvolle cake ipv sommige gortdroge andere producten) en de crispy pillows zijn verrassend ook lekker zonder melk/yoghurt. Couscous ga ik volgende week zelf proberen oa. Ben benieuwd naar de lasagnebladen (hoef je ze echt niet te koken zoals die onhandige van Schar?), de bakmix en naar de almond rice snacks.

 12. Pingback: Kwark ontbijtkoek | Miss Glutenvrij

 13. Pingback: Ontbijtproducten Peak’s Free From | Miss Glutenvrij

 14. Hoi Harmke,

  Dit merk kwam ik toevallig tegen bij de Jumbo. Ik was nl op zoek naar lasagnebladen. Op het pak staat dat je ze niet hoeft voor te koken. Dit heb ik dus ook niet gedaan. De lasagnebladen vielen erg tegen, ze waren niet goed gaar en waren niet knapperig. Heb jij ze ondertussen al geprobeerd? Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen.

  Groeten Linda.

 15. Bedankt voor je antwoord. Ik zag inderdaad later je artikel. Heb je de bladen wel eerst voor gekookt. Ik zal jouw recept nog een keer gaan maken en hopen dat het dan wel smaakt.

  • Miss Glutenvrij

   Nee ik heb ze niet gekookt, gewoon zo gebruikt en t was heerlijk.

 16. Pingback: Perfecte Peak’s Pannenkoeken | Miss Glutenvrij

 17. Pingback: Ontbijtproducten Peak's Free From (glutenvrij) - MissGlutenvrij.nl

Comments are closed.