Miss Glutenvrij tips

Iedere keer word ik weer blij van de leuke en interessante mailtjes en Facebookberichten die ik van jullie ontvang.  Graag deel ik een aantal van die berichten in ‘Miss Glutenvrij tips’ omdat ik denk dat jullie er ook iets aan hebben.

Glutenvrij Steakhouse
Na bijvoorbeeld een dagje Dolfinarium kun je lekker glutenvrij eten bij Bonanza in Harderwijk. Jan tipte me hun glutenvrije kaart, die ook online staat.

www.bonanza.nu (rechtonderin bij het menu staat dat ze veel gerechten glutenvrij kunnen serveren)

Glutenvrije shoppen in Antwerpen
Deze tip heb ik meerdere keren ontvangen. Sinds een maand zit er een glutenvrije winkel is in Antwerpen, namelijk Gusta. “Ruim aanbod aan producten die geschikt zijn voor mensen met gluten-, lactose- of andere intoleranties, producten die vooral LEKKER zijn. (glutenvrij, lactosevrij, gistvrij, eiwitvrij, suikervrij,… ) Vers brood en gebak, maar ook kaas, groenten&fruit en allerlei voorverpakte voeding.”

Facebook.com/gusta.Antwerpen

Glutenvrij High Tea
Loes stuurde me deze foto. Ze schreef: “Soepje en cocktail waren al op haha. Bij Brekers in Grote Keeten (Noord Holland) kun je heerlijk eten. Pannenkoeken maar ook een heerlijk high tea! Soepje, broodjes, hartig, cake, chocolade… echt super!”

Facebook.com/BrekersGrootsInGastvrijheid

Glutenvrij dagje uit
De website Uitmetkorting.nl mailde me het volgende: “Veel mensen met glutenovergevoeligheid zijn het erover eens dat eten in horecagelegenheden, tijdens een dagje uit, een uitdaging is als je strikt glutenvrij eet.  Daarom hebben wij een rondgang gemaakt langs de grootste Nederlandse dagjes uit om te polsen hoe er om wordt gegaan met deze situaties. Dit heeft geresulteerd in het meest actuele en meest volledige overzicht van geschikte dagjes uit.

www.uitmetkorting.nl/informatie/glutenvrij-dagje-uit

Food Passionistas event
Franca mailde me dat 25 januari 2014 het Food Passionistas event in Den Haag plaats vindt. Tijdens deze dag is er keus uit 16 verschillende lezingen en workshops over gezond eten en leven. Volgens Franca een erg leuke dag om naar toe te gaan als je glutenvrij moet eten.

Meer info : https://www.facebook.com/events/1405012636399576/?ref=5&source=1

Klik hier voor de vorige ‘Miss Glutenvrij Tips’.

Heb jij ook een leuke tip die je met me wilt delen? Mail me op info@missglutenvrij.nl. Ik deel ook wekelijks via mijn Facebookaccount tips en andere glutenvrije weetjes: www.facebook.com/missglutenvrij

Ook leuk om te lezen

2 Comments

  1. Als ik de foto zie, heb ik zo’n trek in weer die high tea!

    Maar de andere tips ook weer erg fijn. Tnx!

  2. Pingback: Miss Glutenvrij tips | Miss Glutenvrij

Comments are closed.