Schär kerst

schar kerstHet Italiaanse glutenvrije merk Schär heeft hun bekende speculaas en kruidkoek met wafelbodem: ‘Lebkuchen’ in een ‘kerstjasje’ gestoken, ook is er nu het nieuwe ‘Panettone’ het glutenvrije Italiaanse kerstbrood.

Ik vind het ontzettend leuk dat Schär haar speculaas en ‘Lebkuchen’ in een kerstverpakking op de markt heeft gebracht. Ook heeft dit Italiaanse merk nu een kant-en-klaar kerstbrood: Panettone. Ik ontving twee smaken: één met chocola (waar ik dol op ben) en één met fruitstukjes. Ik vertel graag meer over deze producten.

schar kerstbroodPanettone, glutenvrij Italiaans kerstbrood. De verpakking vind ik er super chique uit zien, echt in kerstsfeer. De bekende gele verpakking van Schär is nu overgoten met een kerstrode kleur en versiert met sterretjes. In de vacuümverpakking zit een klein ovaalvormig broodje dat lijkt op een minibroodje uit de broodbakmachine, met daaromheen een bruin papiertje met daarop zilveren bloemetjes. Er zijn twee smaken: chocola en fruit. De broodjes voelen zacht aan en ik wil ze graag opeten, maar daar wacht ik mee tot kerst zodat ik dan een écht kerstbroodje heb. Hoe ze proeven, houden jullie dus van me tegoed.

schar lebkuchenLebkuchen, kruidkoek met wafelbodem. Ik vind dit lekkere smaakvolle chocoladekoekjes. Vooral in deze verpakking vind ik ze leuk om met kerst op tafel te zetten bij de koffie.

speculaasSpekulatius, speculaaskoekjes. Wie kent deze speculaasje van Schär niet? Ik vind ze erg lekker om gewoon zo te eten, maar je kan er nog heel veel meer mee. Als dessert staat bij ons op het kerstavondmenu een cheesecake gemaakt door mijn zusje Esther waarin zij deze koekjes gaat verwerken. Het recept komt binnenkort online.

Bekijk ook dit leuke filmpje van Schär

De producten van Schär zijn tarwe- en glutenvrij en te koop bij supermarkten, reformwinkels en natuurwinkels. Klik hier voor de verkooppunten.

Website van Schär: www.schaer.com/nl

Hebben jullie al kennis gemaakt met de kerstproducten van Schär?

Ook leuk om te lezen

3 Comments

  1. dat ziet erg goed uit harmke , ik zal eens kijken voor mijzelf , ik moet sinds kort tarwevrij eten een heel klus , ik ben dan ook dankbaar voor je site !! en heb veel respect voor je

  2. Weet iemand waar je dit assortiment kan kopen? Ik ben gister langs de Jumbo, AH, tuinen en ekoplaza geweest maar ik kon het nergens vinden :(

    Groetjes,

    Cindy

Comments are closed.