Mijn glutenvrije verjaardagstaart

taartcollageAfgelopen zaterdag vierden mij vriend Mees en ik onze verjaardagen. We bestelden een glutenvrije taart bij specialetaarten.nl die ik graag aan jullie laat zien.

 Sinds mijn interview met Joop Siervogel wist ik dat ik een taart van hem wilde. Het verjaardagsfeest van mijn vriend Mees en mij was hier een mooie gelegenheid voor. Via de website van Speciale Taarten bestelden we een taart voor twaalf personen. De foto die we uploaden is van de fotoshoot die Mees en ik anderhalf jaar geleden in Turkije hadden.  Verder wilden we graag een witte taart van marsepein en iets waaruit blijkt dat we allebei 25 jaar zijn geworden. Voor de rest lieten we Joop zijn gang gaan.

Afgelopen zaterdagochtend haalden Mees en ik de taart op in Almere.

taart

Is het geen plaatje? Wij vinden ‘m prachtig.

taart2

Wij met de taart!

taart3

Op de zijkant van de taart had Joop ook allemaal eetbare foto’s van ons geplakt.

taart4

Check hoe mooi de roosjes zijn, ze zijn van marsepein.

taart5

Jammie!!! De binnenkant is gemaakt met chipolatavulling, heerlijke cake en room.

Wat was de taart lekker! Ik heb onwijs zitten smullen van mijn allereerste glutenvrije taart met mijn foto en naam erop, haha. De taart was heel zacht en smaakvol. Echt heerlijk, ook was de taart echt machtig, ik sneed er meer dan twaalf punten uit. Mijn niet-glutenvrije bezoek vond deze taart misschien wel lekkerder dan één met gluten. Missie geslaagd, bedankt specialetaarten.nl.

Ook leuk om te lezen

5 Comments

 1. Wauw, echt een prachtige taart! Ziet er ook heel lekker uit.

 2. Mooi, goede tip, ga ik onthouden!
  Alsnog van harte beide :-)

 3. Geweldig. Leuk, leuk, leuk.
  En nog van harte gefeliciteerd met jullie verjaardagen!
  X

 4. jeannet mulders

  hoi mooi wil er voor mijn dochter een maar als ik de link aan klik krijg ik niks te zien
  bvd Jeannet

Comments are closed.