Happy Pops

happy popsMaak kennis met Happy Pops! Een glutenvrije biologische chips van mais en rijst in drie smaken. Ik testte de chips voor jullie, je leest er meer over in deze review.

Happy Pops is een chipszoutje gemaakt van mais en rijst. De chips is biologisch en niet gefrituurd. Het uiterlijk van de Happy Pops doet me denken aan kaasflips of pindaknabbels waar ik dol op ben. Ik was dan ook erg benieuwd naar deze ‘blije Pops’.

Happy Pops zijn er in drie smaken met de exotische namen:

  • con Olio Extravergine di Olivia
  • Erbe Mediterranee
  • gusto Sour Cream and Onion

olijf

olijf ingredientcon Olio Extravergine di Olivia €1,49
De smaak van deze chips vind ik heel neutraal, je proeft heel licht een olijfachtige smaak.

medit

medi ingrErbe Mediterranee €1,49
Deze chips proeft vrij naturel en heeft een echte aardappelsmaak. Je proeft heel licht wat kruiden, maar dit blijft vrij neutraal.

sourr

sour ingredientengusto Sour Cream and Onion €1,34
Mijn persoonlijke favoriet! De chips doet me denken aan sour cream chips die ik vroeger graag at. Maar sinds ik probeer zo min mogelijk smaakversterkers binnen te krijgen, eet ik die chips niet meer. Ik vond het dan ook erg lekker om deze kruidige, frisse chips weer te eten en dit keer zonder dat E621 is toegevoegd. Deze smaak wil ik vaker eten.

Mijn mening over Happy Pops
Ik vind de Happy Pops erg lekker. Ze zijn luchtig en knapperig en hebben een fijne bite. Daarnaast zijn ze smaakvol en eet je ze lekker weg. Ook vind ik het fijn dat deze chips biologisch is en geen slechte e-nummers bevat. Daarnaast zijn de Happy Pops niet gefrituurd wat de chips een stuk minder vet maakt. En ze zijn natuurlijk 100% glutenvrij!

Tip
Helaas zat er in de verpakking van de Happy Pops met olijfsmaak een gaatje waardoor de chips slap was geworden. Mocht je de zak dus niet in één keer leegeten, sluit ‘m dan goed met een knijper o.i.d. zodat je chips vers en knapperig blijft, dan is ie namelijk het lekkerst!

Happy Pops zijn exclusief te koop bij winkelglutenvrij.nl
Klik op onderstaande link om Happy Pops te bestellen:

Glutenvrije tussendoortjes

Voor 21.30 uur besteld is morgen in huis.

saus collageSauce Mexico hot €2,24
De Happy Pops kun je (voor de afwisseling) lekker dippen in deze glutenvrije biologische dipsaus. De dipsaus doet zijn naam eer aan en is erg pittig. Hij brand (lekker) in m’n mond en doet me denken aan hete chilisaus waar je tong van na blijft tintelen. Ik at de chips en de dipsaus samen met familie. Mijn schoonzusje (die op vakantie is geweest naar Mexico) vertelde dat deze saus een echte Mexicaanse smaak heeft zoals de locals in Mexico ook eten. Deze dipsaus is natuurlijk ook erg lekker met glutenvrije tortilla chips of om op je glutenvrije wrap te smeren.

logo_nl

Gehele assortiment = glutenvrij!

Deze review is tot stand gekomen door een samenwerking tussen winkelglutenvrij.nl en MissGlutenvrij.nl.

Ook leuk om te lezen

1 Comment

  1. Ik ben bang dat ik je moet teleurstellen: in jouw favoriete chips zit gistextract, en dat is hetzelfde als E621…

Comments are closed.