Miss Glutenvrij Tips

tips1
Iedere keer word ik weer blij van de leuke en interessante mailtjes en Facebookberichten die ik van jullie ontvang.  Graag deel ik weer vijf berichten in ‘Miss Glutenvrij tips’ omdat ik denk dat jullie er ook iets aan hebben.

Glutenvrij brood, bier en muffins
Sjan: “Mijn bijdrage aan je tips: De Tuin van de Smid in polderpark Cronesteyn Leiden. Dit restaurant serveert glutenvrije muffins, kwarktaart en bier (!).”

Dit staat er op hun site: Op de menukaart staan meerdere producten voor die gluten-, noten-, of lactosevrij zijn.  Het brood is vrij van lactose en soya maar wordt wel gemaakt in een fabriek waar noten verwerkt worden. Op verzoek passen we een gerecht aan aan uw specifieke wensen. Wij vragen u aan te geven als u een allergie of intolerantie heeft.
www.detuinvandesmid.nl 

Glutenvrij snacken in Veenendaal
Tip van mijn vader: “Bij snackbar La Promenade in Veenendaal-west verkopen ze glutenvrije frikandellen, loempia’s, mayonaise en nog veel meer.” Zelf kwam ik er achter dat Super Snack aan Ronde Erg glutenvrije frikandellen verkoopt.
www.snackbar-lapromenade.nl en willemgeertssupersnack.nl

noordwijkerhoutGlutenvrije toast en friet
Jolanda stuurde me deze foto. Daarbij schreef ze: “Voor wie in Noordwijkerhout komt. Wel reserveren, het is een druk bezocht restaurant.”
www.wapenvannoordwijkerhout.nl

Glutenvrije Bed & Breakfast
Denise mailde me dat zij een glutenvrije B&B studio runt aan de rand van Rotterdam. “Het Weerhuis is een bed and breakfast op de eerste etage van ons voorhuis, gelegen in Barendrecht, aan de rand van Rotterdam. De moderne studio is van alle gemakken voorzien; met o.a. een eigen keuken, luxe badkamer met inloopdouche, zithoek met TV, (draadloos) internet, vloerverwarming en een comfortabel bed.”

Aangezien Denise en haar twee dochters alle drie coeliakie patiënt zijn, kan zij een zorgeloos,  heerlijk glutenvrij ontbijt aanbieden. Heel veel komt uit eigen keuken en is zelf gebakken. Ook bakt Denise glutenvrije taarten op bestelling.
www.hetweerhuis.nl

stoepjeBakkerij ‘t Stoepje verkoopt glutenvrij
Voor iedereen die het nog niet weet: Bakkerij ‘t Stoepje verkoopt glutenvrij brood, krentenbollen en muffins. Ik poste dit nieuws al op mijn Facebookpagina. Daarop reageerde Chris van Bakkerij ‘t Stoepje het volgende: “Wat leuk om deze reacties allemaal te lezen. Om misverstanden te voorkomen de volgende informatie: Elk Stoepje bakker bepaalt zelf welke producten hij /zij in zijn/haar reguliere assortiment voert. Om zeker te zijn dat de producten die u wilt aanwezig zijn, kunt u altijd bestellen. Bestellen kan via: de marktondernemer aan de kraam, telefonisch (0800–0222627) en via de webshop: (http://shop.stoepje.nl/)”
www.stoepje.nl

Klik hier voor de vorige Miss Glutenvrij tips.

Heb jij ook een leuke tip die je met me wilt delen? Mail me op info@missglutenvrij.nl. Ik deel ook wekelijks via mijn Facebookaccount tips en andere glutenvrije weetjes: www.facebook.com/missglutenvrij

Ook leuk om te lezen

1 Comment

  1. Pingback: Miss Glutenvrij Tips #6 | Miss Glutenvrij

Comments are closed.