Brood & Wraps Recepten

Glutenvrije zalm sandwich

Sinds het Meisterbäckers brood van Schär zo makkelijk bij Albert Heijn verkrijgbaar is, haal ik het regelmatig in huis. Het is ideaal om glutenvrije sandwiches mee te maken. Ik maakte een heerlijke zalm sandwich. 

Eerder al maakte ik met het Meisterbäckers brood van Schär een heerlijke sandwich met salami. Nu ging ik voor vis. Mijn favoriete Meisterbäckers brood is de Mehrkorn variant. Je kunt natuurlijk ook je eigen favoriet gebruiken of een andere glutenvrije boterham. Ik vind dit brood tot nu toe het meest geschikt voor sandwiches: stevig, maar toch zacht en smaakvol.

Ingrediënten

  • 3 sneeën Meisterbäckers Mehrkorn (Schär)
  • 2 plakken gerookte zalm
  • Handje botersla
  • Mosterd/ dille dressing (die van Hela is glutenvrij)

​Werkwijze

Leg op twee sneeën de zalm, zorg dat de hele boterham ermee is bedekt. Schenk naar smaak over beide boterhammen drupjes mosterd/dille dressing​. Verdeel het handje sla over de twee boterhammen. Leg de ene belegde boterham op de andere, leg hierop de derde snee. Prik rechts bovenin en rechts onderin een sandwichprikker. Snijd de sandwich diagonaal door.

2 Comments Add New Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *