Dessert Uit eten

Waar kan ik een glutenvrij ijsje scoren?

Het zonnetje laat zich eindelijk weer zien! En we weten allemaal wat dat betekent! ijsjes eten natuurlijk. Maar bij welke ijssalons kun je met een gerust hart jouw glutenvrije ijsje scoren. En dan heb ik het natuurlijk over de ijssalons waar ze zélfs een glutenvrij hoorntje hebben want daar zit ‘m qua gastvrijheid toch echt het verschil.

Vandaag zetten wij onze favoriete ijssalons in het zonnetje. *Voor een hele lijst met adresjes moet je eens kijken op het leuke blog ‘Ik ben glutenvrij’ want Mirjam verzamelde al een hele lijst door heel Nederland. Check Mirjam’s lijst hier >>>

De Lepel in Amsterdam

Echt Italiaans ijs in een verrukkelijk glutenvrij hoorntje scoor je bij de Lepel op de Ceintuurbaan in Amsterdam. Compleet glutenvrij dus geen enkele kans op kruisbesmetting. Een Must Go voor deze zomer.

Roberto Gelato in Utrecht

Niet alleen met kennis van glutenvrij maar ook opties voor mensen die lactosevrij, suikervrij of vegan eten. Bij Roberto kan het allemaal. Oh en niet onbelangrijk de ijsjes van Roberto wonnen al diverse ijsmakerprijzen dus behalve een tien voor gastvrijheid ook nog eens een 10 op smaak. Win win!

Kees in Eindhoven

Bij ijssalon Kees in hartje Eindhoven weten ze hoe het hoort. Kees heeft een mooie salon waar je fijn kunt zitten, je kunt ook een kar huren voor feestjes en partijen. De bijzondere ijs smaken zijn hier eigenlijk veel te lekker. Mijn favoriet: Purple Rain. Gaat dat proeven!

Clevers in Roermond

Kijk even op de webiste want Clevers zit behalve in Roermond op nog veel meer plekken en deze ijssalon is een bezoekje meer dan waard. Bekend om z’n frozen yoghurt en met coupes om U tegen te zeggen. Ik ben fan!

Wat is jouw favoriete glutenvrije ijssalon? Laat ’t ons weten in de comments! 

 

 

12 Comments Add New Comment

 1. Anneke says:

  bij Cleavers in oa Molenhoek, Arcen hebben ze heerlijk glutenvrij Italiaans schepujs ijs in glutenvrije hoorntjes of ijscoupes. Met veel zorg bereid!!

 2. Coen Hoogstede says:

  Intratuin in Halsteren (Bergen op Zoom), softijs in een glutenvrij hoorntje.

 3. Wieb says:

  Clevers … In Plasmolen, Tienray, Overloon en Kessel… Roermond staat nog steeds op mijn lijstje maar tot nu toe is het er nog niet van gekomen..

 4. Anne says:

  Bij ijssalon Italia in Nuenen , waar ze het ijs nog zelf maken. snappen ze het helemaal. Glutenvrije ijshorentjes en ze vragen welke smaak je graag zou willen hebben en gaan deze met een schone ijsschep achter voor je halen.Uit een nieuwe bak ijs. Super veel smaken en super lekker. Echt een aanrader.

 5. Sharon Nuis says:

  Ik mis “de ijssalon” in mijdrecht !!!
  Ze hebben onwijs veel verstand van coeliakie en ze hebben heerlijke glutenvrije hoorntjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *