Gespot Win!

WINACTIE | ontdek de nieuwe OHMYPIE bakmixen

Jullie hebben het vast al gezien maar sinds vorige week scoor je vier te gekke nieuwe glutenvrije bakmixen bij de appie. Het gaat om de vrolijke OH MY PIE bakmixen van het biologische merk Leev die in samenwerking met Marike tot stand zijn gekomen. Omdat Miss Glutenvrij natuurlijk hartstikke fan is mogen we vier van onze lezers blij maken met een proefpakketje. Doe je mee?

Voordat we verder gaan met die leuke winactie wil ik jullie eerst iets meer vertellen over de OH MY PIE bakmixen.

Marike van Oh My Pie *foto Kim Captein

Leev?

Leev staat voor lekkere en eerlijke producten die altijd gemaakt zijn van biologische ingrediënten. Een deel van de winst gaat naar de Leev foundation. Zo is er bijvoorbeeld een zorgboerderij waar kwetsbare jongeren worden geholpen bij het vinden van een zelfstandige plek in de maatschappij.

En dat voelt goed!

Elke keer als jij een van de lekkere en voedzame producten van Leev in je mandje stopt gaat er dus een deel van de opbrengst naar Leev’s goede doelen. Voelt goed nietwaar?

De bakmixen

Samen met Marike van het populaire OH MY PIE zijn er 4 glutenvrije bakmixen tot stand gekomen. Ze zijn (vanaf € 2,99) verkrijgbaar bij de AH en staan in het glutenvrije schap. Je kunt kiezen tussen: Power Pancakes, Cheesecake, Cookie Dough Cookies en Choco Muffins. Je moet veel van de ingrediënten wel nog zelf toevoegen maar dat betekent meteen dat je kunt variëren en bij de Cheesecake kun je zo bijvoorbeeld ook voor een lactosevrije versie gaan.

Maak kans op een proefpakket!

Wij mogen vier van onze lezers blij maken met een leuk proefpakket. Laat hieronder in een korte reactie weten waarom jij wel een glutenvrije feestje kunt gebruiken en wie weet sta jij straks in de keuken een van deze heerlijke bakmixen te proberen. #spannend!

De winnaars worden volgende week bekend gemaakt. Middels een mailtje laten we weten dat je hebt gewonnen.

Volg je Miss Glutenvrij ook al op facebook en instagram?

61 Comments Add New Comment

 1. Dilana van Zundert says:

  Ik zou deze graag willen winnen voor mijn dochtertje van 7 jaar. Iedere zaterdag bakken we samen iets. Dan zoeken we iets uit op het internet wat glutenvrij is en gaan we boodschappen doen en aan de slag. Met dit pakket kunnen wij er weer 4 weken tegenaan 😉.

 2. Diane van Engelen says:

  Het is al erg moeilijk om anders te eten dan de rest thuis van je familie en vrienden als je dan iets wint dan beurt dat je weer op! En heb je weer inspiratie om iets te maken en te proeven.

 3. Deborah Meilink Mulder says:

  Ik gun het mijn dochter van 12. Zij is bijna jarig. Denk dat zij de cookie dough en de choco muffins het lekkerst vindt. Hmmmm…Zelf zou ik voor de cheesecake gaan.

 4. Ilse says:

  Omdat ik van het weekend 4x koekjes opnieuw moest bakken omdat het mislukte.help me! Wel zoon lief blij van bijna 3

 5. Leonie says:

  Oh my dit zou ik heel graag winnen voor mijn zoontje van 7 met Coeliakie. Hij begint nu op een leeftijd te komen dat hij het soms zo ontzettend oneerlijk vindt om coeliakie te hebben. Dit is soms erg lastig voor hem, maar als ik nou samen met hem aan de slag kan met deze heerlijke bak producten.. dan wordt hij hier natuurlijk heel erg blij van! We gaan heeeeel hard duimen. Liefs Leonie

 6. Anne Correwyn says:

  Hoj, natuurlijk wil ik graag een pakje winnen want op 10 oktober ben ik jarig en dan bak ik samen met de kleuters in de klas iets waarvan ik ook kan meesmullen. Ik verdraag absoluut geen gluten en geen lactose dus deze producten zijn dan perfect. Ik heb ze nog niet bij AH ontdekt maar hopelijk komt dat nog. Alvast bedankt voor deze kans om te winnen. Groetjes, Anne

 7. Maaike says:

  Geweldig dat je deze glutenvrije bakmixen hebt ontwikkeld, wij zijn er (nu al) blij mee! Ook al heb ik de bakmixen nog steeds niet bij onze Appie (of online) kunnen vinden… Mijn dochter met coeliakie en ik zijn super nieuwsgierig! Ze is enorm gek op cheesecake en wil deze dus heel graag proberen. Heerlijk samen aan de bak met deze glutenvrije bakmixen, het lijkt ons een feestje om ze uit te mogen proberen!🎂🥳

 8. Sarine Dekker says:

  Omdat ik enorm graag bak én lekker eet! Sinds ik 3 maanden geleden hoorde dat ik nooit meer gluten mag eten omdat ik coeliakie heb, is geen enkel baksel écht lekker geweest. Help:)

 9. Hannah says:

  Die willen wij wel winnen! Sinds twee maanden heeft onze dochter van bijna 1,5 de diagnose coeliakie. We zijn drie weken geleden verhuisd en die nieuwe oven moet toch echt eens uitgeprobeerd worden!

 10. Martine says:

  Wat een leuke actie! Toevallig ben ik vandaag jarig en heb ook 2 weken terug mijn bloeduitslag gekregen. Ik heb sinds februari de diagnose coeliakie en mijn waarden zijn nu goed 🥳. Reden voor een feestje!

 11. Christa Mak says:

  Mijn schoonvader is bijna jarig en ik wil wel eens iets lekkers voor hem bakken aangezien hij glutenvrij moet eten. Zou een leuke verrassing voor hem zijn!

 12. Kimmy says:

  ik vier volgende maand
  dat ik
  5 jaar glutenvrij ben
  Dit zou dus extra smullen worden
  Met de bakmixen van oh my pie ❤️

 13. Lisette says:

  Ik denk dat iedereen die glutenvrij moet eten wel toe is aan een glutenvrij feestje met een van deze bakmixen. Daarnaast is het ook nog eens onwijs mooi dat je bij aanschaf van deze bakmixen een goed doel steunt.

 14. Kimmy says:

  Ik vier volgende maand
  Dat ik 5 jaar glutenvrij ben
  Dat zou dus extra smullen
  Worden met de bakmixen van
  Oh my pie ❤️🥳

 15. Astrid Klein Oonk says:

  Als bakinstructrices van de NCV zou ik graag deze mixen uit willen proberen, zodat ik mensen die net met het gv dieet starten kan vertellen welke mixen lekker zijn. Daarnaast geniet mijn dochter van al het lekkers dat ik uit probeer.

 16. Mischa Heikamp says:

  Wij zouden de bakmixen heel graag winnen! Elke verjaardag sta ik de dag van te voren taarten te bakken, zodat mijn zoontje (met coeliakie) ook keuze heeft qua taart. Ik vind het sneu dat hij vaak het zelfde krijgt als er ergens anders verjaardag is, dus thuis wil ik dat hij keuze heeft. Het is lastig steeds lekkere taarten te maken. Recepten genoeg, maar het mislukt ook regelmatig 🙈
  De bakmixen zouden goed van pas komen en het waarschijnlijk een beetje makkelijker maken om iets lekkers te bakken. We proberen ze dus graag uit!

 17. Kelly says:

  We zijn nu lekker op vakantie en we willen helemaal nog niet naar huis…. Maar als we deze lekkere dingen kunnen gaan bakken als we thuis komen wordt het leuker om naar huis te gaan!

 18. Omdat ik graag nieuwe producten probeer en deel met andere glutenvrije kennissen. Ook mijn echtgenoot en kleinkinderen, allen niet glutenvrij, smullen mee. Gr. José Janssen.

 19. Bianca Schipper says:

  Superfijn! Zeker ook de combinatie van een lekkere taart die gluten EN lactosevrij is, is zo moeilijk te vinden.
  Mijn oudste dochter wordt in Oktober 18, alle reden voor een groot feest dus 🎉
  Met 2 kinderen met een gluten en lactoseintollerantie zou dit geweldige proefpakket van #Leev en #OhMyPie echt ons feestje compleet maken ❤️

 20. Joyce Bals says:

  Wij proberen er iedere dag een glutenvrij feestje van te maken. Onze dochter heeft coeliakie, glutenvrij is dus een feit. Het feestje bouwen we eromheen 😃🎉

 21. Mirjam van der Brugge says:

  Dit gun ik zo aan Laurena Kolman. Wat een zware jaren heeft zij gehad. Nu klimt ze weer wat op uit een diep dal omdat ze nu weet dat ze coeliakie heeft. deze mooie jonge vrouw gun ik zo dit pakket dat zijn dan kleine zonnestralen waar ze energie van mag krijgen!

 22. Daphne says:

  Ik zou deze bakmixeb graag willen proberen. Voordat ik gv moest eten bakte ik heel veel taarten, maar glutenvrije mogelijkheden vind ik nu nog te beperkt. Maar met deze uitbreiding kan ik weer gaan bakken😀😀😍

 23. Monique M De Jon says:

  Leuk! Mijn vriend is morgen jarig, goed moment op op zn feestje ook iets lekkers te kunnen bakken!

 24. Monique says:

  Graag, omdat we ook glutenvrij willen kunnen genieten van lekkers en niet altijd de uitzondering willen zijn…..!

 25. Karin says:

  Heerlijk, kan ik weer nieuwe dingen uitproberen! Bakken/koken is echt een ontspanning voor mij, wat ik momenteel wel kan gebruiken door de drukte op mijn werk.

 26. Myrthe says:

  Omdat goede koekjes bakken een uitdaging blijft… Wat zou het fijn zijn om deze te mogen proberen met mijn zoontje. En nieuwe mixen proberen is altijd leuk. :)

 27. Roos Van den Brink says:

  Binnenkort hebben we een picknick waar mensen met het Williams syndroom bij elkaar komen. Uiteraard neemt iedereen wat lekkers mee. Coeliakie komt meer dan gemiddeld voor bij mensen met het Williams syndroom.het zou dus leuk zijn om alles uit het proefpakket te maken en mee te nemen naar deze gezellige dag!

 28. Annette Hogenboom says:

  Ik wil voor mijn zoon dit winnen door zijn beperking moet ook nog glutenvrij en lactosevrij eten dus dit gun in m van harte!

 29. Desiree says:

  Volgende week zoeken mijn vriend (coeliakiepatient en enorme zoetekauw!) en ik een nieuwe oven uit omdat de huidige combioven echt ongeschikt is voor bakken, terwijl ik dat dan weer zo leuk vind! oftewel: wij willen al die bakmixen wel eens uitproberen in onze nieuwe oven!

 30. Wendy van dijk says:

  Ja graag zou ik dit eens uit willen proberen. Binnenkort is mijn man jarig, zo kan ik alle visite eens laten proeven dat glutenvrij ook heel lekker kan zijn.😊

 31. Esther says:

  Omdat ik 20 september jarig ben, een betere reden om lekker te bakken zonder irritatie bestaat er toch niet?!

 32. Tessa says:

  Je mag van elke dag een feestje maken toch?
  En met de mixen van leev wordt dit sowieso een succes.
  Plus ik vind dat iedereen met coeliakie, elke dag een klein cadeautje/feestje verdiend, want we flikken het toch maar mooi elke dag om glutenvrij de dag door te komen.

 33. Helen says:

  Ooohhh ik zou het geweldig vinden om deze bakmixen te proberen met mijn dochter van 7. Wij hebben van september tot december veel familie verjaardagen waar wij altijd ons eigen gebak voor maken en meenemen. Deze nieuwe mixen komen dan heel goed van pas!

 34. Cindy Freriks says:

  Ik zoek ze al 2 weken bij de Appie, maar nog niet gespot. Ik wil ze heel graag uitproberen. Zoonlief mag geen gluten. Zijn lievelingseten: pannenkoeken! En de taarten wil ik heel graag maken voor op de verjaardagen.

 35. Ineke says:

  Ik zou het graag aan mijn dochter willen geven. Ze heeft veel tegenslagen gehad, even een opkikkertje. Ik gun het haar zo!

 36. Ineke says:

  Ik zou het graag aan mijn dochter willen geven. Na wat tegenslagen even een opkikkertje. Gun het haar zo.

 37. Rhodé says:

  Hoi hoi! Ik zou graag willen winnen omdat mijn zusje een glutenallergie heeft! Ze weet dit nog niet zo lang en het is best wel balen.. mijn moeder kan ook niet goed tegen tarwe dus 2 vliegen in 1 klap! Ik hoop dat ik win! ❤

 38. Jacqueline van Hoevelaken says:

  Aaahh Jippie!! Mijn vriend en ik worden binnenkort allebei 40 en vieren dit in november. We gaan het vieren op een gezellige locatie maar helaas kan ik (coeliakie) niet alle hapjes eten die de catering gaat maken. We zijn in overleg hoe we de glutenvrije feesthapjes gaan doen, zou toch leuk zijn als het feestvarken zelf ook kan meegenieten!

 39. Rianne says:

  Ik zou ze graag willen winnen, omdat m’n vriend en zijn zus allebei een glutenallergie hebben en we onze baksels graag met haar willen delen nu ze een klein baby’tje heeft! Daarnaast is het een mooie gelegenheid om onze nieuwe keukenmachine uit te proberen.

 40. Mary says:

  Graag zou ik de bakmixen willen winnen om samen met 2 dochters heerlijke glutenvrije taarten te bakken. Als je 25 bent en sinds 3 maanden pas weet dat je coeliakie hebt, valt het soms niet mee om in het sociale leven hiermee te dealen. Dan zou zo’n bakpakket zeker van pas komen.

 41. Waarom ik deze graag wil winnen? Over twee weken word ik 40, dus groot feest. En er moet altijd glutenvrije taart komen, want mijn zus, vader en ikzelf hebben coeliakie.

 42. Charlotte Niewohner says:

  Mijn oude trouwe Golden Retriever Buddy hebben we gisteren avond moeten laten inslapen omdat hij aan het eind van zijn 12 jarig hondenleven was. Hij kon, net als ik (heb coeliakie), niet tegen gluten. Graag zou ik met deze mixen gaan bakken en mijn glimlach weer op mijn gezicht krijgen.

 43. Tanja V Kerkhof says:

  Mijn dochter Marije moet gv. Nu is zij 1 november jarig! Dus zou het heel fijn iets heerlijk en gemakkelijk gv voor haar te kunnen bakken! Maakt haar verjaardag extra feestelijk!

 44. Tessa says:

  Hallo, ooo ik zag al mooie pakketten voorbij komen online. Ik zou graag winnen om de producten te kunnen uitproberen. Ivm coeliakie eet ik glutenvrij. 1 dag in het weekend bak ik good etc zodat ik de rest v de week gezond te eten heb. Daarnaast bak ik ook vaak iets lekkers. Ik gebruik dan recepten can ohmypie.nl deze mixen zou ik dus graag proberen.

  Gr Tessa

 45. Kerkhof says:

  Zou graag winnen voor mijn dochter. 1 november is zij jarig. Dan kan ik haar verwennen met zelf gebakken baksel! Zou super zijn!

 46. Suzan says:

  Ik wil graag winnen zodat ik elke week iets lekker mee kan nemen naar school. Ik doe de deeltijd opleiding naast mijn werk en vind het een feestje dat ik weer kan studeren. Bij een feestje hoort natuurlijk iets lekkers!

 47. Geertje says:

  Wat leuk! Ik zou graag een proefpakketje willen winnen met bakmixen! 🥳 vooral de choco muffins lijken mij echt heerlijk!

 48. Bij mijn zoontje is een aantal maanden geleden coeliakie geconstateerd. Wij vinden het heerlijk om samen te bakken maar dit is nu wel even zoeken… wat kan wel/niet? Op zijn verjaardag is zijn vader helaas op zakenreis. We kunnen die dag dus wel wat afleiding gebruiken om er alsnog een mooi feest van te maken!

 49. Ciska says:

  Over 2 weken is onze oudste zoon jarig (8) en dat is groot feest, geen feest zonder een glutenvrije gebakstafel met alle Coeliaken in de familie. Met dit pakket kan ik dan verschillende lekkernijen op tafel zetten, hoe gaaf is dat! ❤️

 50. Els De Wilde says:

  Een glutenvrij feestje klinkt zalig! Al jaren moet ik bij de meeste feestjes kijken hoe een ander eet. Dat is natuurlijk goed voor de lijn, maar het zou ook eens fijn zijn om gewoon te kunnen mee-eten zonder me te moeten afvragen wat ik mag eten en me zorgen te maken dat ik misschien toch ziek word achteraf.

 51. Ilja says:

  Mijn lieve vriendinnetje wordt volgende maand 29 en is er net vorige week achter gekomen dat ze gaan gluten meer mag eten! Zelf eet ik al 6jaar glutenvrij dus weer hoe lastig een verjaardag dan is zijn! Ik wil haar graag verrassen met een zelfgemaakte taart voor haar verjaardag! Daar zou dit pakket perfect bij helpen

 52. Annelies says:

  Ik zou deze mixen heel graag willen winnen zodat ik deze overheerlijke baksel kan delen met mijn lieve vrienden!!

 53. Marjolein Dubbelman says:

  Geweldige actie! Met dit Leev pakket kan ik voor de hele familie (mijn moeder, broer en nichtjes hebben Coeliakie) bakken. Zodat we met elkaar van hetzelfde lekkers kunnen genieten.
  Vier het Le(e)ven!

 54. Geertje Mulders says:

  Ik zou dit pakketje met glutenvrije bakmixen graag willen winnen voor mijn 11 jarige dochter Robin die glutenvrij eet. Robin is de afgelopen week al 3 keer naar de appie gefietst om een mix uit te kiezen en te gaan bakken maar helaas hebben ze de mixen nog niet bij onze appie. Mijn dochter is net gestart op de middelbare en ze zou deze mixen graag met haar nieuwe vriendinnen willen uitproberen!

 55. Lucija says:

  Doe graag mee. Zit nu te twijfelen of ik een mars at op werk (is al wel een tijd geleden). Verder is mijn moeder over een poos jarig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *