Gespot Review

Ontdek de nieuwe glutenvrije webshop van TLANT en wij geven een pakket weg

Ken jij de glutenvrije producten van TLANT al? Behalve glutenvrij is alles ook nog zonder geraffineerde suikers, 100% natuurlijk en ambachtelijk gemaakt. Wij mogen vandaag iemand verwennen met een luxe pakket. Lees gauw verder…

De producten van TLANT?

In sommige luxe hotels werd je misschien al eens blij verrast met de ontbijtproducten van TLANT. Vrij van gluten, geen onnodige geraffineerde suikers en ambachtelijk gemaakt zijn een paar kenmerken van de producten die TLANT sinds kort ook in hun eigen webshop verkoopt. TLANT maakt glutenvrije ontbijtgranen, bijzondere granola crackers en de állerlekkerste fruit spreads in 7 verrassende culinaire smaken.

Granola

De granola is een heerlijke melange van zaden, noten, granen en bessen, ambachtelijk gebakken in een traditionele oven. TLANT granola is lekker als ontbijt, als topping op een smoothie of als tussendoortje bij een kom (plantaardige) yoghurt of kwark. De granola van TLANT wordt gemaakt met glutenvrije haver van lokale bioboeren. Goed om te weten!

CRACKERS

De granola crackers zijn eigenlijk nog nergens mee te vergelijken maar jongens wat zijn ze lekker! De crackers zijn gemaakt van een heerlijke melange van zaden, noten en (glutenvrije) granen, ambachtelijk gebakken in een traditionele oven. Zo lekker dat er stiekem geeneens beleg op hoeft.

FUNKY FRUIT MASH

Zeven unieke marmelades met ieder een eigen culinaire verhaal en de smaken kloppen gewoon. De spreads worden gezoet met appel en bevatten dus geen geraffineerde suikers. Puur natuur, 100% plantaardig en zo lekker.

tip: Ik gebruik de fruit mash trouwens ook om mee te bakken. Deze glutenvrije muffins (klik) bijvoorbeeld. In plaats van de verse bosbessen gewoon 2 eetlepels marmelade door het beslag en smullen maar!

Het luxe pakket dat jij kunt winnen

Nu vraag jij je vast of welke producten er allemaal in het pakket zitten. Daar kan ik heel kort over zijn. Alles! Neem een kijkje in de webshop van TLANT want in dit pakket zitten gewoon écht álle producten van TLANT zodat je gewoon thuis, aan je eigen keukentafel, dat luxe hotelgevoel mag ervaren. Klinkt goed toch?

Wat moet je doen om te winnen? Laat een leuke reactie achter en deel ons berichtje op facebook ook even. Vertel in je reactie waarom jij (of iemand anders) wel een glutenvrij ontbijtje kunt gebruiken. We kiezen volgende week een winnaar. Spannend!

*Deze winactie is gesloten en de winnaar is bekend.

Meer weten of TLANT en al die lekkere ontbijtproducten? Neem een kijkje op de website of plaats een bestelling in de webshop.

27 Comments Add New Comment

 1. Denise says:

  Jaaaaa dit is zo lekker! Laatst bij van der Valk Vianen dit merk leren kennen maar zo nog veel meer willen proeven, hoe leuk zou dan een proefpakket zijn 🤞😍

 2. Monique says:

  Wauw ….wat een superleuke actie. Hieraan doe ik heel graag mee. Zelf ben ik erg benieuwd naar de producten van Tlant, aangezien ze voor mij (nog) onbekend zijn.
  Ik ben ook regelmatig op zoek naar glutenvrije producten die gezond-(er) zijn dan die waar normaal maismeel en suiker inzit. De producten van Tlant klinken goed! Wat zou het fantastisch zijn als ik zou winnen en op deze manier kennis kon maken met dit merk. 🍀👍🍀

 3. Jojanneke Hobert says:

  Oh dat zou lekker zijn zeg!! Ik word altijd helemaal blij als ik de Tlant crackers en granola bij hotelontbijtjes aantref (en biets dan ook altijd gelijk een extra cracker mee voor mn 10:30 lekkere trek momentje 😉) . Zo leuk en lekker dat ik er nu ook thuis van kan genieten 🧡💜💚!

  ps. Ik heb zelf geen Facebook, dus kan daar niet liken, maar heel veel hartjes voor jullie post op Instagram 😃👍🏻

  @jojanneke123

 4. Anouk says:

  Mijn zusje weet sinds kort dat ze coeliakie heeft en is nog erg zoekende naar wat ze precies wel en niet kan eten en wat dan ook nog lekker is. Dit pakket maakt het een stuk makkelijker!

 5. Saskia Buijs says:

  Leuke actie! Ik heb nog niet echt lekkere glutenvrije producten geproefd. En wil er echt voor gaan! Worden het de producten van TLANT? Ben benieuwd.

 6. Dingena Visser says:

  Ik zou heel graag het pakket van TLANT willen winnen omdat ik in verband met mijn allergie al heel lang op zoek ben naar glutenvrije granola (producten) waar geen zout en geraffineerde suikers aan zijn toegevoegd. Granola is makkelijk voor door de yoghurt of melk als ik snel iets wil eten maar als ik meer tijd heb dan kan ik er koekjes en repen mee maken of voor een taartbodem gebruiken. Granola is multifunctioneel en deze gezonde Granola zou ik heel graag willen uitproberen hiervoor! :-)

 7. Hai, wat een leuke actie. De Wolder Wagen is onze glutenvrij Bed & Breakfast accommodatie. Het pakket zou ik heel graag willen ontvangen om onze gasten ermee te verwennen en zo kan ik het merk ook verder bekend maken. Helaas heeft De Wolder Wagen geen facebook. Maar ik kan wel iets op Instagram posten en op onze website.

 8. Chris says:

  Hallo onze kleinzoon van 6 jaar heeft coeliakie. Laatst logeerde hij bij ons in Cadzand. Ik vroeg of hij mee ging naar de bakker met opa.
  Hij antwoordde: nee, oma, ik word daar altijd zo triest van. Daar zie ik zoveel lekkere spullen die ik allemaal niet kan eten 😞.
  Ik ben er zeker van dat het verwenpakket van TLAND hem superblij zou maken want daar mag hij wel van smullen.

 9. Michael says:

  Lijkt me heerlijk. Kan ik eindelijk varieren met me eten.
  Zou dolgraag dit pakket willen winnen
  Want ik ben wel benieuwd hoe het zal smaken. Want fit is een nieuw merk.

  Hopenlijk win ik het

 10. Lia Sep says:

  Ook ik heb coeliakie en loop vaak tegen onbegrip aan zoals van een klein beetje tarwe wordt je toch niet ziek ? Ik wel dus, ben dan weer dagen streek. Die granola in de yoghurt lijkt me heerlijk. Hoop dat ik in de prijzen val.

 11. lilian Gijsrn says:

  Ooo… Dit zou ik willen winnen voor mijn dochter die altijd op zoek is naar lekkere glutenvrije produkten zodat het minder erg is dat ze coeliaki heeft en vaak uit minder lekkere producten kan kiezen.

 12. Morena says:

  I love your products. I like both crackers and jams overall… I live in Italy and here it’s impossibile finding gluten free staffs so good. I order from you any time I’m going to finish my Tlant delicious!! So happy for your new way to order…. Thank you so much!

 13. Kimmy says:

  Wat een Zalig verwen pakket daar zouden we op zondag morgen een uitgebreide brunch mee maken ❤️Om Samen met mij vriend uitgebreid te genieten van de crackers yam en müsli kaas gekookt eitje vers fruit en yoghurt dat word een smaak bommetje in de mond 👄 🤩🍽🥳❤️

 14. Sandra says:

  Super leuke actie om voor ons nog nieuwe producten te leren kennen .Mijn mams heeft al 35+jr Coeliakie. Vind het fijn als ook zij eens afwisseling hft bij t ontbijt met jullie producten!!🤩

 15. Frederique van Schendel says:

  Omg I looveeee Tlant!! Op station haal ik vaak yoghurt met de granola van dit merk! Ik wil dit graag winnen omdat ik morgen (29 februari) eindelijk weer eens jarig ben (schrikkelkindje😜) en ik mezelf wel een lekker cadeau gun 😋🥣

 16. Mariska Schreuder says:

  Nog niet zo lang diagnose coeliakie, alles aan het uitproberen, ik ken Tlant nog niet. Mijn moeder heeft ook coeliakie en mag daarbij ook geen suiker dus ik ga zeker voor haar een kijkje nemen op de website. Maar een pakket winnen is natuurlijk helemaal top en deel ik hem ook met mijn moeder 😉

 17. M.Molenaar says:

  Wow wat een superfijne actie. Breng altijd (stiekum) crackers uit het hotel mee voor onze schoondochter. Die vind ze heeeerlijk. Binnenkort weekendje weg voor mijn 60 ste verjaardag samen met kinderen, dus pakket zou superleuke verrassing voor haar zijn.👍🏻🥰

 18. Inge says:

  🌾❤️⭐️Dag @missglutenvrij ⭐️❤️🌾!
  .
  En of dit een unieke prijs is! Daarvoor doe ik graag een extra inspanning! Daarom speciaal voor deze smakelijke wedstrijd een klein creatief tekstje om mijn enthousiasme te tonen! Hier zijn we met twee glutenintolerant dus we zijn BLIJ dat jullie nu ook op dat vlak onze bondgenoot kunnen zijn 🌾Hopelijk vinden jullie het leuk 😅 ⤵️
  .
  ‘s Avonds na het werk
  voel ik me niet zo sterk 🤦🏼‍♀️
  ‘t Moest allemaal zo rap,
  dus ‘k voel me zo wat slap 🌾
  Dus ‘k wil wat om te eten
  maar wat ‘k dan wil weten💡
  Zitten er geen gluten in?
  Geen tarwe, rogge, spelt:
  dat is wat echt telt ⭕️
  Voor een snackje in ‘n rapje
  wil ik ‘n veilig hapje 😊
  M’n zorgen die verdwijnen,
  en ‘k voel de rust verschijnen 🌸
  Nu voel ‘k me beter in m’n vel
  He avonddip,’k zeg je vaarwel🙅🏼
  #glutenvrij #smullen #buikjerond #heerlijk #coeliakie #missglutenvrij

 19. Susan Zierikzee says:

  Wauw, wat super gaaf zou het zijn om dit te winnen zeg!!!!
  Daar zou ik mef mijn zoon heel fijn van kunnen eten.
  Ik ken het product nog niet, dus zeer benieuwd😋
  Ik duim alvast❤🤞

 20. Anne says:

  Dat zou heel welkom zijn. Ik ben zwanger, en kan helaas niet alle glutenvrije producten verdragen. Zou heel blij zijn met nieuwe opties.

 21. Isabelle Nuytens says:

  Hallo daar! Wat zien die producten er stuk voor stuk heerlijk uit! Ik moet sinds 3 jaar glutenvrij eten en soms bezorgt me dat nog behoorlijk wat stress. Ik heb nog wat moeite om een lekker ontbijt samen te stellen, maar met dit pakket moet dat zeker lukken! Het water komt me al in de mond! 🤤😁 Ik heb nog nooit iets gewonnen in mijn leven… Dus als jullie daar verandering in kunnen brengen, zou ik dat heeeeel, maar dan ook heeeeel erg fijn vinden! Groeten en een fijn weekend! Isabelle

 22. Anouk van der Zwan says:

  Oehhh, dat lijkt me heel fijn!! Ik kan echt absoluut niet zonder ontbijt en ik zou wel weer eens wat vernieuwing willen in mijn assortiment!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *