Gespot

Wij geven 3 x het boek Bakken Zonder Gluten weg

Een levenslang glutenvrij dieet is beslist niet elke dag het allerleukste dieet maar dat wil niet zeggen dat we er zelf geen feestje van kunnen maken. Het boek ‘Bakken Zonder Gluten’ bewijst maar weer dat we eigenlijk niks hoeven te missen. Jij maakt als lezer kans op dit prachtige boek. Doe je mee?

Omdat vandaag de internationale dag van de coeliakie is gaan we hier op Miss Glutenvrij van start met een paar hele leuke glutenvrije winacties.

Meer lezen over coeliakie? >>> klik dan hier >>>

Bakken Zonder Gluten

Eigenlijk hoef je niks te missen als je geen gluten meer mag eten. Dan moet je wel even de handen uit de mouwen steken. In dit mooie boek staan ruim 100 haalbare glutenvrije recepten. Een boek dat stiekem niet mag ontbreken in de glutenvrije keuken. Emmelou heeft trouwens ook een blog. Op Bakers and Fakers staan een heleboel lekkere recepten.

Van Faux Roggebrood tot echte Eclairs

Mis je de smaak van fries roggebrood? Geen zorgen want in het boek ‘Bakken Zonder Gluten’ vind je zélfs een recept voor Faux Roggebrood (zonder rogge natuurlijk). De eclair hierboven staat ook in het boek en is gevaarlijk lekker. De croissants van de cover staan natuurlijk meteen op ons lijstje. Nieuwsgierig naar de andere recepten uit het boek? Hier (klik) staat een inhoudsopgave >>>

Wij geven 3x het boek weg!

Sta jij al helemaal te popelen om zelf aan de slag te gaan met al die heerlijke recepten? Ik heb goed nieuws. Wij mogen 3 van onze lezers blij maken met dit mooie boek. Laat ons hieronder even weten wat je als eerste zou willen bakken? We zijn benieuwd.

*Vergeet niet om een geldig mailadres te gebruiken zodat we makkelijk contact kunnen opnemen. Je mailadres gebruiken we niet ook voor iets anders. De winnaars ontvangen uiterlijk 1 juni 2020 bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 1. nadinespelt

  Ik word al blij als ik het gezicht van mijn dochter voorstel wanneer ze een hapje Fries suikerbrood geproefd zou hebben! Ik ben een ontzettende snoeper en gek ben op suikerbrood (af en toe dan) en ik gun het haar ook :-) Feestelijk glutenvrij eten is een grote uitdaging maar die ga ik graag aan en met jouw boek word dat een stuk makkelijker gemaakt! (Overigens met je recepten en blogs ook al hoor, dank je wel daarvoor!)

 2. Bart Hoek

  Ik zou als eerste de citroen mirenque willen maken.

 3. Wendy Jans

  Rustiek maïsbrood, wat lijkt me dat heerlijk om te maken en te eten 😁 samen met mijn dochter een glutenvrij dieet en nog een tweeling rondlopen met het gen, dus kans op coeliakie.
  Sinds mijn dieet ben ik gaan bakken , vooral brood, glutenvrij.
  Complex, maar zo geweldig als het met smaak word opgegeten.
  Superleuke actie

 4. Jolanda

  Noa(mn dochter) zou t liefst als eerste aan Donuts willen beginnen

 5. Ooooeh ik zou als eerste de pecanbroodjes met roomkaasglazuur maken 😍

 6. Martine

  Wauw er staan zoveel lekkere dingen in. Ik zou meteen willen beginnen. Ik ben alleen niet zo goed in kiezen. Het lijkt me al heerlijk om er doorheen te bladeren en dan zou ik iets maken voor iemand die langs komt, zodat we samen kunnen genieten. En dat dan zonder gluten. Geweldig!

 7. Ik ga voor de croissants! Die mis ik toch echt het meest sinds ik weet dat ik coeliakie heb. Uit de winkel vind ik ze vaak wat droog en niet zo luchtig als een croissant hoort te zijn, maar misschien worden ze dat met dit recept wél. :)

 8. Ik ga voor de croissants! Die mis ik toch echt het meeste sinds ik weet dat ik coeliakie heb. Uit de winkel vind ik ze vaak droog en niet zo luchtig als een croissant hoort te zijn, maar misschien lukt dat met dit recept wél. De andere recepten zien er ook heerlijk uit, dus ik sta te popelen om lekker te gaan bakken. :)

 9. Bolhuis

  Ik zou het boek weggeven aan mijn dochter. Zij heeft Coeliakie. Ze heeft net haar eerste appartement met een oven betrokken en is aan het bakken geslagen. Ik denk dat ze het eerst met de appel-havermoutcrumble zal beginnen want ze is gek op mijn glutenvrije appeltaart.
  Vriendelijke groet, An

 10. Daphnie Lemmers

  Dit boek lijkt me echt zalig! Ik ben een fanatiek bakster en vind het een altijd een leuke uitdaging om het net zo lekker te laten als iets met gluten. En als ik naar de voorkant kijk en de croissants zie dan zou ik dat wel als eerste maken. Brood baksels zijn best wel lastig en croissants zijn daar 1 van dus ik kan niet wachten 😊

 11. Ik zal graag de croissant willen proberen voor mijn dochter. Ben trots op haar hoe ze al bijna heel haar leven bijna altijd zonder zeuren of jaloezie glutenrvij eet ❤

 12. De marmercake sowieso! Ik heb net een nieuw huis gekocht met een marmeren vloer en dat is al zo speciaal. Ik ben helemaal gek geworden op bakken en hier heb ik nog nooit van gehoord! Ben heel erg benieuwd!

 13. Oh wat een mooi kook/bak boek, ik heb al vele lekkere dingen zien staan maar croissants zou ik echt als eerst proberen te maken, die mis ik echt!!
  Wij gaan ons zeker wel vermaken met dit boek, onze complimenten!👍

 14. Deborah

  Ohh super leuk! Ik hou van bakken… en de croissant die wil ik zo graag proberen.. eigenlijk alles😍🤣

 15. Mijn dochter droomt van heerlijke zachte volkorenbroodjes maar dan gv maar ook een hartige taart of saucijzenbroodjes. Zou ik haar zooooo graag mee verrassen.

 16. Fantastisch! Prachtig mooi boek en vol met heerlijke glutenvrije recepten. Ga e.e.a beslist uitproberen. En ik zal mijn dochter hier ook mee verrassen!

 17. Denk datbik wel voor het roggebrood zou gaan! Al tenminste 35 jaar niet gegeten!

 18. Gaby van der Linden

  Echte luchtige croissants is iets wat ik voor mijn dochter van 8 zou noemen, bij navraag bij haar noemt ze tijgerbrood, met een knapperig korstje. En dat snap ik wel, niets is zo lekker als vers tijgerbrood met een knapperig korstje!

 19. Een aardbeien slof.
  Onze dochter is dol op aardbeien.
  Het is mij helaas nog niet gelukt om een bodem te maken die lekker smaakt.

 20. Voor mij het bakken van een lekker brood! Ook suikerbrood , maar ik denk dat het toch de caramelfudge zal zijn. Daar verlang ik het meeste naar! Maar het is moeilijk kiezen ze lijken allemaal lekker.

 21. mijn dochter van 13 leert nu in corona-tijd zelf bakken: brood, taart, pizza of soep, het lukt haar allemaal. Als zij het boek wint gaat ze zeker ‘cake als ontbijt’ bakken. En mij daarna natuurlijk in de maling nemen daar het echt brood is :)

 22. Ik kan niet kiezen tussen alle soorten brood. Lekkere pitabroodjes of toch de boule zonder rijs. Of toch maisbrood. Zou het allemaal gaan uitproberen. Wat een goede tip dit boek!

 23. Désirée Le Large

  Croissants!! Ik bak (en kook) heel graag glutenvrij voor mijn vriend met coeliakie en ben dol op Bakers en Fakers met hun toegankelijke recepten (hun pizzadeeg is top!!) maar croissants, daar zoek ik nog naar om die zo goed mogelijk te maken, want dat is toch het ultieme brood en ik zou mijn vriend graag wat andere voorschotelen dan de schär diepvriesvariant!

 24. Daphne Castricum

  Dat is lastig kiezen! Ik ga dan toch voor de Ierse sodabroodscones. Zo ontzettend lekker met jam.

 25. Sofie de Leede

  Lastig kiezen maar ben als geboren Vlaming heeeel erg benieuwd naar de glutenvrije eclair. Eerst een paar keer oefenen en voorproeven voor ik deze voorschotel aan mijn schoonzusje met coeliakie.

 26. Suzanne

  Mijn coeliakie dochter Hanna mist het waldkorn brood en lekkere koekjes. Misschien bied het boek hiervoor de juiste recepten. Maar alle glutenvrije bakinspiratie is welkom, altijd leuk om nieuwe recepten uit te proberen!

 27. Lastig kiezen maar als geboren Vlaming ben ik heel erg benieuwd naar het recept voor de eclairs. Eerst een paar keer oefenen en voorproeven voor ik deze voorschotelt aan mijn schoonzusje met coeliakie.

 28. Ik zou als eerste voor mij vrouw, die na de geboorte van onze 2e zoon Coeliakie als cadeau erbij kreeg een echte slagroomtaart bakken, zou ze heerlijk en superleuk vinden. Dan zou dit recept wel in deze uitgave moeten staan natuurlijk !

 29. Ik zou gaan voor luchtige croissantjes, een echt vers stokbrood en een broodje kroket 🙊😍

 30. annelies

  De glutenvrije wafels lijken me heerlijk

 31. Donuts of gewoon een echte taart 😁 nu zijn ze al blij met monchou taart met glutenvrije bodem. Maar een echte taart en dan helemaal voor mijn kids alleen
  Gr ursela

 32. Ik zou als eerste de croissants bakken! Onze dochter van 2 is dol op croissants, maar heeft helaas coeliakie. Sindsdien komt er helaas geen gluut dit huis meer binnen. Maar oh, wat missen wij croissants…❤️

 33. Croissants en eclairs. Jammie

 34. Croissants! Al bijna 10 jaar glutenvrij maar toch nog steeds geen échte croissant gevonden. Perfecte compensatie voor de geannuleerde vakantie in Frankrijk ;-).

 35. Iris Overduin

  Wauw. Coole win actie zeg. Ik doe heel graag mee. Ik heb sinds kort een kitchenaid en het bakken is nog zoveel leuker geworden. Inzouten graag eens het suikerbrood willen maken.

 36. Wat een fantastische recepten. Ik zou direct de Lemon bars gaan maken of de krentenbollen.

 37. Wintmolders Marijke

  Ik zou graag bladerdeeg kunnen maken om lekkere taart te kunnen bakken. Ook croissantjes zou ik graag willen kunnen bakken want je kan ze nergens lekker kopen. Dus ik denk wel dat dit boek een toppertje is! 👍👍👍

 38. Michelle

  Lastig… Maar dan ga ik toch eerst voor het honing walnoten brood

 39. Ik ga denk ik voor suikerbrood uit Friesland! Dat echte kleffe suikerbrood, dat is zo lekker!
  Croissant lijken me ook heerlijk, maar heel moeilijk. Oh nee, met zo’n boek gaat het me vast lukken!

 40. Mijn dochter zoekt al lang achter een krokant pistoletje… En croissants en krentenbolletjes… Oh …t zijn zoveel receptjes. 😋😋😋

 41. Roos van den Belt

  Ik zou als eerste het Friese roggebrood willen maken. Dat mis ik zo erg!

 42. Roos van den Belt

  Ik zou eerst het Friese roggebrood willen maken! Dat mis ik zo! En daarna met de rest van de recepten aan de slag 😉👍🏻!

 43. Marcelle

  Citroen meringuetaart! Die klinkt geweldig!

 44. Stokbrood en croissants 🥐 die mis ik t meeste. Ik doe heelgraag mee 🙌

 45. Anouschka Hoen

  Wat ziet het hele boek er geweldig uit. Het is moeilijk kiezen. Bloemkoolbrood lijkt me heel bijzonder en zou ik zeker proberen.
  Maar croissantjes en dan echt lekkere daar zou ik ons ook wel op willen trakteren. Dan ben ik zeker weer de allerliefste mama van de hele wereld.

 46. Katleen Van Hulst

  Moeilijk te kiezen, maar ik zou me eerst aan de healty donut en de glutenvrije wafels wagen.

 47. Hallo, mijn zusje en ik hebben allebei coeliakie en houden ook erg van bakken. Als ik dit boek krijg ga ik denk ik de kaneelbroodjes bakken en die dan met haar opeten! Er zijn zoveel andere recepten die ik wil proberen! Blueberry muffins, bladerdeeg, pecan-pie, noem maar op! Het lijkt me fantastisch!

 48. Anna Biezen

  Hallo, mijn zusje en ik hebben allebei coeliakie en zijn dol op bakken! Ik denk dat ik als eerst kaneelbroodjes maak en die dan met haar op eet! Maar de blueberry muffins en de bladerdeeg en croissantjes lijken me ook heerlijk!

 49. Suikerbrood, als echte Friezin :-) Mijn dochter en ik eten sinds begin dit jaar beide glutenvrij en zijn nog druk aan het ontdekken wat lekker is. Gelukkig houden we van bakken!

 50. Ingrid van Ek

  Ingrid, aj……na 62 jaar alles kunnen eten, en heel lekker eten…..nu sinds 1 jaar coeliakie, dat is wel effe wennen, en moeilijk om anders, en ook lekker te eten…vooral baksels….eerste zei ik steeds…nou als t wat rustiger in m’n buik is…smokkel ik af en toe…met een moorkop. Oké…een jaar later…echt niet meer een “gewone” moorkop eten…dus benieuwd naar het recept van de eclair!!!

 51. Eclairs, croissantjes en de lievelingstaart van mijn dochter Red Velvet.

 52. Annette

  Voor onze beide zoons croissantjes!!

 53. Mathilde Schans

  CROISSANTS!!!!!! Die zou mijn dochter zooo graag willen eten en de eclairs zien dr ook echt superlekker uit, dus dat wordt dan het 2e recept😍

 54. Danielle

  Oh donuts!!Die wil mijn dochter zo graag een x eten

 55. Wat een gave winactie
  Ooh dol graag 🤩maak ik criossants ❤️voor op de zondag ochtend brunch
  dat zou pas echt genieten zijn

 56. Gerlinde Peet

  Suikerbrood mis ik wel als extra’s bij het zondagse ontbijt. Zou het graag eens proberen te bakken!

 57. Ik zou alles met bladerdeeg willen maken! Ik heb nog niet 1 keer iets glutenvrij gegeten wat echt bladerdeeg kon evenaren. Zo benieuwd 😛

 58. De croissants op de foto lijken net “echte” dus die dus. Die die je voorverpakt in de winkel koopt zijn zooo droog en compact dat ik die gratis nog niet mee wil nemen. Soms rij ik er voor naar Culemborg en haal ze daar bij de gebaksjuwelier, die zijn wel erg lekker. Dus het kan wel en ik ben dus reuze benieuwd naar het recept ervan in dit boek.

 59. Lenny de Jong

  Keuzestress…fat wordt gewoon beginnen bij het begin en het hele boek doorwerken. Croissantjes jammm

 60. Jacqueline

  Croissantjes, Boterkoek, taartjes…kan niet kiezen! Ben momenteel zwanger en dit soort zoetigheid is mijn guilty pleasure 🙈

 61. Hoi! Ik ben Lieke en zou heeeeel graag de worteltaart maken!!!! En ook al die andere lekkere dingen! X van Lieke 🥰🐶🐰🐬🌸🌷🌈🥐🥕🍕🌮🍰🧇🥞🥖🌹😚

 62. Anneloes

  Glutenvrije crossantjes!😍

 63. Ik begin vooraan in het boek! Ik ben zo benieuwd naar dit boek! Het is toch al zo moeilijk om anders te eten dan de rest van de familie!

 64. Mieke Roefs

  Oeh, croissants!!!! Kan ik die gezellig met mijn nichtjes bakken!

 65. Laura Jager

  Ik kan haast niet kiezen, wat een leuk boek! Was me helemaal niet bekend. Spinazie-fetabroodjes staan hoog op het lijstje omdat ze me doen denken aan zonnige vakanties in Griekendland😍. Zelf goed frans stokbrood bakken lijkt me ook heel leuk! Vorige week hier nog geprobeerd en je kon er nog net niet mee honkballen de volgende dag 😂

 66. Wendy Theeuwen

  Ik weet niet wat ik als eerste voor mijn dochter zal maken, hopelijk staan er zoveel lekkere recepten in, zodat ik eigenlijk niet weet waarmee ik moet beginnen, dus waarschijnlijk gewoon vooraan zal beginnen. 😍❤️

 67. Ik zal zeker de crossaintjes maken! Zo lang niet meer op.

 68. Wat een super gaaf kookboek!!! Ik wil ALLES maken! Whoehoe. Maar als eerste gaat de Red Red Velvet gemaakt worden. Het water loopt me nu al in de mond. Jam Jam!

 69. Wat een geweldig kookboek! En wat een geweldige recepten. Maar als eerste ga ik dan toch voor de Red Red Velvet. Het water loopt me nu al in de mond. Whoehoe! Jam Jam

 70. Sanne van Beek

  Wat een geweldig kookboek! Wordt er nu al helemaal happy van. Ik wil alles maken maar als eerste wordt het de Red Red Velvet. Het water loopt me nu al in de mond.. Whoehoe!

 71. Croissants! Al 20 jaar coeliakie dus dat wordt wel eens tijd om te proberen 😁🥐🙏

 72. Jessica H

  Ik zou een heerlijk croissantje, vers gebakken brood óf donut maken!!🍀🤤

 73. Uh…. wat niet? Scones, soda bread, donuts, suikerbrood, gewoon eens een ander gebakje… En niet te vergeten een luchtig croissantje…. Te veel om op te noemen dus ( slaat handen voor de ogen ;-))

Geef een reactie