Lifestyle Win!

Win een glutenvrij pakket van Nairn’s

nairn's biscuits

Mei is coeliakiemaand en daarom mogen wij in samenwerking met Nairn’s iemand blij maken met een glutenvrij pakket.

Nairn’s

Kennen jullie Nairn’s al? Ik moet bekennen dat de kleine ronde crackers onze favoriet zijn voor op de borrelplank. Ze vallen namelijk niet uit elkaar en ze zijn super lekker. Sinds kort heeft Nairn’s het assortiment in Nederland ook uitgebreid met heerlijke ontbijtkoeken op basis van glutenvrije haver. Wij mogen een van onze lezers verwennen met een heerlijk pakket zodat je alles zelf ook eens kunt uitproberen. Neem vooral even een kijkje op de website van Nairn’s.

Het pakket

Nu ben je vast nieuwsgierig naar wat er dan allemaal in het pakketje zit. Daar vertel ik je met veel plezier meer over …

 • Volkoren crackers
 • Sesam crackers
 • Ontbijtbiscuits met bosvruchten
 • Ontbijtbiscuits met kokos en chocolade
 • Ontbijtbiscuits met gember
 • Ontbijtbiscuits met haver en siroop

Hoe doe je mee?

Het zijn rare tijden. Misschien wil je de buuf opvrolijken, kreeg je pas nét de diagnose of zie je door de bomen het glutenvrije bos niet meer en proef je graag een keer iets nieuws. Laat een leuke reactie achter en wie weet ligt dit lekkere pakketje binnenkort wel op jouw deurmat.

We kiezen volgende week een winnaar uit. Volg jij Miss Glutenvrij ook al op instagram?

 

Mei is coeliakiemaand. De hele maand mei staat in teken van coeliakie. Meer weten over coeliakie en het glutenvrije dieet? Lees dan hier verder >>>

35 Comments Add New Comment

 1. annelies says:

  Ik ben heel benieuwd naar deze crackers en ontbijtbiscuits, ik hou van gezonde snacks dus ik zou ze heel graag willen uitproberen.

 2. Melis says:

  Die koekjes lijken super lekker, gediagnosticeerd met coeliakie 1 jaar geleden!

 3. Nienke says:

  Heerlijk die crackers van Nairn’s! Deel ik graag samen met mijn glutenvrije nichtje :)

 4. Sandra says:

  Vooral de ontbijt crackers voor mijn dochter van 17. Ze vindt echt geen enkel gv ontbijt lekker en wie weet is dit product HET!

 5. Sonja says:

  Hey! Ik heb sinds september coeliakie en ben nog steeds aan het ontdekken. Nairn’s is bij mij ook al mega favoriet gebleken!! Dus een pakketje zou super leuk zijn :D enneh, mijn huisgenoot heeft ook coeliakie, dus dubbel blij!

 6. Suzanne mollinga says:

  Nieuwe dingen zijn altijd fijn om te proberen!!! Inmiddels al 10 jaar diagnose. Maar nog steeds op zoek naar afwisseling in producten!
  Al heb ik de gember almar wel eens geproeft. Was zeker een succes.

 7. Petra op den Brouw says:

  Ik wil graag mijn man verrassen, die voor de 3e x in een jaar tijd een herseninfarct heeft gekregen. In het ziekenhuis is het de eerste dag van plotselinge opname steeds weer een crime voor glutenvrij ontbijt en lunch. Dat is afzien .

 8. Fenna de Rooij says:

  Jaaa ik wil! Omdat wij onze bruiloft door de gekke periode hebben moeten uitstellen naar volgend jaar, heb ik nog genoeg tijd om van dit leuke pakketje te smullen én toch in mijn jurk te passen ;) Haha! Gekkigheid natuurlijk, maar ik ben wel heel nieuwsgierig naar deze producten, want ik ken ze nog niet.

 9. Renate says:

  Wat een leuke actie!
  Over een week: 10 juni, tien jaar geleden, op mijn verjaardag, kreeg ik de diagnose coeliakie. Balen, maar gelukkig ging het vanaf toen met mijn gezondheid weer beter. Dus reden voor een ‘feestje’ met deze voor mij nieuwe producten.
  Je blijft toch in een glutenvrij kringetje rond lopen hè? 😄

 10. Anna says:

  Eergisteren te horen gekregen dat ik glutensensiviteit heb en dat ik vanaf nu sowieso 2 maanden glutenvrij moet gaan eten. Vind het erg lastig en daarom zou dit pakket ideaal zijn!

 11. Lysette says:

  Onze zoon(10, coeliakie) vindt veel glutenvrije koekjes niet zo lekker, deze wel!! Nu zijn we natuurlijk super benieuwd naar de nieuwe varianten!!! Graag doen we mee!

 12. Diane says:

  Oooooooo jaaaaaa echt kei leuk! Wat wil ik het pakket graag proberen! Ik ben zo benieuwd. Het blijft zo’n zoektocht naar waar ik wel en niet tegen kan!

 13. Gerien says:

  Vier maanden geleden kwam de uitslag binnen en begon mijn glutenvrije ontdekkingsreis. Er ging werkelijk waar een wereld voor me open aan mogelijkheden en ik voelde me als snel tien keer beter! Toch loop ik ook tegen veel vragen aan en mag ik nog veel producten gaan ontdekken. Misschien nu ook de producten van Nairn’s? Lijkt me leuk!

 14. Dianne says:

  Ooh deze crackers zijn echt fantastisch. Ook die gemberkoekjes zijn hier favoriet. Ik ben net afgestudeerd en met dit pakketje toch een beetje manier om het te vieren 🤩

 15. Elsa says:

  Wat een heerlijk pakket! Na maanden bellen en kaartjes sturen ben ik afgelopen week het eerst, op gepaste afstand, weer even bij mijn oma langs geweest. Voor nu alleen op een afstand met elkaar gekletst, maar over drie weken ben ik jarig en hoe leuk zou het zijn als ik dan een lekker glutenvrij koekje met haar kan delen ☺️💚

 16. Ruby says:

  Dit zou een heerlijk pakketje zijn voor mijn beste vriendin die is gediagnosticeerd met neuro-coeliakie! Ze verdiend het dubbel en dwars en de kruimeltjes die overblijven zijn voor haar lieve hond luna ihi. Ik ben zelf ook erg benieuwd naar de crackers! Ze zien er heerlijk uit!! Yummyy get in my tummy!

 17. Myriam Anthonissen says:

  Ik verwen me zo nu en dan met de whole grain crackers. Ze zijn zo heerlijk, gewoon puur zonder topping is het al genieten. Ik ben erg nieuwsgierig naar de andere crackers en koekjes. Mijn zus ,mijn dochter en ik , alle 3 glutenvrij, kunnen met het pakket een proeverij houden in de vorm van een high-tea met lekker hapjes en koekjes.
  Dat zou een feestje zijn !

 18. Emmy says:

  Oh dit is een heerlijk pretpakket,
  En is zo op tafel gezet,
  Om eens heerlijk van te smullen,
  En ons buikje lekker te vullen,
  Wat zou dit leuk zijn om te winnen,
  Het duimendraaien kan beginnen!😁

 19. Marjolein Stada - Schouten says:

  Wij kopen altijd de crackers. Beste macro’s, ben erg nieuwschierig naar de andere producten

 20. Helma says:

  Mijn dochter en ik hebben beide coeliakie. De ronde crackertjes kennen we wel maar zijn zeer benieuwd naar de andere producten. Lijken me ook lekkere “school”- koekjes voor haar.

 21. Ineke van den Berg says:

  Ik zou graag een opkikkertje aan mijn dochter willen geven. Ze werkt al maanden in de coronatent in Maastricht. Ze werkt in onregelmatige diensten wat haar buik niet meehelpt. Maar ze zet door, om de zieke mensen te helpen. Ze is een kanjer!!

 22. Marloes Wessels says:

  Wat een supertof pakket! Zelf heb ik al ruim 10 jaar coeliakie, maar ben altijd in om nieuwe glutenvrije producten te testen. Ben eigenlijk wel heel benieuwd naar de ontbijtbiscuits met gember! Ideaal ook om mee te nemen naar werk als tussendoortje!

 23. Kimmy says:

  Woaw wat een gaaf pakketje 🤩🤤
  Ik ben een echte zoete kauw
  En probeer dol graag nieuwe heerlijkheden
  Ik ben zo benieuwd naar de toastjes en
  Koekjes
  Dat word alvast smullen met een heerlijk
  Kopje thee ❤️En de toastjes belegd met roomkaas gerookte zalm en rucola 🤤🤤🤤🤩

 24. Ineke says:

  Ik zou graag een pakket aan mijn dochter willen geven. Ze werkt al maanden in de coronatent in Maastricht. Door wisselende diensten heeft ze last van haar buik. Maar ze zet door om de zieke mensen te helpen. Ze is echt een kanjer!

 25. Angela says:

  Dit ziet er heerlijk uit! Ik heb al 22 jaar de diagnose Coeliakie. Gelukkig zijn er tegenwoordig zoveel mogelijkheden & ben heel benieuwd naar de producten van dit merk! Ik zou graag willen delen met iemand zonder Coeliakie om te laten zien dat glutenvrije producten ook lekker kunnen zijn! 😍 🍀

 26. Ilse Bloemen says:

  Hopelijk kan ik dit pakket winnen om ze eens uit te testen. Ik heb het merk zelf nog nooit kunnen uitproberen omdat in mijn omgeving het aanbod in glutenvrije producten erg beperkt is. Ik moet al een 5-tal jaren glutenvrij eten en het blijft veel wikken en wegen. Hopelijk kan dit pakket me nog wat nieuwe inspiratie geven!

 27. Rhodé says:

  Ik doe mee voor mijn zusje!! Zij krijgt van een borrelnootje al enorme buikpijn, dus ik gun haar dit pakket enorm!

 28. Theresa says:

  Graag zou ik onze dochter willen verassen met dit super leuke pakket. Ze is 13 jaar heeft sinds 3 jaar de diagnose coeliakie. Best wennen allemaal. Helaas heeft ze naast haar coeliakie ook neurocoeliakie ontwikkeld waarbij ze af en toe heftige migraine aanvallen heeft. Kortom een opkikker kan ze wel gebruiken.

 29. Marjon says:

  Nog steeds op zoek voor mijn zoontje om af en toe een koekje mee te geven maar school ipv fruit. Vaak zijn ze met chocolade maar van dit merk zijn toch verschillende andere mogelijkheden. Ik zou hem ze graag eens laten proeven

 30. Mw. B. Zwoferink says:

  Graag zou ik dit pakket willen winnen. Ik vind vooral de crackers erg lekker en zou de andere dingen graag willen uitproberen.

 31. Marloes de Vetten says:

  Ik ken de koekjes, maar ben ook benieuwd naar de andere producten van Nairn’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *