Gespot Win!

Winactie met Schär #coeliakiemaand

Vandaag alweer onze laatste Coeliakiemaand winactie. Dit keer maken maar liefst drie van onze lezers kans op een heerlijk pakket van Schär.

Mei is coeliakiemaand. De hele maand mei staat in teken van coeliakie. Meer weten over coeliakie en het glutenvrije dieet? Lees dan hier verder >>>

Winactie met Schär

Om de coeliakiemaand ook in stijl af te sluiten hebben we het beste voor het laatst bewaard. Dit heerlijke pakket van Schär bevat een paar van onze ultieme favoriete glutenvrije producten. Producten die we graag met jou willen delen. Doe je mee?

curviesOnze favorieten

Nog vrij nieuw en zeker niet overal verkrijgbaar (hier trouwens wel) zijn de heerlijke glutenvrije Curvies. Anders dan zijn glutenvolle variant (van een heel ander merk) mogen we deze heerlijke en handige chips wel gewoon hebben. Dat is meteen ook het nadeel want ze zijn veel te lekker en stoppen met eten is dan ook een serieus probleem.

Picknick

Met de lekkere Pasta Penne in dit pakket maken wij zelf graag een koude pastasalade die we meenemen tijdens een gezellige picknick. Dan komen de crackers ook meteen heel handig van pas want die gaan heel goed onder een lekker kaasje. Al zin in? Wij wel hoor :-)

Hoe doe je mee?

Laat ons hieronder weten hoe jouw ideale glutenvrije picknick eruit zou zien. Tag een vriend of vriendin die je graag weer eens zou zien en wie weet ben jij één van de drie gelukkige winnaars van dit glutenvrije Schär Pakket. Veel succes allemaal.

Volg jij Miss Glutenvrij ook al op instagram?

10 Comments Add New Comment

 1. Marieke Kootstra says:

  Onze jongste dochter van 9 heeft glutenallergie. Hoe haar picknick eruit zal zien; heel veel snoepjes, koekjes, chips, broodjes die lekker zijn klaar gemaakt en waar ze heerlijk van kan smullen.

 2. Dianne says:

  Samen met mijn moeder, lekker in het bos of bij de rijn. Kan ik haar goed bedanken voor al die jaren dat ze voor mij heeft gezorgd en samen altijd mooie gv recepten uitprobeerden!

 3. Diane says:

  Ik doe heel graag mee. Heerlijk die koude salade. Chips is helemaal mijn ding. Maakt het me svp wat makkelijker.

 4. Kimmy says:

  Ik zou er zo van genieten samen met @eddy koij 🤩❤️samen met de fiets rijden we het bos in met een over volle picknick mand en een mooi picknick kleed samen legen we de picknick mand in de picknick mand zitten appels chips nootjes blokjes kaas en salami een koude pasta salade gekookte eitjes pinda repen watermeloen fruitsap witte wijn plastieken kleurrijke service 🤩❤️🤤

 5. Nina Wanders says:

  Ooh wat een leuke actie! Met dit heerlijke weer is een picknick het ideale vakantiegevoel! Ik zie mij al samen met Rob Hendriks picknicken met de glutenvrije producten van Schär!

  Samen een stuk wandelen in het bos en de picknickmand en kleed mee! Dan heerlijk aan het water met lekkere hapjes en drankjes op een kleedje picknicken in de zon! De zonnestralen op je huid en een lekker fris briesje door je haar! Daarna lekker blijven zitten tot de zon onder gaat en een paar kaarsjes erbij aansteken. Romantisch met een wijntje en heerlijke toastjes met verschillende soorten franse kaasjes. Dat zou voor mij de ideale picknick zijn!

 6. Mariaxb says:

  Mijn ideale glutenvrije picknick zou er als volgt uitzien: lekkere chips, koekjes, broodjes, wat fruit,.. En ik eet en probeer zowat alles wat er te smaken valt. Ik neem mijn vriendin mee en gaan naar een mooi park, en dan kan ik eindelijk eens zorgeloos genieten van een uitgebreid assortiment Glutenvrije producten😍 Ik hoef me dan geen zorgen te maken dat mijn vriendin dingen eet die ik niet mag, een heerlijk gevoel is dat🥰vrij eten 🍴

 7. Annette Hogenboom says:

  Ik zou een keer willen picknicken met mijn zoon met veel kleine tomaatjes en sandwiches van Glutenvrij brood en scones ook hartige taart hoort daarbij! Vergeet ook geen heerlijk sapje oh smoothie. Een koude pasta salade met mango en cashewnoten mmmmmmm!!! Dan genieten maar!!!

 8. Emmy says:

  Oh dat lijkt me heel lekker, binnenkort komt mijnnook glutenvrije zus op bezoek, kunnen we samen proeven… mmmm

 9. B. Zwoferink says:

  Mijn glutenvrije picknick zou er als volgt uitzien: Lekkere schär kaiserbroodjes met zelfgemaakte komkommersalade met blokjes achterham glutenvrij en een glutenvrije groentesoep, warm gehouden in een thermosfles en een glutenvrije fricandel. Dat is echt genieten.

Leave a Reply