Het is alweer even geleden dat ik een recept voor een super lekker glutenvrij belegd broodje heb gepost. Ik heb er weer één voor jullie! Deze keer met kipfilet en avocado.

Op dit moment kan ik maar geen genoeg krijgen van kipfilet, cherrytomaatjes en avocado. Ik gebruikte deze gezonde ingrediënten om een heerlijke lunch voor mezelf te maken.

Ingrediënten

  • 2 sneeën glutenvrij brood (Lisa ’s choice wit)
  • 2 plakjes kipfilet
  • Halve avocado
  • Handje krulsla
  • Cherrytomaatjes
  • Roomkaas

Ingrediënten broodje kipfilet

Bereiding glutenvrij broodje

Besmeer de sneeën brood met roomkaas, dit hoeft niet te dun, je moet de roomkaas wel proeven.

Kipfilet op glutenvrij broodjeHieroverheen leg je de kipfilet. Deze kipfilet komt van de Aldi, de ingrediënten hiervan zijn glutenvrij er staat alleen op de verpakkng ‘kan sporen bevatten van gluten’. Deze zin negeer ik altijd, in de ingrediënten zit immers geen gluten.

Glutenvrij broodje kipfilet en slaDe sla leg je op de kipfilet.

Glutenvrij broodje avocadoLepel de avocado uit en verdeel dit over de twee sneeën.

IMG_0029Snij de cherrytomaatjes in plakjes en verdeel die over je glutenvrije broodje. Wat zout en peper er overheen en smullen maar!

Omdat roomkaas een flinke caloriebom is, laat ik dit ingrediënt tegenwoordig weg, dan heb je een mooie light versie en bijna net zo lekker! Eet smakelijk.

Klik hier voor recepten van andere lekkere belegde glutenvrije broodjes.