Ik heb weer een nieuw lekker broodje gemaakt. Samen met mijn zusje Magriet bedacht ik het broodje carpaccio met roomkaas. Kijk hoe ik dit deze lunch maakte.

‘Verandering van spijs doet eten,’ luidt het spreekwoord en ik ben het daar helemaal mee eens. Daarom bedacht ik samen met Magriet het broodje carpaccio met roomkaas. Weer eens wat anders. We hadden ‘m eigenlijk bedacht met rucola sla, maar Magriet kocht ijsbergsla en dat smaakte ook erg goed.

Ingrediënten

  • Twee sneeën Pain Campagnard van Schär
  • Roomkaas
  • Carpaccio pakket (deze kocht ik bij Albert Heijn)
  • IJsbergsla
  • Pijnboompitten

Rooster de sneetjes of leg ze zoals ik in de paninimaker, dan krijg je van die leuke streepjes. Laat de sneetjes even afkoelen (niet te lang), want anders smelt je roomkaas meteen weg. Besmeer één snee met roomkaas en leg er ijsbergsla op. Leg één portie carpaccio (dit zijn aardig wat plakken) op de ijsbergsla, doe de bijgevoegde dressing en kaas op je broodje en doe er pijnboompitten op. Leg de sneetjes op elkaar en klaar is je broodje. Eet smakelijk.