Deze glutenvrije crostini met ricotta, honing en blauwe bessen maak je in een handomdraai. Lekker als voorgerecht of als hapje tijdens een feestje.
Ik ben dol op kleine smaakvolle hapjes. Deze glutenvrije crostini valt daar zeker onder. Eenvoudig met weinig ingrediënten maak je ‘m.
Ingrediënten
- 1 mini baguette Schär
- Paar eetlepels ricotta
- Handjevol blauwe bessen
- Honing
Werkwijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Besprenkel de baguette met wat water doe deze 5 minuten in de oven.
- Laat even afkoelen en snij in dunne sneetjes.
- Smeer op elk sneetje een dikke laag ricotta, giet er wat honing over en leg op elke crostini een paar blauwe bessen.
Heb je nog een baguette over of wil je gewoon meer inspiratie voor crostini? Bekijk dan ook deze blog voor drie leuke recepten voor glutenvrije crostini’s.