Halal

Glutenvrije Schilderijtaart

Kidsproof recept: Kleurrijke schilderijtaart

Ooit al gehoord van een schilderijtaart? Als je echt iets op tafel wilt zetten met een wauw-factor, maak dan zo’n prachtige glutenvrije plaattaart met leuke kleuren. Hier lees je hoe je ‘m maakt! Deze hartige taart is glutenvrij en gezond door lekkere groenten. Ook leuk voor de kinderen!   Schilderijtaart Geïnspireerd op een spiraaltaart, maar […]

Kidsproof recept: Kleurrijke schilderijtaart Meer lezen »

Recept: 4 ingrediënten pasta – supersnelle glutenvrije Aglio e olio

Als dit niet het makkelijkste en snelste recept voor pasta is, dan weet ik het ook niet meer! Dit échte Italiaanse glutenvrije pastagerecht bevat maar 4 ingrediënten. Het koken van de pasta duurt het langst en de kans is groot dat je alle ingrediënten al gewoon in je keukenkastje hebt liggen.

Recept: 4 ingrediënten pasta – supersnelle glutenvrije Aglio e olio Meer lezen »

Summer Rolls – Vakantiegevoel in een rolletje

Eggrolls, springrolls, summerrolls, loempia’s – we gebruiken verschillende namen voor gevulde rolletjes. Hoewel deze hapjes en het algemene idee van de gerechten op elkaar lijken, zijn ze niet allemaal hetzelfde.   In Vietnam bestaan twee varianten: de verse, koude variant (Gỏi Cuốn) en de gefrituurde variant (Chả giò). Beide kunnen met rijstvellen gemaakt worden.  

Summer Rolls – Vakantiegevoel in een rolletje Meer lezen »