
Ingrediënten
- 2 wraps van Schär
- Jonge bladsla
- 50 gram gerookte kipreepjes
- 150 gram Amerikaanse coleslaw (bak Johma 450 gram)
Werkwijze
Doe de twee wraps een halve minuut op vol vermogen in de magnetron. Leg in het midden van beide wraps een handje jonge bladsla, doe dit in een strook. Verdeel daaroverheen de kipreepjes en coleslaw. Rol je wrap op, snij deze in stukken en klaar is je snelle zomermaaltijd. Je kunt ook coleslaw van een ander merk gebruiken, maar check dan goed of deze glutenvrij is, die van Johma is dat sowieso. Of je maakt de coleslaw zelf. Klik hier voor mijn recept. Ook leuk, lekker en makkelijk: Maak deze wraps als feest/ verjaardagshapje. Snij de stukken dan kleiner, doe er een prikkertje in en leg de mini wraps op een mooie schaal.
Hi, waar heb je de glutenvrije wraps gekocht? :)
Kun je online en in speciaalzaken kopen.
ze hebben ook lekkere goedkope Maistortilla’s (GV) bij de Xenos voor één Euro :-) (je moeten ff opletten welke je neemt, er staat glutenfree op!)
http://www.xenos.nl/assortiment/food-kookboeken/mexicaans-assortiment/tortillas-2
Janna,
Dank! Goeie tip
[…] heerlijke snelle maaltijd: de wrap met coleslaw. Ik ben echt fan van de wraps van Schär ze zijn zo lekker en goed op te […]
Zelf wraps maken is ook erg lekker!
200 gr. boekweit meel, 400 milliliter water (soms voeg ik wat meer toe), wat tuinkruiden, bijvoorbeeld tijm, snuf zout en eventueel wat knoflook poeder (of vers) mengen. En met olie of boter in de pan bakken. Het beslag goed uitstrijken in de pan en aan beide kanten bakken.