Ik ben fan van de wrap! Binnen vijf minuten maak je deze heerlijke glutenvrije maaltijd met gerookte kip en coleslaw en er komt geen pan aan te pas. Lekker makkelijk en toch heel smaakvol.

Sinds ik de wraps van Schär heb ontdekt eet ik ze regelmatig. Ze zijn zacht, makkelijk op te rollen en smaakvol. De perfecte basis voor een maaltijd. In een Allerhande (tijdschrift van Albert Heijn) vond ik een recept voor een snelle wrap. Binnen vijf minuten een hele maaltijd, kijk daar houd ik van. Soms heb je gewoon geen tijd om eten te maken, maar wil je toch lekker én gezond eten. Ik paste het recept iets aan en gebruikte natuurlijk glutenvrije in plaats van glutenvolle wraps.

Ingrediënten

  •  2 wraps van Schär
  •  Jonge bladsla
  • 50 gram gerookte kipreepjes
  • 150 gram Amerikaanse coleslaw (bak Johma 450 gram)

Werkwijze

Doe de twee wraps een halve minuut op vol vermogen in de magnetron. Leg in het midden van beide wraps een handje jonge bladsla, doe dit in een strook. Verdeel daaroverheen de kipreepjes en coleslaw. Rol je wrap op, snij deze in stukken en klaar is je snelle zomermaaltijd. Je kunt ook coleslaw van een ander merk gebruiken, maar check dan goed of deze glutenvrij is, die van Johma is dat sowieso. Of je maakt de coleslaw zelf. Klik hier voor mijn recept. Ook leuk, lekker en makkelijk: Maak deze wraps als feest/ verjaardagshapje. Snij de stukken dan kleiner, doe er een prikkertje in en leg de mini wraps op een mooie schaal.