G’in West! Amsterdam is weer een glutenvrije winkel rijker.

Amsterdam is weer een 100% glutenvrije winkel rijker. En wat voor een!? Behalve de allerbeste koffie en de lekkerste glutenvrije producten shop je hier de leukste interieur accessoires. Voor jezelf, of om cadeau te geven.

 

Lieve G’in West. Wij zijn fan en dat terwijl we nog niet eens zelf zijn gaan kijken. Waarom? Omdat je in deze winkel even compleet vergeet dat je zo’n irritant dieet moet volgen. Dit is gewoon een hippe leuke zaak waar ik voor de verandering hartstikke welkom ben.

 

G staat voor glutenvrij

” G staat voor glutenvrij. Omdat het hiermee allemaal is begonnen voor ons. Maar daarbij is het niet gebleven, want inmiddels staat G voor zoveel meer: gezellig, groen, gezamenlijk, geweldig, gaaf, galerie, gemak, gebak, gezin, gastvrij, genieten, geluk. En zo kunnen we nog wel even doorgaan … ”  Dat zeggen: Nadia, Karen en Emily de trotse nieuwe eigenaren van G’in West.

 

 

Food / Store

Behalve een glutenvrij winkel met natuurlijk de lekkerste glutenvrije taartjes, versgebakken broden en allerhande bijzondere glutenvrije merken scoor je hier ook gewoon de mooiste meubels voor in je glutenvrije leefkeuken, cadeautjes voor je allerbeste vriendin en hippe lifestyle items om U tegen te zeggen. Als je het nog niet zocht dan komt dat alleen maar omdat je het nog niet bij G’in West had gezien.

 

Ze willen het zelf geen concept store noemen  -daar zijn ze een beetje allergisch voor. En dat siert ze ook meteen. Desondanks is deze winkel een heerlijke mix van zo’n beetje al mijn favoriete bezigheden. Shop gezellig voor mooie lifestyle items en terwijl je nadenkt over die te gekke vintage kast of dat vrolijke pannenkoekenplantje, smul je (met een gerust hart, de coelisjaken weten wat ik bedoel) van een lekker glutenvrij taartje met een vers beschuimde cappuccino.

 

Dé glutenvrije winkel in Amsterdam Oost

Behalve 100% glutenvrij heeft G’in West ook een ruim vegan en lactosevrij aanbod. Zelfs mensen die liever suikervrij genieten zijn welkom bij G’in West. De medewerkers hebben ruim ervaring met het glutenvrije dieet en helpen je graag op weg. Nadia, één van de eigenaressen kennen we ook van dé glutenvrije winkel in Amsterdam Oost. En haar klanten weten dat Nadia als coeliakiemoeder zelf precies weet wat wel en niet kan.

Wij wensen deze 3 toppers heel veel succes en plezier in hun mooie zaak en we komen heel gauw genieten van een koffie met wat lekkers. Glutenvrij!

 

G’ in West / Jan Pieter Heijestraat 76 / Amsterdam /  Meer info? Klik hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *