Miss Glutenvrij heeft weer een aantal glutenvrije nieuwkomers gespot. Glutenvrije producten die gewoon in de supermarkt verkrijgbaar zijn.  Ken jij ze al?

 

Bron: foto via unsplash

Miss glutenvrij gaat elke maand voor jou op zoek naar de lekkerste glutenvrije nieuwkomers. Heb je zelf een product gespot dat eerst nog nergens in de rekken lag? Laat ’t ons weten en dan delen wij jouw tip met onze volgers.

 


Schär Melto Pocket

https://www.instagram.com/p/Bnvd7vWH-hn/

De Melto pockets van Schär moet je zekerweten een keer proeven. Vergelijkbaar met de bekende bueno’s en verslavend lekker! Wij zijn Fan!


Rice crispies

Schär kwam met nog meer nieuwe en verbeterde producten. Waaronder deze heerlijke repen met chocolade en gepofte rijst. Handig per stuk verpakt dus ook makkelijk voor onderweg!


Wasa sesam crackers

Ik was de WASA crackers in het buitenland al wel eens tegengekomen maar ik zag dat ze nu ook eindelijk bij de AH te koop zijn. Deze glutenvrije sesamcrackers zijn hier thuis favoriet! *Let goed op want de verpakkingen van WASA lijken soms op de glutenvolle verpakkingen!


 

Glutenvrije stol

Bij de Albert Heijn is deze pasen weer een glutenvrije stol verkrijgbaar. Ook de lidl heeft een heerlijke glutenvrije stol in het assortiment maar we merken dat die vaak niet meer verkrijgbaar is. Deze feeststol is met 4,09 euri wel nét ietsje duurder maar jongens wat is ‘ie lekker!


 

Dat waren ze weer voor deze keer! De glutenvrije nieuwkomers. Heb je zelf een lekker nieuw glutenvrij product gespot? Laat ’t ons weten in de comments of mail je tip naar redactie@missglutenvrij.nl