Wil je glutenvrij en gezond trakteren, maak dan deze heerlijke caprese stickjes. Ik deelde ze op 7 januari uit op mijn werk omdat ik jarig was. De ideale gezonde traktatie in het nieuw jaar. 

Net als vorig jaar was ik na mijn verjaardag (31 december) aan de beurt te trakteren op mijn werk. Vorig jaar trakteerde ik een fruitstokje. Dit viel zo goed in de smaak dat ik toen besloot elk jaar een gezonde traktatie te maken voor mijn collega’s. Deze keer een caprese stick: een stokje met mozzarella, cherrytomaat en basilicum.

Bekijk even hoeveel stokjes je wilt maken. Op elk stokje zit elk ingrediënt twee keer. Ik koop altijd een basilicum plant, hier zitten mooiere blaadjes aan voor een caprese stick dan de bakjes met verse kruiden die je kan kopen.

Benodigdheden

  • Cherrytomaatjes
  • Mozzarellabolletjes
  • Basilicumplant
  • Lange satéprikker

IMG_7984
Rijg aan elk stokje een mozzarellabolletje, basilicumblaadje en cherrytomaat. Het is het lekkerste als  het basilicumblaadje tussen het mozzarellabolletje en cherrytomaatje in zit. Rijg aan elke prikker twee keer de ingrediënten.

IMG_7988
Staat leuk he! Mijn collega’s waren heel enthousiast en niemand sloeg af. Ook degenen die aan de lijn zijn, waren blij dat ze deze traktatie konden eten. Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met een gezonde glutenvrije traktatie.

Hebben jullie vast suggesties voor mij voor een gezonde glutenvrije traktatie voor volgend jaar?