Search

Glutenvrij gebak van Traindevie: Vanaf nu in Nederland verkrijgbaar

Traindevie: voor glutenvrij België al een begrip, maar vanaf nu kan Traindevie ook de harten van de Nederlandse glutenvrije eters veroveren! Traindevie is geliefd om de heerlijke gebakjes. Er is volop keuze en we vertellen je graag meer over Traindevie! We zijn natuurlijk allemaal gek op lekker gebak en gelukkig hoeft het in een glutenvrij dieet eigenlijk nergens meer aan te ontbreken. 

 

Allergeenvrije lekkernijen van Traindevie

Als je zelf coeliakie hebt, of een familielid, is het soms lastig om lekkere alternatieven te vinden voor klassieke gebakjes. Maar er is goed nieuws! Traindevie maakt deze gebakjes gewoon glutenvrij! Veel is ook melkvrij en lactosevrij. Maar niet alles, dus let goed op. In België is het assortiment enorm, en de meest geliefde pareltjes uit het assortiment zijn nu ook in Nederland te verkrijgen.

 

Waar koop je de producten van Traindevie?

De versgebakken producten van Traindevie zijn in Nederland exclusief te verkrijgen via glutenvrijemarkt.com. Ze worden vers verzonden en thuis kan je ze eventueel invriezen. Ook kan je ze bevoren bestellen via BFreez.nl. 

In België zijn de producten van Traindevie wijder verkrijgbaar en kan je online via hun eigen website bestellen.

Glutenvrije Tompoucen

Oké, het duurt nog even, maar Koningsdag komt er weer aan! Op deze dag mag een glutenvrije tompouce voor jou natuurlijk niet ontbreken. Deze kan je gelukkig bestellen bij Traindevie! De Tompoucen zijn glutenvrij en melk- en lactosevrij. Ze zijn verpakt per 2 stuks en je kan ze alvast bewaren in de vriezer tot 27 april.

 

tompouce glutenvrij traindevie

 

Het assortiment van Traindevie

Wat voor glutenvrij gebak verkoopt Traindevie nog meer? Heerlijke Eclairs, die ook nog lactosevrij zijn. Een Franse klassieker! Ook vrolijke donuts, suikerwafels, appelflappen en ‘kriekentaart‘. Dat laaste is in Nederland geen bekend woord, maar het zijn heerlijke kersentaartjes. Het proberen waard! Kijk op de foto’s hieronder wat Traindevie nog meer aanbied.

 

Check hier het volledige aanbod en bestel

Traindevie donuts glutenvrij Eclairs glutenvrij Rijsttaartje glutenvrij mini muffins glutenvrij bokkenpootjes glutenvrij

 

Ken jij Traindevie al? Wat zou je graag willen proeven? 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *