Waar kan ik een glutenvrij ijsje scoren?

Het zonnetje laat zich eindelijk weer zien! En we weten allemaal wat dat betekent! ijsjes eten natuurlijk. Maar bij welke ijssalons kun je met een gerust hart jouw glutenvrije ijsje scoren. En dan heb ik het natuurlijk over de ijssalons waar ze zélfs een glutenvrij hoorntje hebben want daar zit ‘m qua gastvrijheid toch echt het verschil.

 

Vandaag zetten wij onze favoriete ijssalons in het zonnetje. *Voor een hele lijst met adresjes moet je eens kijken op het leuke blog ‘Ik ben glutenvrij’ want Mirjam verzamelde al een hele lijst door heel Nederland. Check Mirjam’s lijst hier >>>

 

De Lepel in Amsterdam

Echt Italiaans ijs in een verrukkelijk glutenvrij hoorntje scoor je bij de Lepel op de Ceintuurbaan in Amsterdam. Compleet glutenvrij dus geen enkele kans op kruisbesmetting. Een Must Go voor deze zomer.

 

 

Roberto Gelato in Utrecht

Niet alleen met kennis van glutenvrij maar ook opties voor mensen die lactosevrij, suikervrij of vegan eten. Bij Roberto kan het allemaal. Oh en niet onbelangrijk de ijsjes van Roberto wonnen al diverse ijsmakerprijzen dus behalve een tien voor gastvrijheid ook nog eens een 10 op smaak. Win win!

 

Kees in Eindhoven

Bij ijssalon Kees in hartje Eindhoven weten ze hoe het hoort. Kees heeft een mooie salon waar je fijn kunt zitten, je kunt ook een kar huren voor feestjes en partijen. De bijzondere ijs smaken zijn hier eigenlijk veel te lekker. Mijn favoriet: Purple Rain. Gaat dat proeven!

 

Clevers in Roermond

Kijk even op de webiste want Clevers zit behalve in Roermond op nog veel meer plekken en deze ijssalon is een bezoekje meer dan waard. Bekend om z’n frozen yoghurt en met coupes om U tegen te zeggen. Ik ben fan!

 

 

Zelf jouw ijsje maken

Heb je een heerlijke verpakking met glutenvrij ij en wil je het net als in de ijssalon opmaken et een lekker knapperig hoorntje? Bestel dit hoorntje dan hier! Ook nog extra versiering voor erover? Dat kan ook. Maak er een feestje van!

Wat is jouw favoriete glutenvrije ijssalon? Laat ’t ons weten in de comments!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *