Glutenvrij Ondernemen: Floor’s Coffee and Brunch Bar #2

Razend lekker

Bij de gedachte aan een 100% glutenvrije lunchroom, wil ik vooral dat het razend lekker is. En dat eigenlijk niemand hoeft te weten dat het glutenvrij is, omdat het simpelweg niet uitmaakt. Just as good, net zo lekker.

Glutenvol en glutenvrij

En nou ben jij bekend in de glutenvrije wereld, dus dan weet je net als ik, dat er wel verschil is. Tussen glutenvol en glutenvrij. Dat een glutenvrije boterham nou eenmaal niet net zo lang lekker blijft. En dat het knap is als je jouw glutenvrije toastje hebt kunnen smeren zonder dat het breekt. En dat je heel hard je best moet doen, met een hoop extra speeksel, om sommige taarten en koekjes doorgeslikt te krijgen. Want wat kan het droog zijn.

Supermarkten vs .Glutenvrije Ondernemers

Maar, de afgelopen jaren is er gelukkig heel wat veranderd. Er is steeds meer glutenvrij aanbod; lekker aanbod. De supermarkten hobbelen naar mijn idee hier nog een beetje achteraan qua smaak en kwaliteit (en prijs!), maar de glutenvrije ondernemers die zijn echt aan het excelleren! Sommigen bakken vanuit hun eigen keuken, anderen hebben een professionele bakkerij. De passie en kennis waarmee zij werken is te proeven. Je zal maar een glutenvrije zaak gaan openen en met al deze mensen mogen samenwerken.

 

De glutenvrije ondernemersdroom

Lieve lezers, eind van dit jaar open ik in Leiden de deuren van Floor’s coffee & brunch bar. Een 100% glutenvrije zaak. Waar iedereen lekker kan komen eten. Coeliakie of niet. En de kaart moet razend lekker zijn.

Wie maakt het allerlekkerste brood, wie maakt de beste koekjes en taartjes? Van welke leveranciers ben jij fan? Laat het me weten!

Wil je mijn glutenvrije ondernemersdroom volgen? Check mijn Insta

*Update: Ondertussen is het restaurant van Irene al geopend in Leiden, en het loopt super! Hier een linkje naar de website www.floorsfood.nl Hier kan je de menukaart inzien en een reservering maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *